בושה לבכירי הממשלה

XמX של Wון

Well-known member
הנשיא, שר הביטחון והרמטכ"ל השתתפו באירוע לכבוד עבריין המין יצחק מרדכי

בכירים בהווה ובעבר בהנהגת המדינה - בהם ריבלין, ברק ואולמרט - נכחו בהשקת ספרו של מרדכי, שהורשע ב-2001 במעשים מגונים שביצע כשר הביטחון וכאלוף בצה"ל. מרדכי: "מקווה שאני ראוי להערכה, ומבטיח להמשיך בדרכי"

"מקווה שאני ראוי להערכה, ומבטיח להמשיך בדרכי"
להמשיך להטריד נשים?

עדות המזרח מביישים את המדינה
קצב
מורדכי
אמסלם
רקב.
ומעלים כאן תמונות של לפיד בתור רווק משתולל.

Harrington

Well-known member
מנהל

בכירים בהווה ובעבר בהנהגת המדינה - בהם ריבלין, ברק ואולמרט - נכחו בהשקת ספרו של מרדכי, שהורשע ב-2001 במעשים מגונים שביצע כשר הביטחון וכאלוף בצה"ל. מרדכי: "מקווה שאני ראוי להערכה, ומבטיח להמשיך בדרכי"

להמשיך להטריד נשים?

קצב
מורדכי
אמסלם
רקב.
הוא לא נענש מספיק הבן אדם? אנחנו עשרים שנים הלאה. לא זוכר כבר מה הוא עשה בדיוק או במה הורשע (הוא הורשע בכלל?), אבל דחילק, מתישהו צריך לעבור הלאה. ודאי אם הבן אדם עבר שיקום וכמובן לא חזר על מעשיו מאז.

אם נחליט שכל מי שביצע עבירה כלשהי, חמורה ככל שתהיה, פסול מלבוא בקהל עד יומו האחרון, מה זה יגיד לעבריינים שאנחנו מבקשים מהם לעבור הליך שיקום (לפעמים אפילו כתנאי שהמדינה מציבה רשמית)? הרי המערכת מאבדת כל דרבון לשיקום אם נתנהג כך.

נסיך.333

Well-known member

להמשיך להטריד נשים?

קצב
מורדכי
אמסלם
רקב.
מה זה קשור למוצא שלו?? ככה את רוצה שיחשבו על המזרחים??
אבל כל העבריינים התקבצו שם, וכאלה שחשודים בפדופיליה.. מהמחנה שלך כמובן ולא מזרחיים..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

להמשיך להטריד נשים?

קצב
מורדכי
אמסלם
רקב.
עדות המזרח ידועים ברדיפה אחרי נשים
כל חטאם הוא שהם גברים "חמים".
לעומתם האשכנזים הם מרגלים נגד המדינה
מרכוס קלינגברג/גונן שגב/אודי אדיב הם כולם אשכנזים שריגלו נגד מדינת ישראל.
השאלה עכשיו מה את מעדיפה?
גבר חם שיהיה מעניין איתו במיטה?
או מרגל אשכנזי זקן, שבבוא הזמן יתקע לך סכין בגב כפי שהוא עשה למדינה. |חיוךרחב|

משתפרת1

Well-known member
עדות המזרח ידועים ברדיפה אחרי נשים
כל חטאם הוא שהם גברים "חמים".
לעומתם האשכנזים הם מרגלים נגד המדינה
מרכוס קלינגברג/גונן שגב/אודי אדיב הם כולם אשכנזים שריגלו נגד מדינת ישראל.
השאלה עכשיו מה את מעדיפה?
גבר חם שיהיה מעניין איתו במיטה?
או מרגל אשכנזי זקן, שבבוא הזמן יתקע לך סכין בגב כפי שהוא עשה למדינה. |חיוךרחב|
מדובר באיש צבא בתקופה בה כל קצין הרגיש מלך מול המיידלאך. המפורסם מכולם- משה דיין ממש לא היה מזרחי, רק שבשנים ההן אחת (מתוך עשרות רבות) כתבה ספר ולא התלוננה. נורמה פסולה, אך אינני חושבת שמרדכי היה ייחודי.
גם בבסיס שלי היו חיילות שהסתנוורו מברק הברזלים על כתפי הקצינים, בלי להתייחס למוצאם. גם בבסיס שלי היו לא מעט קצינים שנהנו מהסקס-אפיל שהדרגות העניקו להם. רק בעשורים האחרונים חלחלה ההבנה שניצול סמכות איננו תקין.
אינני מנסה להצדיק את איציק מרדכי, היה טוב אילו היה מכבד יותר את בנות המין היפה. על כך- נענש. לדעתי מי שנכווה ברותחין (הו, הוא בהחלט נכווה) נושף על צוננים, וסביר שייזהר ויישמר שבעתיים.

למעלה