בושה וחרפה

אגב האתר מומלץ מאד באופן כללי

ההגדרה לברטולין לקוחה ממילון מושגים שם והוא מאד מעניין. למי שרוצה להעמיק ויותר להבין באמת על מה בעצם כל העולם מדבר ולא סתם לברבר שטויות כפי שרובנו עושים... תראו את זה כתחליף זול לסקסיקון שהמנהלות הבטיחו לנו (שיעול שיעול).

שאני לא אתחיל לפרט לך את

כל ההבטחות שזרקתן לנו פוליטיקאיות מושחתות!
וזה לא שאני רושמת לי בפנקס ומנהלת מעקב אחרי המנהלות..פשוט יש לי זכרון מצוין לדברים לא חשובים :) דוגמאות: מי ביקש מחברי הפורום שנכתוב חמשיר סקס שיופיע בשער? anyone? מי אמר שיהיה מילון סקס וכל שבוע נתמקד באות אחרת? נו נו אני לא רואה אצבעות. ככה להבטיח לכיתה שלמה ולא לעמוד בהבטחות. זה החינוך של ילדנו!!! לאן נעלמו סיכומי השבוע? שברתן שתיכן את הידים (טפו טפו טפו אני יורקת על חתול שחור) ואתן בגבס עדיין? ויש בטח עוד אבל אני חולה אז המח לא מתפקד לגמרי.. אני רוצה הסברים! וכדאי שתתייעצו כבר עכשיו ביועצים שלכם לגבי איזה תרוצים משכנעים לתת לנו. וכדאי שזה יהיה טוב..

../images/Emo6.gif

יפה שאת זוכרת הכל
יש לנו אלפי תירוצים... את מוזמנת לשלוף מהכובע אחד....
האמת זה בעיקר חוסר זמן. זה מצריך השקעה גדולה וזמן יקר שלא ממש יש לנו כרגע. את מוזמנת להמשיך וללחוץ עלינו, אולי נרגיש לא נעים ונעשה את זה
מי יודע, אולי עוד יבוא היום...

holgersen

New member
תודה רבה,

השכלתי,אני תמיד בעד ירידה לעומקם של דברים. ואת הוזלין אני דוקא מכיר כך שאולי לא הכל אבוד מבחינתי:)

לורן29

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

וברוך הבא לבית הברטולין וה.....מה זה הדבר השני?

למעלה