בושה וחרפה

holgersen

New member
בושה וחרפה ../images/Emo31.gif

בושה, כלימה וחרפה! אני פשוט לא מאמין. שאני,אדם שרטיבות נשית מעבירה אותו על דעתו ומערפלת את חושיו לא אהיה מודע למילה ברטולין?! הבושה,האימה
איך פיספסתי,איך לא ידעתי, איך לא סיפרו לי?! (נבלות). טוב,(שותה מים,מתאפס על עצמי) בקשה לי אליכם,טפטפו על ראשי חסר המושג כל טיפת אינפורמציה שיש לכם על המילה החמקמקה הזו ברטולין. וכן אתם מוזמנים גם לאמר לי שלום,אני חדש פה וכל זה

SrCumaLot

New member
א. שלום

ב. כמה דרמטיות במסר אחד ג. כולה מילה ד. באנגלית זה נשמע יותר טוב : Pussy Sauce

holgersen

New member
אכן כולה מילה,

פשוט הופתעתי שיש לי כזה חור בהשכלה:) למען האמת מילה לא הכי מוצלחת,יש לה ניחוח רפואי מידי בעיניי. Pussy Sauce זה נחמד,pussy juice אפילו עדיף:)

בוקר טוב ../images/Emo6.gif

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...
ונוAה מודה ככה בלי שאף אחד שומע ורואה, גם היא לא הכירה את המילה הזאת לפני ימות הפורום. לא כזה ביג דיל...

חיבוקון

New member
יאללה נועוש, בתור מנהלת הפורום

הפורשת את חסותה על "הבורים" בפורום הזה חחחח תאירי את עיני... לי המילה הזו נשמעת כמו תרופה למחלה חשוכת מרפא

holgersen

New member
אוווו,

אם קליברית כמוך לא מכירה אז אני מרגיש טוב מאוד עם בורותי:)

ברטו-ליין רשת בגדי האופנה של ברטו

מעט הומור לא יזיק:) ואם זה מנחם את המילה גם אני לא הכרתי עד לפני 4 שנים בערך... ומי שהכיר לי אותה צעיר ממני ב10 שנים בערך:)

Hendrixon

New member
ברטולין../images/Emo35.gif זה נשמע כמו חומר שימור

יופי חביתוש, זה בדיוק מה שהייתי צריך לדעת

וואו הבורות חוגגת

לא לדעת מה זה ברטולין זה כמו לא לדעת מה זה וזלין. ואולי הם שניהם מאותה משפחה? (אותה סיומת)- ואכן שניהם חומרי סיכוך :))) אני אישית מאד אוהבת את המצלול של השם, אולי גם כי אני חובבת כימיה:) צירפתי קישור שכן אף אחד לא התייחס לבקשתך שהיתה לדעת על הנוזל ומקורותיו:) לעיונך, ועיון הפורום:)

../images/Emo6.gif vulva מזכיר לי קטע מסיינפלד

הוא לא זכר איך קוראים לה . הוא רק זכר שזה מתחרז עם איבר ממערכת הרביה של האישה ......

קראתם את הקישור? הברטולין הוא לא

נוזל הסיכוך שמופרש מתוך הכוס אלא הנוזל שמופרש מבלוטות חלב שנמצאות ליד השפתיים - זאת אומרת בחוץ - ועוזר לשמור על העור העדין לח למנוע חיכוך. הנוזל שמופרש תוך הכוס שאותו אנחנו כל כך אוהבים להזכיר כאן בפורום הוא משהו אחר. לא כתבו ךו שם מיוחד. למדנו משהו חדש לא?

למעלה