בושה בושה בושה !!!!

michel6

New member
בושה בושה בושה !!!!

מה קורה לכולם איפה אתם חברה מתוך 100 מדינות מייה :אנחנו רק 4 מדינות באמת בושה מדינות מייה : jemin #1075 carnivorous #5674 totalos #90356 MOTIF #4764 שתי מדינות TUF שתי מדינות SUBZERO ממש בושה חברים כולם לחזור למעלה מה זה . אין לנו אפילו כוח באום מנהל ברית SUBZERO

A S S A S I N

New member
מישל איך אתה לא מתבייש

אתה במאייה ולא מורחק מהאו"ם ועדיין לא מצביע לרוב ההצעות

אני בכוח 450..

אפחד לא תקף אותי..ולא נראה שמכתננים

yogev678

New member
מי שמגיע לכח 850 לא מקבל נכון?

חח אני כזה גמור היום..היה נעים לשחק איתכם .

GM Alon

New member
HUH איפה אני?

אני מדורג 41 אני רואה את לושת הראשונים שרשמת בראדאר רק את 4764 אני לא רואה הראדאר שלך כנראה לא מעודכן.. או שזיינו לי את הצורה ולא ידעתי

GM Alon

New member
ועוד אחד..

34 AleXTreme #1869 1,159,423,821,060 1,152,312,620,000 35,000,000

A S S A S I N

New member
ALEX הזה זה עוד כינה שלא מצביע לשום הצעה

אלא אם הוא מורחק מהאו"ם וזה לא ידוע לי

לירזבנ32

New member
בזכות פירסום המספרים גם הם לא יהיו ../images/Emo6.gif לא היה

פעם פורום מיוחד לזה? יאללה לנטוש את הפורום הזה ולבנות קומונה סגורה!

Analgesic

New member
נראה לך שלערבים אין רדאר?

כל המאייה ערבים כל מי שבמאייה נהנה מהצעות משפט תאמין לי שהערבים יודעים על כל בחור שלנו שנכנס למאייה

fabregas0

New member
כמה שנזה נשמע מעצבן

אין טעם להיכנס למאיה עכשיו כיחידים.. מי שנכנס, יחטוף משפט ויחזור למטה מהר. חלק צריכים לצבור כוח טיפה למטה. ואז רק כמשהו כמו 30 מדינות מוכנות (המינמום) להיכנס למאיה והתחיל להכניס למשפטים את כל המאיה הערבית. לא חייב לתקוף העיקר להכניס למשפט את רובם.

לירזבנ32

New member
עיון נחמד אבל לא הייתי בונה על זה...

הערבים מורידים לנו כמה מאות מיליארדים בתקיפה יהיה קשה לארגן 30 ישראלים למעלה... אני מציע שהמאיות\והדירוגים 100-300 יארגנו מתקפות על חברי העשיריה ועל דרוגים 50-100 כדי להוריד אותם בכוח סור שהערבים יברחו לנו...

fabregas0

New member
אין דרך אחרת

ברור שלא 30 אנשים בדיוק יתכוננו לעלות. כולם יתארגנו, יצברו אדמה והכל למטה. מי שיצליח שיעלה, ברור שחלק יפלו בדרך אפילו יואפסו.. ככה זה..

yogev678

New member
צודק אחי אני איתך

כל המדינות בכוחות הנמוכים צריכים להשתקם ואז לעלות ביחד אבל אם הם יראו שאנחנו לא במאייה הם יתחילו לחשוד לכן צריך להשאיר כמה חברים במאייה 1-2 לא יותר אבל שיהיה להם צבא מאוזן שיגרמו הרבה נזק.. אני מתנדב כם להיות בין ה30 האלו חסרים לנו עוד 28 מישהו?

yogev678

New member
בכיף אחי

יש מדינה בכח שלך אין לי בעיה להוריד לך טנקים וכאלה.

למעלה