בושה, או גאווה לנואמת?

SupermanZW

Well-known member
סיירת מטכ"ל יהודית האמורה לשמור על גחלת דת אבותינו לוחשת - זה לא כמו אותם "גויים לעתיד" שרובם המכריע שמאלנים מוקיעי דת אבותיהם , תומכי חורבנה של ישראל כמדינה יהודית ומדינת כל אזרחיה .

שפה עשירה , תקנית ולחלוטין לא עילגת - שפת גופה מבטאת את אותנטיות זעקת העם בשל הדיקטטורה השמאלנית המשפטית שהשתלטה עלינו.

אני חושב שנאומה מוסיף לה כבוד רב.
לא השפה היא הבעיה אלא הצעקות ותנועות הגוף המוקצנות והמוגזמות. לא מכובד לצעוק ולא מכובד להגזים בתנועות.

שחר 676

Well-known member
לא השפה היא הבעיה אלא הצעקות ותנועות הגוף המוקצנות והמוגזמות. לא מכובד לצעוק ולא מכובד להגזים בתנועות.
אני דווקא חושב ששפת גוף מעבירה את המסר באופן הרבה יותר נהיר וקולח.

רהוטה , מדויקת , נוקבת ועוברת מסך - לטוב ולרע היא מותירה רושם , נחרתת בזיכרון.

היא לא מחפשת להותיר רושם טוב על גזעני השמאל - לכן אני כל כך מעריך אותה.

היא מבטאת את צערו וזעמו של העם נוכח התנהגותה הדיקטטורית של הקואליציה.

אני מרוצה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
סיירת מטכ"ל יהודית האמורה לשמור על גחלת דת אבותינו לוחשת - זה לא כמו אותם "גויים לעתיד" שרובם המכריע שמאלנים מוקיעי דת אבותיהם , תומכי חורבנה של ישראל כמדינה יהודית ומדינת כל אזרחיה .

שפה עשירה , תקנית ולחלוטין לא עילגת - שפת גופה מבטאת את אותנטיות זעקת העם בשל הדיקטטורה השמאלנית המשפטית שהשתלטה עלינו.

כלומר לעניות דעתך [הלא קובעת בעליל] , החרדים הם אלו שישמרו "על גחלת דת אבותינו הלוחשת" ?
ואללה איזה "משפט מחוזי" יצא לך......חבל"ז....נו , אז מדוע שלא תחזור בתשובה מלאה ותצטרף לאותם לוחמים אמיצים, שמחרפים את נפשם למוות באוהלי תורה ? מתאים לך דווקא.

SupermanZW

Well-known member
כלומר לעניות דעתך [הלא קובעת בעליל] , החרדים הם אלו שישמרו "על גחלת דת אבותינו הלוחשת" ?
ואללה איזה "משפט מחוזי" יצא לך......חבל"ז....נו , אז מדוע שלא תחזור בתשובה מלאה ותצטרף לאותם לוחמים אמיצים, שמחרפים את נפשם למוות באוהלי תורה ? מתאים לך דווקא.
לו היה חושב מה שכתב היה חוזר בתשובה, הוא לא כותב מה שהוא חושב אלא מה שלדעתו יעצבן שמאלנים.

שחר 676

Well-known member
נו אז מי ישמור על יהדותנו , אתה והמשך שושלתך ? |יעני|

החרדים , על אף מגרעותיהם ישארו יהודים ברבות הדורות - וזה לא ניתן לומר עליך ועל המשך שושלתך.

יש סיכוי גדול שהנכד של נכדך ישתתף במיסת יום ראשון בכנסיה - תוצאת האוטואנטישמיות ועודף הנאורות שתספג בו במהלך הדורות שיבואו ולכן כבר כעת אני מתייחס אליכם כאל "גויים לעתיד".

אתם הולכים ומתפוגגים , נמוגים מן היהדות אבל איני מתאבל על לכתכם - מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ואין שום פסול בכך.

איני יודע אם אחזור בתשובה בעתיד אבל אני משתדל מאד להוקיר ולהעריך את המסורות , החגים , היסטוריה ומורשת - צאצאי יודעים מהיכן באו ולאן הם הולכים כך שהסיכוי שהם יתמסדו עם גויה נמוך לאללה - לא כמו נכדיו של קשיש מסוים שמגיל צעיר התרגלו לצרוך בקר נמוך (חנזיר) ושאר רמשים ושרצים.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member

החרדים , על אף מגרעותיהם ישארו יהודים ברבות הדורות - וזה לא ניתן לומר עליך ועל המשך שושלתך.

יש סיכוי גדול שהנכד של נכדך ישתתף במיסת יום ראשון בכנסיה - תוצאת האוטואנטישמיות ועודף הנאורות שתספג בהם במהלך הדורות שיבואו ולכן כבר כעת אני מתייחס אליכם כאל "גויים לעתיד".

אתם הולכים ומתפוגגים , נמוגים מן היהדות אבל איני מתאבל על לכתכם - מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ואין שום פסול בכך.

איני יודע אם אחזור בתשובה בעתיד אבל אני משתדל מאד להוקיר ולהעריך את המסורות , החגים , היסטוריה ומורשת - צאצאי יודעים מהיכן באו ולאן הם הולכים כך שהסיכוי שהם יתמסדו עם גויה נמוך לאללה - לא כמו נכדיו של קשיש מסוים שמגיל צעיר התרגלו לצרוך בקר נמוך (חנזיר) ושאר רמשים ושרצים.
בין החרדים לבין ״מלאכת מחשבת״ יש הרבה אמצע ואני לא מאמין שאתה לא רואה את האמצע או באמת סבור שרק החרדים ישמרו על היהדות. לו היית חושב כך היית הופך לחרדי בעצמך. אתה לעולם לא תחזור בתשובה מהסיבה הפשוטה שאינך רוצה וגם מהסיבה הרציונלית שאתה יודע שלא צריך את החרדים בשביל לשמור על היהדות. תמיד ישארו יהודים ובאמת גם אין סיבה להתאבל על אלה ש״נמוגים״ מן היהדות, כי תמיד יהיו מי שימלאו את מקומם, לכן, די עם הדרמטיות המיותרת.

שחר 676

Well-known member
בין החרדים לבין ״מלאכת מחשבת״ יש הרבה אמצע ואני לא מאמין שאתה לא רואה את האמצע או באמת סבור שרק החרדים ישמרו על היהדות. לו היית חושב כך היית הופך לחרדי בעצמך. אתה לעולם לא תחזור בתשובה מהסיבה הפשוטה שאינך רוצה וגם מהסיבה הרציונלית שאתה יודע שלא צריך את החרדים בשביל לשמור על היהדות. תמיד ישארו יהודים ובאמת גם אין סיבה להתאבל על אלה ש״נמוגים״ מן היהדות, כי תמיד יהיו מי שימלאו את מקומם, לכן, די עם הדרמטיות המיותרת.
אני כאמור חולק עליך.

החרדים מהווים מצפן אורתודוקסי אשר שמר על יהדותנו משך 2000 שנות גלות.

אני "האמצע" עליו אתה מדבר - אני מצוי בתווך בין סופרמן 1234 הידוע בכינוי "מלאכת מחשבת" לבין החרדים.

אתה והוא מצויים בקצה קיצוני אחד והחרדים בקצה השני.....המשך שושלתכם תעלם מן היהדות במהלך הדורות - וזה לא ניתן לומר על החרדים.

זה מאד פשוט.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני כאמור חולק עליך.

החרדים מהווים מצפן אורתודוקסי אשר שמר על יהדותנו משך 2000 שנות גלות.

אני "האמצע" עליו אתה מדבר - אני מצוי בתווך בין סופרמן 1234 הידוע בכינוי "מלאכת מחשבת" לבין החרדים.

אתה והוא מצויים בקצה קיצוני אחד והחרדים בקצה השני.....המשך שושלתכם תעלם מן היהדות במהלך הדורות - וזה לא ניתן לומר על החרדים.

זה מאד פשוט.
מבחינת סופרמן ZW הוא כבר כמעט נעלם לנו בעצם היותו תושב חוץ.
הוא אינו משתתף בבחירות לכנסת, אינו עושה מילואים, אינו משלם מיסים למולדת
למעשה הוא רק מספר סטטיסטי מתוך אלה אשר ירדו מהארץ.
עצוב.

מלאכת מחשבת1

Well-known member

יש סיכוי גדול שהנכד של נכדך ישתתף במיסת יום ראשון בכנסיה - תוצאת האוטואנטישמיות ועודף הנאורות שתספג בהם במהלך הדורות שיבואו ולכן כבר כעת אני מתייחס אליכם כאל "גויים לעתיד".

חחחחח שחריקו, אהבתי את המשפט שלך "מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ואין שום פסול בכך." ואתה עוד מתימר לומר שאינך גזען..., אני אענה לך באותה רוח, כולי תקווה שבבוקרו של יום בהיר אתעורר ואמצא שמרבית הערבים היהודים, כן, אלו שהגיעו לכאן ממדינות ערב - מרוקו , לוב טוניס וגם מפרס, יחליטו לחזור לארץ מוצאם. אני אומר לך , שתוך זמן קצר, הארץ הזאת תיהיה גן עדן אמיתי....

שחר 676

Well-known member
חחחחח שחריקו, אהבתי את המשפט שלך "מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ואין שום פסול בכך." ואתה עוד מתימר לומר שאינך גזען..., אני אענה לך באותה רוח, כולי תקווה שבבוקרו של יום בהיר אתעורר ואמצא שמרבית הערבים היהודים, כן, אלו שהגיעו לכאן ממדינות ערב - מרוקו , לוב טוניס וגם מפרס, יחליטו לחזור לארץ מוצאם. אני אומר לך , שתוך זמן קצר, הארץ הזאת תיהיה גן עדן אמיתי....
חלילה יקירי - אין שמץ של גזענות בדבריי שכן איני מתכוון למוצא אתני בכלל - יש לא מעט יהודים ממוצא מזרחי האוחזים בדעות זהות לשלך ודינם זהה לדינך מבחינתי.

אין כאן שום גזענות - אני מדבר על שמאלנים קיצונים וכאלה יש מכל העדות בישראל.

SupermanZW

Well-known member

אם דנים בתוכן הדברים, הרי ברור שמדובר בשטויות. ידוע בדיוק מהי סיירת מטכ״ל, לקרוא לאנשים שלא משרתים בצה״ל סיירת מטכ״ל משמעו ללעוג לסיירת מטכ״ל. עם זאת, זכותה להביע את דעותיה ואין למנוע זאת ממנה, גם כאשר היא מדברת שטויות. כל דבר, כולל שטויות, אפשר לומר בדרך מכובדת. לצעוק ולהגזים בתנועות הידיים זה לא מכובד.

שחר 676

Well-known member
אם דנים בתוכן הדברים, הרי ברור שמדובר בשטויות. ידוע בדיוק מהי סיירת מטכ״ל, לקרוא לאנשים שלא משרתים בצה״ל סיירת מטכ״ל משמעו ללעוג לסיירת מטכ״ל. עם זאת, זכותה להביע את דעותיה ואין למנוע זאת ממנה, גם כאשר היא מדברת שטויות. כל דבר, כולל שטויות, אפשר לומר בדרך מכובדת. לצעוק ולהגזים בתנועות הידיים זה לא מכובד.
כמדומני היא השתמשה בביטוי "סיירת מטכ"ל של הזהות היהודית".....המחשה ראויה.

אל תעוות את דבריה.

מבייש. צעקות ותנועות גוף מוקצנות ותזזיתיות אינן מכבדות אף נואם או נואמת, זה מבזה את המעמד וגם ובעיקר אותה.
צודק, זוהי שפת שוק שנבחר/ת ציבור אסור שיתנהג/תתנהג בצורה כה בהמתית.
למה באים לכנסת עם חליפות ובגדים ייצוגיים ומתנהגים שם כאחרוני אנשי השוק? לא מכבד וכפי שכתבת, מבזה את המעמד וגם ובעיקר אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
בושה לראש הממשלה בנט שאיבד את הראש שצעק , הניף אגרופים, וירק רוק בזמן כעסו.
האמנם כזאת בושה? וכי לא קרה לכולנו ללא יוצא מן הכלל שלפחות פעם אחת בחיינו יצאנו מגדרנו? קל לנו לשבת מהכורסא הנוחה בבית ולשפוט אחרים. אבל הלכה למעשה, אני לא חושב שבנט (שבהחלט התחרפן שם וכל הטוענים שלא, פשוט מגוחכים) עשה שם משהו (או אם תרצי, שקרה לו שם משהו) שלא קרה לכולנו מתישהו. אז נכון, עדיף היה אלמלא זה היה קורה ועדיף היה אם היה שולט בעצמו. אבל בכל זאת. מי אני (אנחנו לצורך העניין) שאשפוט אדם על מה שלחלוטין יכול לקרות גם לי באותה מידה?

האמנם כזאת בושה? וכי לא קרה לכולנו ללא יוצא מן הכלל שלפחות פעם אחת בחיינו יצאנו מגדרנו? קל לנו לשבת מהכורסא הנוחה בבית ולשפוט אחרים. אבל הלכה למעשה, אני לא חושב שבנט (שבהחלט התחרפן שם וכל הטוענים שלא, פשוט מגוחכים) עשה שם משהו (או אם תרצי, שקרה לו שם משהו) שלא קרה לכולנו מתישהו. אז נכון, עדיף היה אלמלא זה היה קורה ועדיף היה אם היה שולט בעצמו. אבל בכל זאת. מי אני (אנחנו לצורך העניין) שאשפוט אדם על מה שלחלוטין יכול לקרות גם לי באותה מידה?
אתה אדם מהיישוב ואילו הוא ראש ממשלה, קרי מה שלך מותר (נסלח), לו אסור (לא נסלח)!
אם לא יכול להתנהג כפי שמעמדו דורש, נא שיפנה את מקומו!!!

שחר 676

Well-known member
ראיתי את נאומה מספר פעמים ואין לי שום בעיה איתו - נאום בא להעביר ולחדד מסר , לרגש , לזעזע ועוד - שפת גוף ואינטונציה הן חלק בלתי נפרד מאמנות הנאום.

כאן מדובר בנציגי העם המבטאים את רחשי ליבו של צאן מרעיתם ואין לי שום בעיה עם הנושא.

שחר 676

Well-known member
אינך יכול להכחיש שהגברת כלי נוסף בידי ביבי, ביבי מנצל את המזרחים כדי שיעשו את עבודתו.
חבל שלא התייחסת בכלל לפוסט שכתבתי ולסרטון בו מיקי לוי משתולל , דרך אגב הוא נוהג להשתולל ולזעוק באופן תדיר - רק שאינך טוען שהוא כלי שרת בידי לפיד , נכון ?

בכל אופן אני חולק עליך לחלוטין - אין לזה שום קשר עדתי - שמאלנים מנסים להתנשא על חברי כנסת ליכודיים ממוצא מזרחי ולמעשה מרמזים שהם לא אינטילגנטים מספיק בכדי להבין שנתניהו מנצל אותם - ובכן אני לחלוטין לא מסכים - הם תומכים בנתניהו מפני שהם בהחלט מאמינים שהוא עדיין המנהיג הנכון - גם אני חושב כך.

יתרה מכך - חברי כנסת ממוצא אשכנזי כמו אופיר אקוניס , יואב גלנט , יריב לוין , יואב קיש ויובל שטייניץ מגינים על נתניהו בדיוק כמו חבריהם המזרחים אך משום מה אתה מזכיר רק את המזרחיים - מעניין.

למעלה