בור טוב

אילתית, שאני אבין. בא לך ../images/Emo180.gif

שלחתי לך! ולא כמו שאומרת כאן האמא הפולניה. לא "מכרתי" - שלחתי לך. עכשיו את שולחת לי קב"ן? זה לא כוחות בכלל....

אוף,השתלמות ואני כבר מאחרת

שמעת שיש אלימות בבתי ספר.אז זהו. אני משתלמת וגם מנחה.נתראה בלילה.

מממה הורים... איפה חויולים...../images/Emo12.gif

אמא של... נפל לך
לתוך המחשב, הוא הגיעלי דרך החוטים האלה שמתחברים למחשב... אני רואה תורכיז בעיניים, אני רואה את הכל.... אחת נגמלת מגמל, שניה בקריז עם רעידות, אחת מוכרת כדורים בכל מיני צבעים, פתאום התחילו לדבר כאן על בגרות... בגרות? דו שיח מסטוליות... צ'מעו. פתחו מרכז גמילה חדש בצפון "בית גמלא", שמעתי גם לטאת חרדון השדה תהיה שם - באה להיגמל מהמדבר, הגמל בא להיגאל מייסוריו, גם אני אהיה שם, אני באה להיגעל מ.... ואללה, לא זוכרת ממה. ויהיו שם עוד כמה מהחבר'ה הטובים. אה. והכי חשוב יהיה שם "משה. מה יש לך מהאורנג'דה"... תנחשו למה הוא בא... טוב. חברים. אני הולכת להיגמל מהעבודה...השעה עושה לי את זה.

mikca

New member
וואלה, איך הכנסת את כל השרשור

ל 7 שורות ועוד בשעה כזו, פשששששששששש

3תיתי

New member
ורק אני באמת מסכנה../images/Emo7.gif

בשום פנים ואופן לא יכולה להכנס לאינטרנט בזמן העבודה. לעיתים אחת הפקידות נכנסת ומדווחת לי!

את ממש לא היחידה

אני מכירה לפחות 10 חברים שכל הבוקר מחזיקים דווקא טוש ביד .

3תיתי

New member
ש לי בוסית קשוחה וגועלית

שלא מוותרת לי לרגע. לא משלמת לי אם אני לא עובדת. הולכת איתי לשרותים. אפילו שוכבת עם בעלי
. אין שביתות אצלה.

3תיתי

New member
נו טוף

יש לי בוסית פולניה, היא עצבנית, כי בנה בצבא. תותחן. היא בשום פנים לא מרשה לי לגלוש בזמן העבודה, למרות הקריז. היא כל כך דורשת ממני, שהיא הולכת איתי הביתה, לראות שאני לא מרכלת עליה. היא מסתובבת עם כל החברות שלי והכי מעצבן, חותמת בניק שלי.

למעלה