בורסיקה הדביק אותי בדאגתו😪📣

ריקי זו אני

Well-known member
לא הבנתי את האיומים של הרהלב"ים???
כאילו מה? האשכנזים המלומדים יהגרו לפולין??? לגרמניה??? מי מאיים עלי בהגירה לניו יורק? די... זה מצחיק... מאוד מאוד מצחיק. זה לא איום באקדח טעון כדורי סרק... זה איום בלי אקדח...

boriska1

Well-known member
כאילו מה? האשכנזים המלומדים יהגרו לפולין??? לגרמניה??? מי מאיים עלי בהגירה לניו יורק? די... זה מצחיק... מאוד מאוד מצחיק. זה לא איום באקדח טעון כדורי סרק... זה איום בלי אקדח...
לא מאיימים, ההפך, מעודד אותך.
אתם והערבים תסתדרו יפה, תוכלו שווארמה ב15 שקל, תשמיעו הרבה מוזיקה ערבית, תזרקו סיגריות מהאוטו. מה רע?
כבר כיום 15 אחוז מעובדי ההיטק הישראלים גרים מחוץ לישראל,אין ביניהם בביסטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
איומי התבהלה האלה כאילו ההייטק מחזיק את ישראל, אוטוטו עוזב אותה והמדינה תתמוטט, לא אבד עליהם הכלח תגיד?

boriska1

Well-known member
איומי התבהלה האלה כאילו ההייטק מחזיק את ישראל, אוטוטו עוזב אותה והמדינה תתמוטט, לא אבד עליהם הכלח תגיד?
לא. לא אבד עליה הקלח. המיסים שלהם משלמים לי את קצבת הזקנה, רכבת חינם, הנחה בארנונה. בונים לי כביש מהרכבת הבייתה ןעוד

boriska1

Well-known member
חבל. לטעמי הגיע הזמן לדלג הלאה לאיומים ותבהלות אחרים :).
שום איום. רק עידוד. למה מבהיל? ההפך . תתחיל לאהוב מוזיקה ערבית , אם עדיין לא למדת. רוצה שאלמד אותך לזרוק סיגריה בוערת מהאוטו?

Harrington

Well-known member
מנהל
שום איום. רק עידוד. למה מבהיל? ההפך .
אכן לא מבהיל :). בעיקר בהתחשב בכך שמדובר בשטות מוחלטת מתחילתה ועד סופה. אבל עובדתית מנסים להבהיל איתה (כבר זמן רב מדי, עד שכדי שזה הפך לשחוק עד דק כאמור מעלה). אגב זה שימש גם יותר מפעם אחת כאיום מפורש כמובן וכידוע.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא מאיימים, ההפך, מעודד אותך.
אתם והערבים תסתדרו יפה, תוכלו שווארמה ב15 שקל, תשמיעו הרבה מוזיקה ערבית, תזרקו סיגריות מהאוטו. מה רע?
מצוין, שיחיו בשקט ובשלווה עם עוכרי ישראל.

boriska1

Well-known member
נדמה לי שגם הרופאים עזבו אותנו לא??
אכן. לרופאים משלמים די טוב בארץ. אבל יש אחוז גבוה של בוגרי בתי ספר לרפואה בארץ אכן עוזבים אחרי התמחות. נשאר עם בוגרי מולדובה. הרבה מאוד שלומדים באיחוד האירופי, נשארים שם. קראתי על זה מאמר. אבל אין לזה חשיבות. בינתיים יש לנו אחת מערכות הבריאות הטובות בעולם. אבל זה יעבור, לא בקדנציה שלי. ואחרי המבול.

אכן. לרופאים משלמים די טוב בארץ. אבל יש אחוז גבוה של בוגרי בתי ספר לרפואה בארץ אכן עוזבים אחרי התמחות. נשאר עם בוגרי מולדובה. הרבה מאוד שלומדים באיחוד האירופי, נשארים שם. קראתי על זה מאמר. אבל אין לזה חשיבות. בינתיים יש לנו אחת מערכות הבריאות הטובות בעולם. אבל זה יעבור, לא בקדנציה שלי. ואחרי המבול.
ממש לא משלמים להם טוב, בכדי לקבל משכורת סבירה, הם טוחנים תורנויות.
מי שמשלמים להם טוב אלו הפרופ' וגם הם עושים את כספם בעבודה צדדית פרטית.

boriska1

Well-known member
ממש לא משלמים להם טוב, בכדי לקבל משכורת סבירה, הם טוחנים תורנויות.
מי שמשלמים להם טוב אלו הפרופ' וגם הם עושים את כספם בעבודה צדדית פרטית.
כן. צריך להשוות יחסית לעולם הגדול. די סביר. בארה"ב משלמים הרבה יותר טוב.

לא נכון. האפליה המתקנת לערבי, זה אחד במחזור, גם זה אם אין אחד שעובר בין כה
ממש לא, זה לכולם, סכם הקבלה שלהם נמוך בהרבה מאשר לנו, גם עלות הלימודים שלהם נמוכה יותר ולעתים גם כמות הקורסים שצריכים לעשות נמוכה יותר (לא ברפואה).
כמו כן, יש להם מועדים מיוחדים שאין לכלל הסטודנטים למעט משרתי המילואים ששרתו מעל חודשיים (רף ימי המילואים משתנה בין אוניברסיטאות) בשנת הלימודים.

boriska1

Well-known member
ממש לא, זה לכולם, סכם הקבלה שלהם נמוך בהרבה מאשר לנו, גם עלות הלימודים שלהם נמוכה יותר ולעתים גם כמות הקורסים שצריכים לעשות נמוכה יותר (לא ברפואה).
כמו כן, יש להם מועדים מיוחדים שאין לכלל הסטודנטים למעט משרתי המילואים ששרתו מעל חודשיים (רף ימי המילואים משתנה בין אוניברסיטאות) בשנת הלימודים.
פשוט המצאת את זה. פרט לפקולטה לרפואה, אין להם העדפה מתקנת. כידוע לך הבחינות הן אנונימיות ואין להם שום מועדים מיוחדים.

פשוט המצאת את זה. פרט לפקולטה לרפואה, אין להם העדפה מתקנת. כידוע לך הבחינות הן אנונימיות ואין להם שום מועדים מיוחדים.
ממש לא המצאתי את זה, לא דיברתי על בחינות באוניברסיטה אלא על ציון הסכם שבאמצעותו מתקבלים לאוניברסיטה.
לגבי מועדים מיוחדים, בהחלט יש ומאז המלחמה יש מועדי ג' ואף ד', כאשר בעבר מועד ג' היה רק בסמסטר הבא שהקורס נלמד ביחד עם סטודנטים של הקורס ולדאבוני הערבים מקבלים את אותם תנאים של מילואימניקים שטוחנים שירות.

Harrington

Well-known member
מנהל
שום איום. רק עידוד. למה מבהיל? ההפך . תתחיל לאהוב מוזיקה ערבית , אם עדיין לא למדת. רוצה שאלמד אותך לזרוק סיגריה בוערת מהאוטו?
מה גורם לך לחשוב שאני צריך "להתחיל" לאהוב ולא כבר אוהב :)?

ממש לא משלמים להם טוב
הכל יחסי. רובם מקבלים משכורת לא רעה בכלל יחסית למשק הישראלי, גם בטרם הגיעו לתפקידים בכירים.

נדמה לי שגם הרופאים עזבו אותנו לא??
תלוי באיזה יום. היה איום כזה אחת ל3 ימים בתקופת המחאה כביכול נגד הרפורמה המשפטית. בימים אחרים נהגו להשבית ולהפגין בעיקר. מאז כשלון המחאה (מבחינת השגת מטרותיה) אין לדעת מה מעמד האיום הזה כיום.

למעלה