בורחת מהמחשבות

בורחת מהמחשבות

בורחת מהמחשבות ,רוצה שקט בראש רוצה חזרה את השגרה המשעממת מבקשת שהכל יהיה ברור ופשוט שאדע שאתה מחכה לי שם בסוף היום לחיבוק עוטף ומילים רכות של אהבה רומנטיקה מתוקה וחיים בורוד בורחת מהמחשבות של עכשיו בורחת מהמראות בTV שעושות רע בורחת אל חיקך הפתוח עבורי שם מסתתרת עד שהשגרה תחזור יודעת שבסוף היום תבוא לכסות אותי שיהיה לי חם ונעים במיטה שלי למצחי תצמיד נשיקה חמה שוקעת בשינה ללא חלומות למחרת קמה רעננה ליום חדש מחשבות ותהיות של מה יקרה היום שמהם בורחת אל הידיים העוטפות שלך מגן עלי מפני העולם כולו בחיקך מוגנת ועטופה באהבה ענקית כזו שקיימת רק בספורים ובאגדות ואותך בחרתי לאהובי האחד והיחיד

שולחת ../images/Emo24.gif סתם כי אוהבת ../images/Emo23.gif

כבר ציינתי כמה אני אוהבת את הכתיבה שלך

ואני אוהבת אותך

אשה מקסימה , ושמחה לכתוב אצלך כי את מנהלת את הפורום ונעים פה לי מאד , החברה פ]ה מאד מיוחדים

d80

New member
מדהים, ממש

את כותבת כל כך יפה. מאחלת רק שיהיה הרבה כוח להמשיך להתמודד

תודה ../images/Emo140.gif

האמת זה נכתב עם דמעות אני לא בטווח אבל בוכה המון מתפללת על הנערים והאבות שבמדים וגם עבור כל הדרומיים שבטווח ויש לי שם הרבה חברים טובים

adamsplit

New member
same same

ותודה לך יקירתי.
זרועותיי פתוחות לקראתך תמיד

ואהבת לרעך כמוך

זה המשפט החסר לי בחתימה שלך הצצתי בכרטיס שלך, ויש לך עשייה יפה בתפוז, תבורך

adamsplit

New member
לא מברכים את השמיים על זה שהם כחולים

כי הם פשוט כאלו. ותודה, את צודקת, נטפל בזה בהקדם. ועדיין עם זרועות מתוחות, בואי, זה מעייף.

מחוברת במילים

לא אספר עליו , על האיש שלי שגרם לי לחוש אהבה ואהובה שנית אחרי שלא האמנתי שאוהב לעד המילים המנחמות שלו עוטפות אותי בקולו הרך הוא עוטף אותי כל ליל לפני שאני נרדמת מדברת איתו אותו ירח מאיר לשנינו את הליל הוא שם ואני פה מחפשת אותו מצטנפת מתחת לשמיכה החמה עוטף אותי בפון משכיב אותי לישון כמו עולל הוא עוטף אותי במילים שולח אהבתו לחמם אותי בלילה קר

למעלה