בורחים מהארץ!

pachanga

New member
בורחים מהארץ!

אני יושבת לי באיזה שהוא בר בת``א והכרתי אחד מהח`ברה שם שהם בורחים מהארץ ליפן לעבוד שם ואומרים ``מה יש לנו לחפש במדינה הזו`` בסוף לא ישארו צעירים בארץ, ואני חושבת שהם עושים בשכל! פאצ`נגה מנהלת פורום ``חיי לילה``

אבו-דני

New member
פאג`נגה המתוקה החלשים בורחים...

והחזקים נשארים..כזה זה הברירה הטיבעית.. רק שביפן מחכה להם קבלת פנים...רותחת היפנים מסבירי פנים חבל`ז..והם בכלל לא גזענים..בכלל לא!!! אגב סנדוויצים הכנת להם?...עם פסטרמה? רק שהכלא שם קצת רחוק... לא? מה זה בשבילך להגיע לשם ברגל? קטן עלייך מתוקה שלך האבו...שמרוצה שהולך להיות לו ים מקום במקום הצפוף הזה

שרוף

New member
זה החור בסכר אבו ענתר

בהתחלה בורחים החלשים וכל בריחה מחלישה את העמידה ואחר כך יברחו הפחות חלשים ובסוף נברח כולנו כי לא יהייה פה מי שילחם. זאת מטרתו של הטירור והוא מצליח לעראפת. האחרון שיכבה את האור

אבו-דני

New member
אף גבר לא מתפנה.....רק שולחים את

הנשים הילדים ו......החולים. למקום מבטחים.. לחולים בדרך כלל אין הבעת פנים... מאומה לא מרגישים שלך האבו...כשירות לציבור

אלוני.

New member
גפן וגולדה

האחרון שיכבה את האור. גולדה וגפן פסה, השיירה נובחת והכלבים עוברים... כל העולם כולו גשר צר מאד.

pachanga

New member
כל הכבוד ו אבו-דני :)

אני גאה באנשים חזקים כמוך אתה צודק... הם דיברו על כלא כי אם לקחו בחשבון שהם יהיו שם רק לא להגיד לארץ והם עושים דברים לא חוקיים. פאצ`נגה *חיי לילה*

למעלה