בורה שכמותי...

העצלנית

New member
גם אני

אני משתמשת בתירוץ הקבוע השעה השעה. ואגב בן כמה דמבי? ואני חייבת לציין שאני ממש רוצה לנסוע לאירופה עכשיו. חבל שלא ביקשתי מההורים שלי משהו של ה"פ אבל אני בספק אם יש בצ´כיה.

einzuc

New member
אני רוצה לטוס לארצות הברית...

אגב... יש לך איי סי קיו או משהו כזה? אני חולה על ארצות הברית... במיוחד על הארצות הקרות שם... ועל ניו יורק... הייתי בארצות הברית פעמיים... חולה על ארצות הברית! הלורד מיצי שולט (בהשפעת אורה!) -עינת-

העצלנית

New member
119316861

אני הולכת לישון עכשיו אבל אתם מוזמנים לשם תמיד. ואני על לא נראה תמיד אבל אני עדיין שם רוב הפעמים. אז תשלחו.

einzuc

New member
אוי grose!

היה לי עכשיו חרק בבית בגודל של פיל... זה הזכיר לי חשופית... זה היה רירי כזה ומגעיל... יאק! -עינת-

העצלנית

New member
חחחחחחחחחח

מה עשית איתו? לי היה פעם נדל במקלחת. אני דיי רגילה לחרקים אבל נדלים אני שונאת. לילה טוב אנשים ואנשות

einzuc

New member
העפנו אותו החוצה...

וברוך השם אף פעם לא היו לי נדלים בבית... או שהיו ואני פשוט לא יודעת עליהם? -עינת-

קלודיה

New member
יש כאן עוד אנשים או שכולם הלכו? ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

.......................................................................

einzuc

New member
אממממ.... תסתכלי על השעות של

ההודעות האחרונות...זה יענה על השאלה שלך...

אירוס

New member
בושה וחרפה....

איך אפשר לא לדעת מה זה חשופית?! זה אחד הדברים הבסיסיים ביותר בספר! אני בושה ונכלמת שבאתר של ה - א - ר - י פ - ו - ט - ר לא יודעים מה זה, ועוד מעיזים לשאול!! אירוס :) נ.ב חשופית זה מים צב בלי שריון.

כמה דברים:

1. זה לא אתר של הארי פוטר אלא פורום של הארי פוטר! 2. את בעצמך טועה! חשופיות זה כמו שכבר אמרו למעלה זה חלזונות בלי קונכיה! s@me @ne נ.ב. תחשבו גם שרון הקיא חשופיות! איכס...

Blackice

New member
האמת היא שזה לא ממש מדויק

slugs הלוא הן חשופיות קרובות מאוד לחלזונות ( snails ), אך הן שונות במקצת (חוץ מהעובדה שאין להן קונכיה, שכבר ציינו.) אם תוציאו חלזון מהשבלול שלו לא תקבלו חשופית אלא חלזון מת. לחשופיות יש אנטומיה שונה, תזונה והתנהגות שונה ואם אני לא טועה גם מנהגי התרבות שונים. ולפי מה שאני זוכר, רון לא הקיא חשופיות אלא גיהק אותם ( belch ) לפי מילון אוקספורד: Belch vt,vi 1 to send out (gas) from the stomach noisily through the mouth. כלומר הוא "תקע גרעפסים" וחשופיות נשפכו החוצה. (לא שזו קללה כל כך פחות נוראית) ואת האיזכור שאני יותר אהבתי על חשופיות אני אציין כאן, ואני מתנצל מראש שלא קראתי את הספר הרביעי בעברית, ושאין לי כרגע את הבספר אז אני אצטט מהזיכרון: כשהארי מגיע לאיזור הקמפינג של האליפות העולמית, תינוק ( toddler ) עם השרביט של אביו was poking a slug until it reached the size of a salami ואז האמא שלו באה לאסוף אותו ודרכה ( troded ) על החשופית שהתפוצצה והכתימה את לבושה, והתינוק פרץ בבכי- Mommy bust slug! :) אני ממש צחקתי מהקטע הזה. p.h.d בחשופיות :) Blackice

נעמה ע.

New member
הנה זה בעברית:

"ילד פעוט בן לא יותר משנתיים רכן בדשא מחוץ לאוהל גדול דמוי פירמידה, ובידו שרביט שבקצהו שיחק בחדווה רבה עם תולעת שמצא בדשא, ואשר הלכה ותפחה עד שהיתה גדולה כמו נקניק סלאמי. בדיוק כשהם התקרבו אליו, אימו יצאה בריצה מתוך האוהל. "כמה פעמים צריך להגיד לך, קווין? אסור - לגעת - בשרביט - של אבא- איכס!". היא דרכה על התולעת הענקית, וזו התפוצצה, גערותיה ליוו אותם באוויר הבוקר והתמזגו בצעקותיו של הפעוט- "תולעת התפוצץ! תולעת התפוצץ!" תודו שזה קטע מותק!

einzuc

New member
קראתי את זה פעם...

אבל אני לא זוכרת איפה... -עינת-

למעלה