בורה שכמותי...

einzuc

New member
בורה שכמותי...

מה זה חשופיות? *בורה, בורה, בורה... איך את לא יודעת מה זה חשופיות???* -עינת-

חחח....חשופיות=

חלזונות חסרי-קונכיה, בעיקרון...אבל בטח עוד מעט יבוא מישהו עם הסבר מדעי מדויק...! -ליאת-

רחלי!

New member
באמת ../images/Emo35.gif

אני תמיד דימיינתי אותן כגושים בגודל קובה של ריר, שקופים כאלה, אבל מוצקים כמו ג´לי. אבל הם חיים? בררררר! יאקקקק!

LuNaTiC

New member
אני תמיד דמיינתי אותן

בצבע ירוק בהיר ושהן היו כאלה זוהרות.. אמ.. אתם יכולים להבין שלא בדיוק ידעתי מה זה:)

einzuc

New member
את לא לבד...

אני כל פעם דימינתי אותם בצורה אחרת עד שפשוט הפסקתי לתהות מה זה... -עינת-

נעמה ע.

New member
תגידו תודה שרק דמיינתם...

יש לי כאלה על השביל ליד הבית! ואלה אכן חלזונות חסרי קונכיה... אבל לא הקטנים- הם ענקיים, בערך בגודל של נקניקיית מיני- וגם בעובי... משהו מגעיל, אל תשאלו.

einzuc

New member
איכס!!!

גם אצלנו יש כאלה אבל משום מה הקיץ הזה אני לא ראיתי אותם עדיין (הם מופיעים כל קיץ...) -עינת-

LuNaTiC

New member
זה ישמע מגעיל אבל:

אווווףףףף גם אני רוצה לראות חשופיות!!! זה נראה כל כך מתוקקקק ואף פעם לא ראיתי בחיים שלי!!!!

einzuc

New member
זאת לא הכי חוויה...

את האמת בפעם הראשונה שראתי חשופית כמעט הקאתי... זה כל כך מגעיל... -עינת-

נעמה ע.

New member
את מוזמנת...

תקימי מאהל אצלנו על השביל ומובטח לך בילוי שלא ראית כדוגמתו... חחח... אני יכולה להרוויח מזה כסף! דרך אגב, אני בטוחה שלא שמעתם על השיטה העממית להדברת חשופיות: אם מפזרים עליהן מלח הן נמסות... לגמרי!!

מממ... מצפה לי בילוי מענין...

לפזר מלח על חשופיות בחצר ביתך... ביום חמשושון אחד... חביב... אוקיי, תחתוני הארי פוטר??? הגזימו...

einzuc

New member
יייייייאאאאאאאאאאאקקקקקקק!!!!

מתעללנים שכמותכם! תעזבו את החשופיות בשקט!!! למה אתם רוצים להמיס אותן? מטורפים... -עינת-

לא רחוקה מזה....

אבל אני לא יודעת עד כמה יהיה נחמד לראות דבר רירי ודביק נמס בעזרת גרגרי מלח....למרות שכשאומרים את זה זה נשמע נחמד....ואני לא לגמרי מזוכיסטית....אני יותר מופרעת, טוב? ^^ -ליאת-

S.tal

New member
בדרך כלל...

בדרך כלל, חרק כלשהו נדבק לנעל, ולא לריצפה... (לפחות חלק ממנו...) איכס..., זה עושה לי צמרמורת..., לא מזמן מעכתי עכביש ענק! וחברה שלי עזרה לי..., זה היה מזעזע! חלק מרגליו נדבקו לנעל! למה אני מספרת את זה?! אני עד היום לא דורכת שם... טל, t@l

למעלה