בורה שכמותי...

Nagini Potter

New member
אנשים, אתם מבינים שאתם מדברים כאן..

...על יצורים שהרגתם... זה כמו שוולדי וחבורתו (נשמע כמו תוכנית ילדים...) נפגשים ומעבירים קטעים על כל המוגלגים שהם הרגו בזמן האחרון.... (רק בהרבה הרבה הרבה הרבה יותר קטן... זה ממש לא נורא באותה מידה, אבל תודו שיש דמיון...) אין לכם רחמים? אין לכם לב? *פורצת בדמעות* אני פותחת בזאת את אגודת האיק"ד!!!! (הצילו את היצורים הקטנים הדוחים)!!! מחר אני מביאה לכם תגים עם ´האיקד´ ואתם מפסיקים לרצוח יצורים קטנים מגעילים וחסרי ישע! או שאני משסעת בכם את הוולדי שלי! רררראר! *מבט משוגע**צחוק שטני* ברור?!?!?! Nagini Potter

אולי כדאי לשנות את זה לאלרג"ה-

אגודה למען רווחת ג´וקי הבית. רק שזה לא רק ג´וקים... s@me @ne

רחלי!

New member
../images/Emo5.gif

(התאהבתי בסמיילי הירוק ההוא, מזכיר לי ת´מקיאים מלונה פארק עולמי) תסלחו לי, אבל זה כבר ממש אכזרי! באמת! וזה גם מגעיל בטח-זה כאילו אתם מוחצ´ים ג´וק גדול עם משהו שקוף, ורואים בדיוק את כל השלבים של הקריסה של הגוף שלו וההתרסקות של האיברים הפנימיים שלו וההישברות של השלד שלו וההימרחות שלו על הריצפה... יאאאאק!

רחלי!

New member
אמ...

אני ממש מנחשת עכשיו, אבל נראה לי שזה נראה בדיוק כמו חילזון רק בלי הקונכייה מעליו, לא?

העצלנית

New member
באמת עינת

זה אכן חלזונות חמודים חסריי כונכיה. ואני הולכת ללמוד עליהם עוד כל כך הרבה בבית ספר. למה את צריכה את זה?

einzuc

New member
סתם סיקרן אותי...

הייתי בטוחה שזה משהו כמו קיא... כי כל הזמן מקיאים את זה... ואיך חשופיות הגיעו לתוך הגוף של רון כשהו נחבל משרביטו ההרוס (ספר 2)

העצלנית

New member
הם הגיעו לשם בקסם

כי כמובן בעולם הקסמים הכל (כמעט) אפשרי. מה שקרה זה שהוא הצליח לגרום לעצמו להיא חשופיות שזה נשמע לי מאוד מגעיל. זה כזה ריר וזוחל וחי יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. הכוונה כמובן רק להקיא אותן הן עצמן חמודות.

einzuc

New member
חיפושיות? ho god!!!

מה את מנסה לעשות? להרוג אותי?! *קוסמים מסכנים...* -עינת-

einzuc

New member
אני בעד ג´וקים!

מה זה הדברים המגעילים האלו... אני הייתי מתעלפת אם הייתי מקיאה חשופיות... יאק!

einzuc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא... הייתי מתמודדת עם זה...

למעלה