בורדו - חזיות

ורד 34

New member
בורדו - חזיות

הרבה זמן לא הייתי כאן. אני רוצה ליסוע היום ליקנות חזיות. יש בבורדו??? ראיתי שיש תחתונים מה שמביא אותי לחשוב שיש אבל אני רוצה להיות בטוחה תודה לכל תגובה

ליקש

New member
איו חזיות!הייתי בבורדו והתאכזבתי !!

היום הייתי בבורדו וכל מה שרציתי לא היה במידה שלי (מידה 48-50) או שנגמר (כמו חולצות מעטפת ) או שבכלל לא קיים במידה שלי ,רב הגזרות לא מתאימות למידות גדולות -שרוול קצר מדי , אורך חולצות קצרות וכמובן שמאוד מאכזב לשמוע בחנות למידות גדולות "אין במידה שלך " שהרי זה הסיוט הכי גדול שלי ללכת לחנויות ולשמוע "אין במידה שלך " עם כל הכבוד את המשפט הזה לא שמועים ב"מתאים לי" או ב"עונות" ואני בלי ברירה חוזרת לקנות ב"מתאים לי " כי שם יש בגדים במידה שלי ובגזרות המתאימות למידות שלי . המוכרת שרון הייתה מאוד נחמדה וניסתה לעזור לי אך לצערי ללא הצלחה !!! מצטערת על הביקורת אך נורא התאכזבתי !!! חבל שנסעתי לשווא!!!

איה א

New member
אני הייתי בערב החג

ואכן ציפיתי למצוא משהו במידות מאוד גדולות. קיבלתי הבטחה שתופרים ויגיעו דברים חדשים במידות גדולות יותר. הבגדים שהיו במידות מאוד גדולות נראו לי מבוגרים. קשה לקלוע לטעם של כולם, וידוע לי שנאוה מנסה לשכנע את היצרנים שיתפרו מידות גדולות מאוד. בואו נקווה שזה יקרה.

ליקש

New member
את צודקת ..המראה של הבגדים מבוגר

רב הבגדים במידות הגדולות היו במראה מבוגר !! היו בגדים יפים של אריסטו שמט אך במידות קטנות או שהיתה חולצה של אריסטו שמט במידה שהתאימה לי אך עם שרוול קצר ואורך החולצה קצר מדי כך שלא מסתירה את הבטן ..

ח מ ס ה

New member
לא מסכימה איתך לחלוטין../images/Emo70.gif

אצל נאוה מצאנו (אמא שלי ואני) מבחר אדיר של בגדים במידות גדולות, בכל הסגנונות ולכל הגילאים. לאחרונה, אני מוחמאת מאוד על הקו הצעיר של בגדי ועל הסגנון העכשווי, לאחר תקופה לא קצרה של פשרות (בלית ברירה...). אגב, עפ"י הכרטיס האישי שלך את תושבת השרון, כך שהאמירה שלך "חבל שנסעתי לשווא!!!" היא קצת מוגזמת..... בהצלחה בכל אשר תקני.

ליקש

New member
על טעם וריח ....

אבל ציינתי שהבגדים שהיו לטעמי לא נמצאו במידה שלי וזה היה הכי מתסכל !!! ודרך אגב אני תושבת השרון אבל לא אזור רעננה-כ"ס ואכן נסעתי במיוחד כ- 40 דקות , אני צקווה שאצליח למצוא בגדים בביקורי הבא בבורדו כי המוכרת הסבירה שצריכה להגיע הרבה סחורה. שבת שלום

sivosh

New member
ואם אני אספר לך שנסעתי שעה וקצת

כן, במיוחד לנאווה.. וכמו שכתבתי תלוי מתי באים, ככל שמקדימים לבוא לדעתי מבחר יותר גדול, כמו בכל חנות בגדים! ושוב על טעם וריח לא נתווכח :)

למעלה