חוצף
O ofrikit New member 27/1/04 #11 טוב זה מעצבן מה שכתבת עכשיו!! ואין לי זין לכתוב לך הרבה אם בא לך תבואי לדשא ואני אדבר איתך כמו בנאדם כי עיצבנו אותי והתגובה שלי לא תהיה בהתאם.
טוב זה מעצבן מה שכתבת עכשיו!! ואין לי זין לכתוב לך הרבה אם בא לך תבואי לדשא ואני אדבר איתך כמו בנאדם כי עיצבנו אותי והתגובה שלי לא תהיה בהתאם.
C chaosoda New member 27/1/04 #15 מי את בכלל?!?! היודניקים הם הרוב.. בפורום והם היו אומרים לי שאני לא רצוי אז תאמיני שהייתי הולך!!!!
O ofrikit New member 27/1/04 #18 אתה זיין שכל אמרנו לך כול כך הרבה פעמים ללכת ותמיד חזרת אחרי שחסמו אותך!! איך אתה בכלל עונה לה?!
F FiFi 59 New member 27/1/04 #34 אהם אהם.. סתם סתם אל תקח קשה אני פשוט מתעלמת מההצפות ואז אני לא מתרגזת זו תרפיה חדשה
T Tapuhi New member 28/1/04 #37 ומה איתי?? ../images/Emo7.gif היום הייתי בחנות של פריקים-היפים שכאלה, והייתה מדבקה וזה התוכן: FAT KIDS ARE HARDER TO KIDNAP!
ומה איתי?? ../images/Emo7.gif היום הייתי בחנות של פריקים-היפים שכאלה, והייתה מדבקה וזה התוכן: FAT KIDS ARE HARDER TO KIDNAP!
F FiFi 59 New member 29/1/04 #44 אני רומזת להרבה דברים תלוי מי מפרש חוץ מזה שאנ'לא בטקע של שרומטות P: