בורגר קינג=

Lorelai

New member
בורגר קינג= ../images/Emo47.gif

סופסוף סקר חדש. תודה לכל מי שעזר..

ofrikit

New member
ישמצב...

קיצר בתחלס הפורום צריך להיות של כולם כי זה כמו שנגיד עכשיו לפרדסיה וצורן וכולמיני אנשים שלא מלב שרון לעוף מהפורום כי הם חא שייכים אבל.. מצד שני זה נהיה כבר פורום של כיתות י' אמרי ובנשלום ולי כבר לא אכפת אם אחותך פה אבל לא הייתי רוצה שעוד ילדים מכיתות ז ו-ט ומטה יכנסו לפורום כי (תקראו לי סנובית) הם לא מעניינים אותי ולא הייתי רוצה אותם כאן,למרות שזאת לא בחירה אישית שלי,זאת בכלמקרה דעתי! ואני בעד שיכנסו אנשים גדולים יותר לפורום (לא מעפנים) וזהו,אני חושבת תגובות יתקבלו בשמחה!

Lorelai

New member
ונגיד שאחד מי"א היה פותח את הפורום

והוא לא היה רוצה שילדים מכיתות י' ו-ט' יכנסו לפה?

ofrikit

New member
אז ככה...

עכשיו אני בביצפר כי הכיתה הקקה שלי לא אמרה לי שהמורה לאנגלית לא באה היום וקמתי בשעת 0 חולה ומבואסת אז אני יענה לכם כי אין לי דבר טוב יותר לעשות (בעעעעע). אם הפורום שאותו ילד בכיתה י"א היה מוצף י"א'ניקים אני אישית לא הייתי נכנסת אם לא הייתי מכירה אותם ממש כאילו הייתי מכירה אבל לא בדיוק דיברתי עם אפחד מהם בחיים שלי, פשוט לא הייתי כותבת פה במיוחד אם לא הייתי רצויה, עכשיו אל תבואו אלי בטענות כי אני מראה את הכל בגדול וכמו שכבר הסברתי לא מענין אותי מה שתיכן עושות פה וד"א אגב יובל אני לא קוראת את ההודעות של מה שלא מענין אותי וזה לא בגלל שאת בכיתה ז' אז תעשי מה שבזין שלך ולא מענין אותי בעיקר,אז אני אמרתי את מה שלדעתי וזהו.. בוקר טוב (שיהיה לפחות לכם)

Heavy Thought

New member
אה...

אז לא נכנסים לפורום אם לא מכירים את מי שכותב שם? זו טעות. זכותם של כיתות ז', ח' ו-ט' לכתוב בפורום בדיוק כמו שלא הייתם מתנגדים שכיתות י"א ו-י"ב היו כותבים בפורום. זה שרוב האנשים כאן מהשכבה לא אומר שזה צריך להיות סגור לאחרים.

ofrikit

New member
אכן את צודקת

אני אמרתי את דעתי והיא לקחה את זה קיצונית ואישית מידי. ושוב,לא מעניין אותי ממש שהן כותבות פה כי אם לא מעניין אותי משו מסוים שהן כתבו אני לא אקרא ולא אגיב עליו ומה שמפריע לי זה התוכן של ההודעה יותר מאשר מי שכתב את ההודעה, אם הוא כיתה ז' או ח' או י' וכו.. ואני חושבת שאני אסיים כאן כי כמו שכבר אמרתי,זה לא מענין אותי זהו:)

chaosoda

New member
אם לא אומרים שזה צריך להיות סגור..

לאחרים כי שמרית היקרה עשתה קטגוריה של הכל ויש אנשים שהם מפרדסיה וצורן אבל הם מ"י" אז הם לא יגידו ינגם אם שמרית היתה עושה קטגוריה של אנשים רק מ"י" לא משנה מאיפה יהיו בפורום אז זה היה לוקח את רוב הקולות!!!!

Tapuhi

New member
אני לא מלב שרון

וגם לא ממש כיתה י'.. מה תגידי על זה?

ofrikit

New member
את לא כיתה י?

חוצמזה שאני לא אתן דוגמאות בקטנה של זה נהיה פורום של י'ניקים 2 ט'ניקים 2ז'נקיות אחת שלא בדיוק בכיתה י' מקנדה 5 מצורן, אנשים שבאים לבקר פה מידי פעם והגרעינרים שמודיעים פה הודעות פעם ב. !!! מקווה שהבנת.

ThE uVa

New member
ממ..

אבל זה לא הפורום שלך.. אולי אם לא מעניינים אותך, אבל אם את לא רוצה, אל תקראי את ההודעות שלנו.. ואם אני לא רוצה שיהיו פה אנשים מכיתה י' כי הם לא מעניינים אותי, אבל הם מעניינים אחרים, אז הם פה.

למעלה