בוק ריפורט.........................

12ShakirA12

New member
בוק ריפורט.........................

אני 5 י ח' אנגלית.. וממש קשה לי שם... מסרבים להוריד אותי ל4 חח אז אין לי זמץ איך לעשות את הבוק ריפורט וקראתי ספר אחד וממש מסובך לי.. אם למישו יש בוק ריפורט משו של 5 יח' אודה לו מקרב לב על ההעזרה!! נשאר לי רק חודש.. ואני צריכה לעשות 2 בוק ריפורט.. באמת שקשה לי. תודה למי שיוכל לעזור או משו דומה.. :) שיהיה לכם ערב טוף:)

Dancing mad

New member
.No free meals

It is against my principals to "help" people like you asked, as it's useless in the long run; you will gain nothing (except of my grade) from that. "I have no time" is a very easy thing to say, but (this may sound harsh), it's only a matter of priorities: "When there's a will, there's a way." I would recommend you to just take an easier book. Ask your teacher to help you if you don't understand the level system (I take it you're trying to read a normal no-level book. If not, simply move one level down.) P.S: Your school's refusal to move you to 4 points is outrageous! You should really complain about it. Hopefully, someone could be able to help you.​

viteppp

New member
טוב

אני אהיה חביב יותר מהבחור השני שענה פה . כמובן שלא אכין לך בוק ריפורט .אבל אני ניגשתי לבגרות באנגלית בכיתה י"א (חמש יח"ל) בהצלחה מרובה ואני לא זוכר את עצמי מכין בוק ריפורטס, אם אין לך כוח\זמן או וואט איוור או שתוריד מאתרי עבודות או שתבקש מאח של חבר או משהו ... למרות שתראה אותי עכשיו (הודעה אחת מעל , מבקש המלצות לספרים כדאי להעשיר את האוצר מילים...)ככה שעדיף לך להשקיע את כל המאמצים ולהכין עבודה כנה כי אתה רק תרוויח מזה... אחרת תגיע למצב שלי .. חחח לא שהוא כזה רע (סך הכל ציון סופי 90 בבגרות באנגלית) אבל אני ממש לא מרוצה מהאנגלית שלי ,וחוץ מזה , מה הלחץ??????? אתה כיתה י'!!!! אם אתה לא בכיתת דוברים אתה תיגש רק בי"ב אז תירגע ותתחיל להשקיע פה ושם .

viteppp

New member
סורי ... את בת!!!!

תהפכי את כל ההודעה ללשון נקבה :) וואלללה כולנו פה בני 16!!!! מאאאאאאאאגניב . איך את י'???? אני כבר י"ב !!! ומה איתך איזה כיתה אתה ,י"א???

ArielO4

New member
אני לא בן 16

אני בן 18, לפני צבא. שלושה חודשים לפני צבא, ליתר דיוק.

viteppp

New member
good for u

אבל דיברתי לאלה שהגיבו בהודעה הזו... (כולם בני 16).

12ShakirA12

New member
אני בת 16 כיתה י.

והם לא מורידים אותי הקבצה מכיוון שגם ב5 יח' אפשר לעשות 4 יח'.. וטוענים שאני מסוגלת ליותר חחח ת'אמת שממש קשה לי עם זה.. אני מכינה שעורים באנגלית ברור.. אבל יש חלק שאני לא מבינה.. וזה יוצר מצב מעצבן....... מקפיצה.......... אני לא מבקשת שתכינו.. אני שואלת אם למישהו יש מוכן.. ושוב תודה:)

viteppp

New member
תראי

או שתורידי מאתר עבודות . לא מומלץ משתי סיבות :א. המורים מכירים את רוב העבודות משם. ב. זה לא יתן לך כלום. ההצעה השניה הרבה יותר טובה , אני מבין שאין לך שום כוח לקרוא ספר. תורידי תקציר של ספר וקראי רק את התקציר ועל פיו תעשי את הריפורט ,גם זה יגזול מעט מאוד זמן וגם תפיקי תועלת.

yuval k

New member
no double p...

apologies

12ShakirA12

New member
טוף.. יש לי כבר ספר... פשוט לקרוא

אותו זה ממש ממש סבל כי אני לא מבינה ממנו כמעט כלום.... וכולה לענות 2 שאלות! אני צריכה לקרוא 2 ספרים שלמים שאני לא מבינה ממנו כלום רק בגלל 2 שאלות (לכל ספר). טוב כנראה אין לי ברירה חח אני אנסה להסתדר כבר.. תודה בכל מקרה:) נ.ב. אחלה פורום:)

למעלה