בוק טוב עם חיוך...

maxima

New member
ו....פעמוני הרוח....

פעמוני רוח ========== פעמוני הרוח מתנועעים מצטלצלים, כמו אז…. כשישבנו שנינו במרפסת, הרוח אותנו עוטפת במעטה של קסם, מהופנטים מתנודות העינבל ומהצלילים העדינים העולים ויורדים בהקישו על פעמוני הזכוכית לפי קצב משבי הרוח. אותה הרוח אותם הפעמונים, הטינטונים….. אך הקסם נפוג בלכתך. מקסימה

טומי32

New member
בוקר טוב מקסימה וכולן/ם !

עוד רגע יגיעו לאסוף אותי...נוסעים לבת גלים לצלם גולשים בים. לפי הרוח וחוזקה הוחלט במועצת החמים, שיש מספיק רוח שיהיה לכולן/ם סוף שבוע נהדר!

ben 911

New member
טומי, אני כבר מחכך ידיים בהנאה..../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

כי אני יודע שאתה הולך להביא תמונות...גוטה גוטה.
שהרוח החזקה והטובה תיקח ותחזיר אתכם למחוז חפצכם בשלום..

בוקר טוב לכוולם ../images/Emo140.gif

בת גלים ידוע בגלים הגבוהים שלו , לכן לא הוקמה שם המרינה והיה מלחמה גשולה להשאיר את החוף כמו שהוא הייתי שם שהייתי בצפון , והחוף שם פשוט מקסים ומיוחד ויש גם מצלמה שמכוונת לחוף שאפשר לראות באינטרנט פעם נכנסתי לפורום ושם מצאתי קישור למצלמה ושעות שמתי את הים כרקע במחשב שלי

ben 911

New member
בדיחה..לא מהעולם הזה.../images/Emo9.gif

זוג החליט שנמאס להם מחיי המין המשעממים שלהם ופירסם מודעה בעיתון... שהם מעוניינים לצרף אליהם זוג נוסף. זוג חייזרים ממאדים או אנא עארף מאיפה..נענו למודעה והגיעו בערב לביתם. הבעל לקח לחדר את החייזרית... והחייזר לחדר אחר את האישה. כשהחייזר התפשט..האישה תיכף התבאסה כי היה לו שם התקן קטן ומשונה.. היא כבר רצתה להתלבש ואז החייזר הסביר לה שעליה רק לסובב לו את אוזן שמאל וההתקן יגדל לאורך הרצוי... ואכן היא סובבה וההתקן פרץ קדימה אלא מה? היה דק מדי.... ושוב החייזר הסביר שאוזן ימין מסדרת גם את העניין הזה... היא סובבה את אוזן ימין ועם מה שהיה לה בין הרגליים הם חגגו כל הלילה אורגזמות מקיר לקיר והצרחות שלה נשמעו גם בצד האפל של הירח... למחרת בבוקר הבעל לא שאל אותה איך היה כי הוא הבין לפי החיוך הרחב שלה שהכל דפק טפו טפו... אבל היא כן שאלה אותו איך היה.... והוא ענה לה...היה חרא כי הוא לא מבין למה החייזרית כל הלילה סובבה לו את האוזניים.

maxima

New member
טומי תהנה מהצילומים...בן איפה שי חייזר כזה../images/Emo6.gif

מקסי,בן אמר שזה לא מהעולם הזה,

חייזרים
אין,, חזירים יש,ויש גם שאוהבים לאכול אותם

יש חייזרים

רק שאנחנו לא יודעים שהם כאילו הולכים בגובה אפס הראש שלהם בעננים מרחפים שהם נתונים לחסרי השתיה והסמים

בן הנושא נתון למחלוקת

כי בקטע מסוים בשנותצ ה40 נחתה חללית בארה"ב וזה נתן קפיצה טכנולוגית של הסיליקון והם השתיקו את העניין , אבל היום נפתחים הארכיונים , מידע יוצא לחוקרים של העולם המסתורין ואני מאמינה שהמידע יצא לאור ונדע היה או לא היה , ומי מסתובב סביבנו מבלי שנדע שצופים בנו

ben 911

New member
השאלה אם היו או לא היו חייזרים מטרידה

המון אנשים וגם סתם את חובבי ז'אנר המד"ב. חלק עושים כסף מזה.. חלק סתם משתעשעים בכל מיני רעיונות ותוך כדי רעיונות צצו גם בדיחות..

נחמד לשמוע

אמרתי לך בעבר שאתה אוהב לעלוב בנו , אז למה לבוא לכתוב אצלינו אבל אתה יכול לכתוב מה שבא לך , עבורי אתה עוד טרול שבא לבקר בפורום ומחפש את תשומת הלב שלי ותו לא .

למעלה