בוקר...

בוקר...

אני לא יודעת מה יהיה איתי.
היו לי ימים של עליה מסוימת, פשוט כי מצאתי את עצמי עסוקה יותר ופחות בבית, זה תמיד עובד לטובה (בהנחה שהעיסוקים הם לא לימודים נטו כי זה דווקא טריגר בשבילי).
והנה שוב... שוב חייבת לישון כל היום ולא מסוגלת לתפקד.
שוב מגיעות ההאשמות וההלקאות העצמיות ונדמה כאילו זה בצדק, כי למשל בציונים בלימודים אני שוב לא מפגיזה בלשון המעטה...
יש לי מלא עבודות להגשה באופן כמעט מיידי שלא התחלתי.
והתחושה הכללית היא גם שאני לא מסוגלת לכלום, בעיקר בלימודים.

הפסקתי את הכדורים שלי לפני לפחות שבוע ומצב השינה שלי בהתאם, נרדמת מאוחר יותר ומתעוררת המון בלילה.
אבל זה הולך בסדר עם הסדר יום שלי.
עד אתמול לא הבחנתי בכלל איך השינה הבעייתית שלי מפריעה לי ורק מאתמול אני מרגישה שאני לא מסוגלת לעשות משהו אחר שלא כולל שהייה במיטה אלא אם כן מדובר באוכל, שזה המפלט הכי טוב תמיד.

אפילו עבדתי החודש קצת יותר מהחודש שעבר וגם זה שלפניו (נראה לי כבר חודשיים עבדתי רק 4 משמרות בחודש, רק ביום שבת) אז זה טוב.
כי למרות שלרוב קוראים לי כי הם נתקעים, ראיתי את הנתוני מכירות שלי ביחס לאחרות בעבודה ואני במצב טוב.
גם עשיתי כמה משמרות על תקן משהו שאני לא עושה בכלל ועמדתי בזה בגבורה ואפילו קיבלתי משמרת מלבד שבת בשבוע הבא שגם כוללת את העבודה הזו.
ובמקום להרגיש שכן סומכים עלי, אני מרגישה רק כמה שאני גרועה שלא יודעת כלום.
אפילו לא הייתי גאה בעצמי מספיק על ששרדתי אתמול טיפול שיניים כואב.

זה בלתי אפשרי לגרור את התואר עם הכשלונות האלה.
אני כן רוצה להצליח, לפחות קצת יותר אבל אין לי כוחות.

ועוד שבוע בדיוק יש לי יום הולדת 24.
זה היום שאני הכי הכי הכי שונאת! זה מכניס אותי תמיד לדכאון ואני תמיד בוכה בו.
שלא יגיע! שלא יגיע! שלא יגיע!
ומה עוד? ביטוח לאומי שלחו לי חוב של 900 שקל שלא ברור על מה הוא צץ.
אני לא אשלם אותו כי אין לי איך ולא יהיה גם במשכורת. האמת שאין לי איך לגמור את החודש הפעם... :/

וביום חמישי יש לי הצגה.
זה משהו שאמור למלא אותי ובמקום זה אני נכנעת לחוסר כוח ולחוסר חשק.
עושה את זה כי צריך. עוד הצגה...
לא מצליחה להנות מזה.

ליצי 16

New member
קופיפונת

שולחת לך חיבוק תומך וחם.

שתהיה לך שבת טובה-טובה שבה תהיי טובה ונדיבה אל עצמך.

בשביל מה אני נאבקת?

אמא שלי מדברת עלי עם סבתא וקוראת לי "הפרה הזו".
אחלה שם היא מצאה לי, יותר מהשם המעפן שהיא קראה לי בו כשנולדתי.
בכלל, מאז שהיא חזרה היום מהעבודה עלו הטונים בבית.
ואני גם ככה מנסה לשבת על המבחן בית שלי ללא תועלת, לא הולך לי.
חם לי ממש ואני מזיעה.
אין לי כוח להרים את עצמי למקלחת.
הגרון כואב לי, וכמובן שתמיד במצב נפשי כזה כל כאב הוא מועצם הרבה יותר.
אני אפס וזה כל מה שמכירים בי, גם בבית וזה הכי עצוב...

יושבת ובוכה כי אין שום תועלת בקיום שלי, פשוט אין.
בא לי להתנדף וזהו.

קופיף

יש מצב שתצאי מהבית? מעונות? שותפות? משהו? הבית הזה מרעיל אותך. שולחת חיבוקים ומשבי רוח קרירים
.
לי את שווה הרבה!!!
ותתקלחי אפילו שלא בא לך, זה יעשה לך ממש טוב. אין שום דבר בעולם שמקלחת לא יכולה להקל אותו ולו במעט.

אין לי אפשרות כלכלית לצאת מהבית בשנים הקרובות

עכשיו אני בקושי עובדת ובשנה הבאה הלימודים יהיו עמוסים אפילו יותר כך שבספק אם אצליח לדחוס משמרת בשבוע (רק אם לא יפטרו אותי או משהו ואמשיך לקבל משמרות בשבתות).
אחרי התואר (עברתי שנתיים, נשארו עוד שנתיים) ישארו לי כמה שנים של החזרת הלוואות ולכן אני בספק אם גם אז תהיה לי יכולת כלכלית לצאת מהבית.

יצאתי עכשיו ממקלחת, מקווה בקרוב שתהיה לי יציאה מהבית.
אפילו שאני ממש מחכה לזה, אין לי כוח לשום דבר ושום התארגנות.
אפילו המקלחת היתה עצלה מאוד...

אחרי שסיימתי להתקלח ונשארתי עוד בחדר האמבטיה שמעתי מריבה בין אמא לסבתא.
כמובן שאפילו במריבה בין שתיהן, אני חייבת להיות מוזכרת.
שונאת את הבית הזה!

הרבה כעס על עצמי

פשוט לא עושה כלום. יש לי עבודות להגיש ואני לא עושה אותן.
לא יודעת מה יהיה, שונאת את עצמי אבל לא מסוגלת לאגור כוחות לשבת על זה.

היום נפגשתי לשעה, אולי פחות עם ידיד והבן שלו.
לא יוצא לי כמעט לראות אותו בכלל אז היה נחמד שיצא להפגש.
טיילנו עם התינוק שלו והוא פשוט מתוק!
היה לי נחמד אבל קצר כי הילד היה עייף מאוד ולא רצינו להסחב איתו כשהוא סובל בשמש.

אבל זהו.
מאז רק תחושות אשמה וכעסים על עצמי.
על זה שאני פשוט כשלון בהכל.
לא בת טובה, לא סטודנטית טובה, לא חברה טובה וגם לא אמנית/ שחקנית טובה. נוראית שכמותי!
אוףףףףף

אני מזדהה איתך

אם זה עוזר במשהו...

גם לי יש מטלות ללימודים ואני לא מצליחה להביא את עצמי להכין אותן...

את לא כישלון, תפסיקי לדבר לעצמך לא יפה! גם אם את לא מוציאה 100 בכל המבחנים זה לא הופך אותך לכישלון! גם אם מדברים עלייך לא יפה בבית זה לא הופך אותך לבת לא טובה! ואני בטוחה שהידיד שטיילת איתו היום כן חושב שאת חברה טובה. אני לא יודעת לגבי אמנות ומשחק, אבל גם אם אין לך שם בינלאומי ואת יוצרת, אל תשווי את עצמך לאחרים. אני בטוחה שאת הכי טובה ש*את יכולה*. ושום דבר מכל אלה לא הופך אותך לנוראית! מאיפה באה המחשבה האיומה הזאת?

את מוכנה לכתוב שלושה דברים טובים על עצמך עכשיו בתור קונטרה? לא חשוב מה - תכונות, מראה, מה שאת רוצה. ואל תגידי לי שאין שום דבר כזה, כי אני לא קונה את זה.

הרגישות שלי

שהיא הרבה פעמים פועלת בעוכריי אבל היא יכולה גם להיות לטובתי.
אני רגישה יותר לאנשים. לא נשמה מי יודע מה גדולה וטובה אבל יחסית, לפחות עבור אנשים יותר קרובים או חשובים, הרגישות באה כיתרון.
וזהו, אין בי כלום.
אפילו ההומור שלי מעפן כבר וזה או שלא יודעים לאכול אותי או שאני נתפסת כמצחיקה אבל גם זה בגלל המוזרות שלי.

כרגע רק בא לי לצלוב את עצמי

באמצע הלילה ידיד שלי שלח לי הודעה אם אני עושה את העבודה וכלום...
הייתי ערה עד שעה לא שעה אבל לא נגעתי בעבודה.
אני פשוט גרועה!!!

סימן שהתרגיל הזה בא בדיוק בזמן!

זה בדיוק הזמן והמקום לעשות הפוך על הפוך ולמצוא משהו טוב אצלך, משהו להודות עליו בכלל... כל מה שייתן לך פרספקטיבה אחרת על המצב.

היי

אני ממש מסכימה עם מה שאלומה אומרת. את חייבת להפסיק להיות כל כך קשה ולכעוס על עצמך כל הזמן!
את עושה את המיטב שאת יכולה עכשיו בתקופה הזו, שגם ככה בעייתית עבורך, ומתמודדת עם המשפחה שלך והלימודים... זה המון, באמת. תפרגני לעצמך קצת. תני לעצמך טפיחה על השכם ותגידי "כל הכבוד".
ובנוגע לעבודה, קחי את זה באיזי, עכשיו רק צהריים, את יכולה לעשות אותה היום בנינוחות (אולי תבקשי מידיד שלך שיבוא לתמוך בך מבחינה מוראלית?).

את לא גרועה. אנחנו אוהבים אותך כמו שאת

היי48

New member
אני לגמרי מסכימה עם אלומה

בעיקר עם הקטע של זה שאם מדברים אליך בצורה כזאת זה לא הופך אותך לבת רעה. אם כבר מישהי כאן לא בסדר זאת אמא שלך (סליחה אם אני מגזימה, אבל זה ממש לא בסדר לדבר למישהו ככה, במיוחד לא לבת שלך ועוד יותר במיוחד כשהיא נמצאת במצב פגיע).

וכמו שמחבקת אמרה-לאט לאט. גם אם לא תסיימי ברגע זה את העבודה, זה לא נורא. תסיימי אותה בהמשך. ואני גם חייבת להוסיף לרשימת הדברים הטובים שבך את זה שאת אמנית-אמנים בעיני הם אנשים עם יכולת רגשית מאוד גבוהה, כי הם מסוגלים להבין את הרגשות שלהם, דבר שכמה שעל פניו נשמע פשוט-הוא ממש לא, וגם מסוגלים להשתמש בהם במהלך העבודה שלהם, דבר די אמיץ לדעתי. אז זה שבחרת לעסוק באמנות-זה עוד דבר טוב שאת יכולה לזקוף לזכותך

ולגבי זה שבזמן הקרוב אין לך יכולת כלכלית לצאת מהבית-אני יודעת שכנמצאים בתוך המצב עצמו קשה לדמיין את זה ולראות רחוק אל העתיד-אבל גם זה זמני. תגידי את זה לעצמך כל הזמן. וגם אם את נמצאת כרגע בתקופה קשה וזה אומר שזה יקח קצת יותר זמן-זה רק אומר שזה יקח קצת יותר זמן, אבל זה עדיין יגיע. בשלב כלשהו תהיה לך את חלקת האלוהים הקטנה שלך, בין אם לבד, בין אם עם שותפות, אבל זה יקרה, וכשתהיי מחוץ לסביבה שנשמעת לי די רעילה, יש סיכוי די טוב שזה ישפיע לטובה על המצב. אז תחשבי שזה גם משהו שאת יכולה לצפות לו

מזדהה אתך

אם זה עוזר במשהו...

גם לי יש מטלות ללימודים ואני לא מצליחה להביא את עצמי להכין אותן...

את לא כישלון, תפסיקי לדבר לעצמך לא יפה! גם אם את לא מוציאה 100 בכל המבחנים זה לא הופך אותך לכישלון! גם אם מדברים עלייך לא יפה בבית זה לא הופך אותך לבת לא טובה! ואני בטוחה שהידיד שטיילת איתו היום כן חושב שאת חברה טובה. אני לא יודעת לגבי אמנות ומשחק, אבל גם אם אין לך שם בינלאומי ואת יוצרת, אל תשווי את עצמך לאחרים. אני בטוחה שאת הכי טובה ש*את יכולה*. ושום דבר מכל אלה לא הופך אותך לנוראית! מאיפה באה המחשבה האיומה הזאת?

את מוכנה לכתוב שלושה דברים טובים על עצמך עכשיו בתור קונטרה? לא חשוב מה - תכונות, מראה, מה שאת רוצה. ואל תגידי לי שאין שום דבר כזה, כי אני לא קונה את זה.

למעלה