בוקר...

עפרה ד

New member
בוקר...

מי ישן? ואיך?

הייתה מתוכננת שבת כל כך נחמדה, כל הילדים ורק הם. (די נדיר כאן, גם הכל וגם הרק)
חשבנו שניסע להביא בראוניז, כי הרי מה הבעיה למצוא אותו? ישלח מיקום בוויז. הנסיכה (שמדברת אבטחת מידע)) הזדעזעה. השתגעתם? אתם רוצים שיטווחו ישירות עליו?
בשיחת הטלפון אתמול אמרתי לו שאין סיכוי שיכנסו, כי - למול הרצון וההתלהבות שלהם יש המון אמהות שמתפללות שלא יקרה, ואנחנו בתפילות יותר חזקות.
יום רגוע

Rainbow100

New member
סיכום ביניים :

אדום שקיבל צו 8 כבר בדרך ל"שם" אז אני כבר אמא לשלושה ועוד היד נטויה...
דבש הכל דבש.

ל י ת י1

New member
לא מצליחה לדמיין איך זה לדאוג 3X...

מקווה שהסיכום הזה הוא סופי והגולנצ'יק שלך ישאר בבית

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

אנחנו היום בהכנות לנסיעה של המשוחרר מחר לאמסטרדם, הוא כרגע אצל החברה, יש אריזות לעשות, כנראה שיחזור להשתמש בביגוד הטרמי מהצבא כי קר שם.... אני יודעת שזה קצת הזוי לדבר על זה עכשיו, אבל ככה זה, החיים נמשכים
מאחלת שיהיה כבר שקט ושלא יהיה צורך במבצע הקרקעי שמדובר עליו, אולי מישהו ירד מאיזה עץ....
לחיילים ששבים היום לביתם, דרך צלחה,לאימהות שמקבלות אותם הביתה, תהנו המון, לאלו שממשיכים ולאימהות שלהם שיעבור בקלות

יום רגוע ושקט

בוקר שישי, בוקר חדש

החיילת הגיעה אתמול נרגשת. הבוקר יצאה מוקדם מאוד עם צידה גדולה לימים הבאים (משחקים וממתקים). רק לה נתנו לישון בבית כיוון שהיא מה"רחוקים". היתה בכוננות שיזעיקו אותה במקרה הצורך. מרגישה חשובה. התרגשתי. לא שומעים מהשוטר. חוששים מיום שישי הידוע לשימצה אצלהם. חושבת על כל האמהות האחרות נוכח התמונות של ריכוזי השריון, נזכרת בתמונות הירוקות של טור החיילים בעופרת יצוקה. מחבקת את כולכן.

ל י ת י1

New member
בוקר טוב

1. הראש שלי כואב
2. שונאת להיות בחוסר וודאות
3. אין לי חשק לעשות כלום

חוץ מזה שהכל באמת סבבה.....צפיחית בדבש

תפילה לשלום חיילנו

תפילה לשלום חיילי צהל

לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד: יַעַנְךָ יְיָ בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב: יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ: יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה: יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא: נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְיָ כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ: עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְיָ מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ: אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְיָ אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר: הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד: יְיָ הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ: יֹשֵׁב בְּסֵתֶר עֶלְיוֹן בְּצֵל שַׁדַּי יִתְלוֹנָן: אֹמַר לַיְיָ מַחְסִי וּמְצוּדָתִי אֱלֹהַי אֶבְטַח בּוֹ: כִּי הוּא יַצִּילְךָ מִפַּח יָקוּשׁ מִדֶּבֶר הַוּוֹת: בְּאֶבְרָתוֹ יָסֶךְ לָךְ וְתַחַת כְּנָפָיו תֶּחְסֶה צִנָּה וְסֹחֵרָה אֲמִתּוֹ: לֹא תִירָא מִפַּחַד לָיְלָה מֵחֵץ יָעוּף יוֹמָם: מִדֶּבֶר בָּאֹפֶל יַהֲלֹךְ מִקֶּטֶב יָשׁוּד צָהֳרָיִם: יִפֹּל מִצִּדְּךָ אֶלֶף וּרְבָבָה מִימִינֶךָ אֵלֶיךָ לֹא יִגָּשׁ: רַק בְּעֵינֶיךָ תַבִּיט וְשִׁלֻּמַת רְשָׁעִים תִּרְאֶה: כִּי אַתָּה יְיָ מַחְסִי עֶלְיוֹן שַׂמְתָּ מְעוֹנֶךָ: לֹא תְאֻנֶּה אֵלֶיךָ רָעָה וְנֶגַע לֹא יִקְרַב בְּאָהֳלֶךָ: כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה לָּךְ לִשְׁמָרְךָ בְּכָל דְּרָכֶיךָ: עַל כַּפַּיִם יִשָּׂאוּנְךָ פֶּן תִּגֹּף בָּאֶבֶן רַגְלֶךָ: עַל שַׁחַל וָפֶתֶן תִּדְרֹךְ תִּרְמֹס כְּפִיר וְתַנִּין: כִּי בִי חָשַׁק וַאֲפַלְּטֵהוּ אֲשַׂגְּבֵהוּ כִּי יָדַע שְׁמִי: יִקְרָאֵנִי וְאֶעֱנֵהוּ עִמּוֹ אָנֹכִי בְצָרָה אֲחַלְּצֵהוּ וַאֲכַבְּדֵהוּ: אֹרֶךְ יָמִים אַשְׂבִּיעֵהוּ וְאַרְאֵהוּ בִּישׁוּעָתִי: שִׁיר מִזְמוֹר לְאָסָף: אֱלֹהִים אַל דֳּמִי לָךְ אַל תֶּחֱרַשׁ וְאַל תִּשְׁקֹט אֵל: כִּי הִנֵּה אוֹיְבֶיךָ יֶהֱמָיוּן וּמְשַׂנְאֶיךָ נָשְׂאוּ רֹאשׁ: עַל עַמְּךָ יַעֲרִימוּ סוֹד וְיִתְיָעֲצוּ עַל צְפוּנֶיךָ: אָמְרוּ לְכוּ וְנַכְחִידֵם מִגּוֹי וְלֹא יִזָּכֵר שֵׁם יִשְׂרָאֵל עוֹד: כִּי נוֹעֲצוּ לֵב יַחְדָּו עָלֶיךָ בְּרִית יִכְרֹתוּ: אָהֳלֵי אֱדוֹם וְיִשְׁמְעֵאלִים מוֹאָב וְהַגְרִים: גְּבָל וְעַמּוֹן וַעֲמָלֵק פְּלֶשֶׁת עִם יֹשְׁבֵי צוֹר: גַּם אַשּׁוּר נִלְוָה עִמָּם הָיוּ זְרוֹעַ לִבְנֵי לוֹט סֶלָה: עֲשֵׂה לָהֶם כְּמִדְיָן כְּסִיסְרָא כְיָבִין בְּנַחַל קִישׁוֹן: נִשְׁמְדוּ בְעֵין דֹּאר הָיוּ דֹּמֶן לָאֲדָמָה: שִׁיתֵמוֹ נְדִיבֵמוֹ כְּעֹרֵב וְכִזְאֵב וּכְזֶבַח וּכְצַלְמֻנָּע כָּל נְסִיכֵמוֹ: אֲשֶׁר אָמְרוּ נִירֲשָׁה לָּנוּ אֵת נ

תודה פיסטוקל'ה

השוטר עשה את הלילה הראשון בדירה שלו

בא לקחת כמה בגדים וכן גם כמה דברים נצרכים וחיבוק מאימו'ש שלו וזהו אווףףףףףף

Rainbow100

New member

1. קחי אדוויל
2. מה לא ברור,- תשאלי אותי...

3. תראי חדשות...
הוא שאמרתי ,- דבש הכל דבש

ל י ת י1

New member
מלאתי אחר כל ההוראות שלך ו....