בוקר טוב פורום. שלומכם הבוקר.
B ben 911 New member 7/9/07 #2 בוקר טוב שירקאן..../images/Emo13.gif הבוקר של סופ"ש יכול היה להיות הרבה יותר טוב... למשל אם הייתי יודע שבערב אמצא בין זרועותיה של אהובתי.. אולם הערב מן הסתם אהיה ב..פאקינג עבודה.. אז מה עושים? נאנחים ואומרים.. יהיה טוב? יהיה טוב.
בוקר טוב שירקאן..../images/Emo13.gif הבוקר של סופ"ש יכול היה להיות הרבה יותר טוב... למשל אם הייתי יודע שבערב אמצא בין זרועותיה של אהובתי.. אולם הערב מן הסתם אהיה ב..פאקינג עבודה.. אז מה עושים? נאנחים ואומרים.. יהיה טוב? יהיה טוב.
B ben 911 New member 7/9/07 #3 לקחתי כיסא והתיישבתי..../images/Emo66.gif מתחת עץ השסק.. עם הרבה חשק. בלוק מכתבים ביד.. ועט נובע כמובן.. ממתין כהרגלי לקליאופטרה..▲▲▲ שתביא לנו את המתכון.. החדש לערב השבת. קליאו...אייכי? אולי זאת מבינה רק... פיין אינתי, יא בינתי? Σ σ φ δ Ω ¥
לקחתי כיסא והתיישבתי..../images/Emo66.gif מתחת עץ השסק.. עם הרבה חשק. בלוק מכתבים ביד.. ועט נובע כמובן.. ממתין כהרגלי לקליאופטרה..▲▲▲ שתביא לנו את המתכון.. החדש לערב השבת. קליאו...אייכי? אולי זאת מבינה רק... פיין אינתי, יא בינתי? Σ σ φ δ Ω ¥
נ נסיכת הכוכב New member 7/9/07 #8 בוקר טוב יום מלא באהבה ובחום , ואכן חם מאד היום אז נצמדת למזגן הכי שאני יכולה ולך בן מאחלת משמרת קלה
א אותה אחרת New member 7/9/07 #11 בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo142.gif חדשה ולא מוכרת, קוראת אתכם מדי פעם, ברכות לשבת נעימה וברוכה.
נ נסיכת הכוכב New member 7/9/07 #12 ברוכה המצטרפת אשמח לשמוע מה יש לך להוסיף לחבורה שלנו יש פה דו שיח פתוח ומאד פורה וזה מה שחשווב
B ben 911 New member 7/9/07 #14 ברוכה תהי אחרת ../images/Emo140.gif שבת שלום.. מקוה שמעתה נתחיל אנו לקרוא אותך מדי פעם.
M Meri היחידה New member 7/9/07 #13 בוקר טוב וסוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif אחרי עמידה ממושכת אתמול במטבח לפני ולקראת............אני עייפה
בוקר טוב וסוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif אחרי עמידה ממושכת אתמול במטבח לפני ולקראת............אני עייפה