בוקר....

נעלמת

New member
בוקר....../images/Emo5.gif

יושבת לי מול הטלוויזיה...אבל לא באמת מסתכלת. מן בהייה מוזרה כזאת... הראש שלי במקום אחר. זכרונות. כל מיני תמונות מלפני כמה חודשים. רזון...משום מה זה גרם לי לחוש עדינה יותר...שברירית יותר. ואהבתי את זה. ארוחת בוקר. כאילו כלום. אוכלת...נחנקת מכל ביס. כמו תמיד. רק לא להקיא...חושבת לעצמי...הבטחת לעצמך שזהו. אז הבטחתי, אז מה? אני לא עומדת הרי בהבטחות שלי... ממשיכה לאכול...ממשיכה להחנק. מחכה שהתחושה של הגועל תפוג... זה בסדר, אני מנסה להרגיע את עצמי. כבר חודשיים של אכילה מסודרת, בלי הקאות, את מכירה את המחנק- זה יעבור. שירותים. יושבת שם...סתם ככה. לא מקיאה...מנסה לשלוט. אבל הגועל...הכל כל כך מגעיל. וזה לא עובר... מתחילה להתבונן בכפות ידיים שלי. צלקות...חתכים ישנים... כמו החיים שלי. זה לא עובר... זה גם לא יעבור... נדמה לי...

הרקדנית

New member
ילדה יפה שלי....

ובימים כאלה שכל כך מחניק ונדמה לך שתחושת הגועל לעולם לא תעבור תביטי קדימה בגאווה כי עשית דרך כה גדולה... אני כל כך גאה בך ילדה שלי אם רק היה לך מושג כמה... התחושה תעבור... זה ייקח קצת זמן קחי אותו לאט... הוא יגיע ואני פה מחבקת בשקט בשקט מתגעגעת לך המון סליחה שנעלמת לך קצת קשה... מקווה שתביני ילדה

נעלמת

New member
נשמה מדהימה שלי......./images/Emo99.gif

אין מה להיות גאה בי... כי אני מרגישה איך המחלה מאיימת להשתלט עליי שוב... ואני מרגישה איך אני נכנעת לה שוב... תחושת הגועל עדיין לא פגה... הלוואי שכבר תיגמר. מקסימונת שלי... אל תתנצלי! בבקשה ממך...אני יודעת עד כמה קשה לך עכשיו. כל כך רוצה לחבק אותך עכשיו...חזק חזק...לא לעזוב. רק בקשה קטנה לי אלייך...בבקשה ממך, אל תעלמי לי! אני רוצה אותך איתי...ולמען האמת גם זקוקה לך עכשיו. בבקשה תני לי להיות שם בשבילך. מתחננת...אל תרחיקי אותי. את יודעת עד כמה אני אוהבת אותך, ושאני אעשה ה כ ל למענך! אני כל כך שלך, ואני כל כך מבינה שקשה עכשיו, אבל אל תדחיקי! דברי איתי...או אם לא איתי אז עם מישהו...כי אני יודעת שהמחנק הוא גם אצלך, ואני יודעת שכואב. אל תשכחי לעולם שאני פה בשבילך! בכל שעה, בכל יום, בכל מצב! תמיד!!! רוצה להתקשר, אבל לא רוצה להעיק...תרימי טלפון בבקשה...מתגעגעת אל קולך. מתגעגעת אלייך...רוצה לראות אותך...דואגת, אוהבת אותך תמיד! מחבקת ולא עוזבת לעולם!

הרקדנית

New member
../images/Emo133.gif

another turning point a fork stuck in the road time grabs you by the wrist directs you where to go so make the best of this test and dont ask why its not a question but a lesson learned in time its somthing unpredictable but in the end is right i hope you have the time of your life so take the photographs and still frames in your mind hang it on a shelf of good health and good time tattos of memories and dead skin on trial for what its worth it was worth all the while i hope you have the time of your life

למעלה