בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

הנה עכשיו זה אחרי שעה 5 עוד לא הלכתי לישון כי נתנו לי מלא שעורים להיום... ונתנו לי אותם אתמול וביום רביעי... ככה שבקושי היה לי זמן לעשות אותם ורוב הלילה ישבתי ועשיתי אותם ועכשיו אני רואה סרט לפני השינה הכי מתוק אז בוקר טוב כולם ועידן ולזארוס... אכלתם אותה שוב פעם

דן צ

New member
חיכית עד נשעה 5??

רק כדי לומר בוקר טוב? רק כדי לפתוח את הבקר? השקעה קאויה לשמה...... בוקר טוב לכולם ווף שבוע מהנה.

Idan91

New member
הוא הסביר שלא.. ../images/Emo187.gif

אלא שהוא עשה ש.ב. כל הלילה. אמנם אני לא מבינה את ההגיון בלראות סרט במקום לצנוח על המיטה ולהרדם מיידית, אבל ניחא.

דן צ

New member
עלינו? שיעורי בית?

הוא חיכה וחיכה עד לשעה חמש כדי לזכות ולפתוח את הבוקר

כל הפורום הזה מושחת !!!

שמתם לב אילו אופורטוניסטים אתם? מאז שאני מקבל טובין בעבור פתיחת ההודעה היומית (הראש הגדול, פאקטים) כולכם קמים מוקדם ומנסים לגנוב לי את הכבוד והתהילה? תתביישו לכם! הודעת הבוקר טוב שמורה לי, לי ואך ורק לי ! עד יום ראשון, שבו אסיים את כהונתי, נכנס לתוקף חוק חדש:
אף אחד לא פותח הודעת בוקר טוב, חוץ ממני !!! ומבחינתי, גם אם אני פותח הודעה רק בשעה 10:30 בבוקר, כולכם תחכו ותתאפקו בסבלנות. ברור ?! המשך יום שישי ארוך לכולם.

kniaper

New member
אבא עצבני מאד ? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Idan91

New member
בוקר נחמד... ../images/Emo187.gif

שישי בבוקר זה תמיד טוב. זהו. שוף שבוע. סוף סוף אפשר לישון, אמנם הפעם זה מלווה בכל מיני דברים שקשורים למתמטיקה, אבל כעת נתעלם מזה.

nutmeg

New member
בוקר!

חזרתי מהפרק - ביום שישי אני מקפידה ללכת היכן שאין מכוניות, אבל היתה כל כך הרבה תנועה שממש הרגשתי שאני על ג´בוטינסקי. חשבתי שרק אני משוגעת לצאת להליכה בשעה 6:00 ביום שישי - מסתבר שלא.

אוֹסי א

New member
פויה של בוקר..

מצד אחד הוא סביר, כי אני בבית, עם כוס תה ואבוקדו (
), אבל במצד שני- אני אמורה להיות בבי"ס, לעשות מבחן גדול בתולדות האומנות (שאין לדעת האם ייתנו לי לעשות אותו אי פעם), ואני גם חולה, כואב לי הגרון ואין לי כוח לכלום. אבל אין לי סיבה להתלונן, יש לי אבוקדו..(
) בוקר טוב!

אושר מ

New member
הא אוסי!

איזה חומר אתם לומדים? איך אהבתי אומנות שיו... תרגישי טופ!

אוֹסי א

New member
מבחן על ניאו-קלאסיקה ורומנטיקה,

והתחלנו את הריאליזם.. גם אני חולה (תרתי-משמע?) על אומנות, אבל מבחנים אני שונאת. ותודה!

אושר מ

New member
זו תקופת ההעמקה שלך?

שלי היתה יוון העתיקה ורומא.. ואגב, התחלתי הלכין מילון מונחים למקצוע... לכי תראי

מיטללל

New member
איזה תחרותי :)

יש משהו שלא הבנתי, אם עד 5 למדת, ואז ראית סרט לפני השינה, מתי בדיוק הספקת לישון?! אוסי החלמה מהירה מותק
. גם אני התעוררתי היום בשעה 7.30. השכנים רבו בחוץ (!!!) והיו צרחות.. ואחר כך לא הצלחתי להירדם שוב. אבל היה דיי משעשע... <חצופים!> יש לנו שכנה משוגעת אחת, ד´, שכאשר רק עברנו לפה והייתי יותר קטנה, היא מאוד הצחיקה אותי. אבל היא חולת נפש. אין יום שהיא לא רבה עם משהו. זה דיי עצוב. מסכן בעלה... <למרות שגם הוא לא בריא בנפשו> טוב זהו, בוקר טוב

מיטללל

New member
מה יהיה דן?

"עוד לא הלכתי לישון כי נתנו לי מלא שעורים להיום...ורוב הלילה ישבתי ועשיתי אותם..." שאני חושבת על זה, לעולם לא ממש ישבתי והכנתי שיעורים עד השעות הקטנות של הלילה. וזה לא היה בגלל שהייתי עושה אותם במהלך היום... פנתר, בגילך לא מכינים שיעורים! <סליחה> ותמיד אבל תמיד.. עדיף לישון!

De-Panther

New member
אבל המורה הזו למחשבים היא מניאקית!!

היא תמיד בודקת אם אני עושה שעורים ואם אני אפילו תרגיל אחד לא עושה לא משנה לה אם לא הבנתי מה צריך לעשות בו היא כותבת שלא עשיתי שעורים!!
זה כל כך מעצבן!!!! ולא היה לי זמן לעשות אותם ביומיים האחרונים וגם ככה אני מעדיף להיות עיר בלילה כי אז אני מרגיש נוח... אני שונא את היום... אז ישנתי כל היום לימודים חבל שלא הבאתי כרית... ואז חזרתי הבייתה ושיחקתי בבייבלייד של אח שלי שעכשיו הוא שלי כי לאח שלי יש חדש אבל בכל זאת אח שלי צריך את מה שאצלי בשביל תחרויות... ועכשיו אני מאמן את אח שלי שהוא דיי גרוע כדי שהוא יצליח בתחרויות... בכל זאת רצוי שלא יהיו בושות למשפחה

למעלה