בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dor K

New member
היי אנשים

רק קפצתי להגיד שלום, אני בבית של חבר שלי (אפי, נחשי מי
), ולהגיד שאני עדיין חי (בקושי), ולטובתכם, שלא שכחתם ממני. אמ... זהו. ומירב, ד"ש לפרות.

יודעת ויודעת, יודעת ויודעת.

תמסור לו ד"ש חם (כל הכבוד לשניכם, אגב), ואפשר לשמוע עדכון קצת יותר מורחב לגבי חייך העכשוויים. (ברור?).

Dor K

New member
נמסר

אני מתחבר בחזרה היום לאינטרנט, עד הצהריים הבנתי שזה יחובר, אז כשאחזור הבייתה אכתוב יותר. ביי בינתיים

אושר מ

New member
דורקושששששששששששש

אתה חוזר אלינו? שיו טוב שאתה חוזר היום. כמעט פספסתי אותך!! תחזור תחזור!! (תן לי יד..מתי מתי... אני אוהב להמשיך?
אין על משינה.)

taz512

New member
דורק´הההההההההההההההההה

אהובי משכבר הימים. איכן היית? מה עשית? ספר לנו.... התגעגעתי עליך, תחזור אלינו, שוב עלינו, אנחנו צריכים אותך. חסר לנו חתיך בפורום, אני לא יכול לשאת את כל המשקל על הכתפיים שלי. טאז, השד המתגעגע

taz512

New member
אני לא יודע על מה את מדברת...

אני מכחיש כל קשר... טאז השד המכחיש

מיטללל

New member
מותר לי גם לנחש? :))

אם היה לי כוח הייתי יכולה לכתוב הודעה מקסימה שכזאת.. אבל אין לי כוח. גם לא מגיע לך. אז אני שמחה שאתה עדיין חי (בקושי) ונדבר..

מירב ד

New member
היי דורק´ה!!!

אל תדאג...הד"ש יגיע לפרות?.. אנחנו מתגעגעים המון! אתה חייב לחזור! מירב

לצערי, דנץ

אלעד הוא הראש הגדול השבועי עד יום ראשון, כך שאיני יכולה בשלב הזה לגעת בשערה משערות ראשו. לפיכך אתאפק עד יום ראשון ואז אקרע את האמ אמ אמא שלו. חוץ מזה שסביר להניח שהוא דווקא צדק. זה לא יפריע לי כמובן לפרק את ישותו הוירטואלית לאלף בייטים קטנים ומתפזרים.

מיטללל

New member
לא לא

היא כזאת חולת נפש, ששנה שעברה, היא נעלמה לכמה חודשים, והייתי בטוחה שבעלה רצח אותה והעלים את הגופה. אני יודעת שלא צוחקים על כאלה דברים.. אבל באמת חשבתי ככה..

../images/Emo42.gif סביר, להלן העדכון !

ראשית, יתחיל הנוירומטר בהתנצלות על העדרו מסיבות הידועות לו ולי בלבד (עומס, עומס, עומס, ונדמה לי שגם עומס הוא סיבה מצוינת). שנית, פרויקט הבחירות מתקדם (להפתעתכם). אנו מזכירות (אנו=דנה ואני, יובלב ואושר שמתגייסת מחרתיים?) שנותר לכם בקושי שבוע להתארגן מבחינת המפלגות. לצערי עליי להזכיר שישנם גם פרסים, וחבל. שלישית, ירושלים לא נשכחה, ואם בכל זאת אשכחך, אזכור שאצל אפילו יותר קר מפה, אז מי אני שאלין?

למעלה