בוקר....

בוקר.... ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אני אוהבת אותו, כל כך אוהבת אותו ואין מספיק מילים שיתארו כמה אני אוהבת את הבחור שלי- אבל הוא פשוט גרם לי כל כך להתעצבן שהוא לא מוותר על הנוחות שלו מפעם לפעם ואילו אני כן- כל שבוע כשישנה אצלו ואין לי את הנוחיות של המיטה, הדברים שלי וכו' והוא לא מסוגל לבוא לישון אצלי, ורק פעם אחת הצלחתי להביא אותו אליי הבייתה לישון וגם זה אחרי מריבה והוא עשה את זה רק לסתום לי את הפה. בחיי, שפשוט הוא הוציא לי כל חשק לראות אותו, שלא לדבר על לישון אצלו בסופשבוע
. פשוט נסגרתי בפניו אחרת זה היה מוביל למריבה מגעילה, אז פשוט עשיתי מה שיודעת הכי טוב ונסגרתי ולא הסכמתי לומר מה מפריע לי... סתם, הלכתי לישון במצב רוח רע, וקמתי עוד יותר במצב רוח רע
והפעם העובדה שהוא לא הפסיק לומר ולכתוב שהוא אוהב אותי לא ממש עוזרת לו

שאלת אותו למה ?

למה הוא לא רוצה לישון אצלך ? ואם אפשר ותאשרי לי הייתי רוצה להעיר משהו... משהו שעולה ממערכת היחסים שלכם כפי שאת מעלה אותה לכאן.

בוודאי שאת מוזמנת להעיר ../images/Emo39.gif

הוא אומר שככה הוא צריך להתארגן על תיק ולהטריח את ההורים שלו שיקחו אותו. אני לא מדברת על "חס וחלילה" כל שבוע, אבל מפעם לפעם כן הייתי שמחה לראות קצת הדדיות בתחום הזה.

הדדיות

בדיוק לכך כיוונתי כשאני קוראת אותך בכל מיני נושאים, שאת מעלה במערכת היחסים שלכם אני לא מצליחה תמיד למצוא את ההדדיות ביניכם. האם את מוצאת אותה ?

בד"כ כן מוצאת הדדיות בקשר ביננו-

הוא יעשה הכל כדי שאני אחייך וארגיש טוב, וכנ"ל אני לגביו, הוא שם בשבילי כשזקוקה לו,מאחר ואין לי רישיון, הוא זה שעושה את עיקר הנסיעות ואוסף אותי, ואני משתדלת כמה שיותר להגיע אליו באוטובוס ולחסוך לו את הנסיעה. באילו עוד נושאים את לא חושבת שיש הדדיות ביננו, ממה שראית בדברים שכתבתי בעבר

אם את מוצאת וחווה את ההדדיות בקשר

שלכם אז הכל טוב משום מה התחושה שלי היתה שאת מנסה לרצות אותו, נותנת יותר, מקבלת פחות. שמחה עבורך שהתחושה שלי מוטעית.

הוא נותן לי המון-

לפעמים מרגישה שאני נותנת לו פחות ממה שהוא נותן לי: הוא תמיד אוהב, מפנק, דואג ועושה זאת מכל הלב.

hayapollak

New member
ומה בקשר לששי-שבת?

יש מצב שהוא יהיה אצלך בששי ובשבת למשל תהיו אצלו - כדי שבראשון הוא לא יצטרך להתארגן על תיק... (חייל לא?) ושההורים יקחו אותו לבסיס בראשון? מלאכי - למה את חושבת שאת נותנת לו פחות? את לא תמיד אוהבת אותו ? את לא מפנקת אותו? את לא דואגת לו? את לא עושה בשבילו ועבורו דברים מכל הלב??? לדעתי את כן. ואני לא קונה את זה שאת נותנת פחות, לדעתי את נותנת הרבה, את משקיעה וזה גם לא עניין למדידה או לתחרות מי נותן למי יותר. הוא נותן לך - הוא נותן לעצמו משום שכשאת מאושרת גם הוא כך.

זו לא תחרות, מסכימה עם חיה לחלוטין

כאשר נותנים, נותנים מאהבה ובאהבה ולא עושים חשבון. הדדיות היא חשובה וצריכים אותה במערכת יחסים, אבל כאמור את לא מרגישה בחוסר של זה אז זה הכי בסדר שרק אפשר. ההצעה של חיה לענין שישבת מעולה בעיני.

לאבא שלו יש עסק פרטי

וכל שבת בבוקר מוקדם מאוד הוא נוסע לשם לעבוד, ולכן זה אומר שמשהו כמו שבע בבוקר נצטרך לקום ולהחזיר את האוטו וגם רוב הפעמים אין לנו את האוטו אלא רק לכמה דקות שהוא לוקח אותי אליו ולכן כל סופשבוע אני ישנה אצלו, וביום שבת לפנות ערב חוזרת הביתה.

hayapollak

New member
יותר טוב

מכלום - לדעתי. אז תקומו יחד בשבת - אצלך בדירה ותסעו יחד להחזיר את האוטו(גם ככה את מבלה שם בלעדיו כשהוא עובד בשבת) או שהוא יסע לבד הביתה ואת תגיעי אליו לפנות ערב (או שיבוא לקחת אותך עם האוטו ותשני אצלו בלילה של שבת) כל הסידורים האלו אפשריים אם קצת גמישות והרבה אהבה. חושבת שעדיף לבלות ערב ו/או לילה יחד בדירה שלך בנוחיות מירבית ובאופן טבעי , מאשר בבית של ההורים. אלו הן בעיות טכניות שניתנות לפשרה וגמישות לשביעות רצון שני הצדדים ואם הוא צריך ללמוד קצת להתגמש (ולא רק להתנהג לפי מה שנוח לו) אז את יכולה לעזור לו בכך. (כמובן בשיחות,חיוך,הסברים ולא בכעסים כאשר העינינים לא מסתדרים כפי שאת רוצה) במשך הזמן בעזרתך הוא ילמד להתגמש.

לא הבנת משהו:

אבא שלו הוא זה שעובד, לא בן זוגי- אנחנו מבלים את כל שבת ביחד עד הערב. הקטע הוא שכבר דיברנו והוא בא לישון לפני כחודש אצלי פעם אחת, כדי לרצות אותי וזהו, כשהעליתי את הנושא אתמול הוא אמר שזה בעייתי לו מהבחינה של לארגן תיק, הגעה וכו'...

אפשר לארגן את התיק גם ערב קודם

הלא כך ? ולגבי הגעה, אז פעם בכמה זמן הוא יקום קצת יותר מוקדם... האם זה אפשרי מבחינתו ? אגב, אם הוא אוהב שאת ישנה אצלו וגם נוח לו יותר ובמידה שגם לך נוח מבחינת העבודה וכו' אז למה לא לארגן לעצמך כמה דברים אישיים שם וזאת עד שתעברו לגור ביחד ? גם זו אופציה.

דברים אישיים שלי הם דברים שמשתמשת

בהם כל הזמן, ולכן זה בעייתי להשאיר אצלו... אני מאוד אשמח אם הוא ישן אצלי מידי פעם, לא מצפה כל שבוע, אבל פעם בשבועיים- שלוש לעשות את המאמץ הזה לא נראה לי נוראי כל כך, ואילו לפי אתמול זה נראה כאילו הוא קבע עובדה- לא מתאים לו, דורש ממנו אי נוחות ולפיכך לא עושה... ושלא תחשבו שזה ככה בדברים אחרים, הוא מאוד בא לקראתי בהמון דברים גם אם זה לא נוח לו ממש, פשוט פה הוא ממש חד משמעי לא מעוניין... ובנוסף לכל זה שמטריד אותי, נוספו לי כאבי בטן ממש כואבים, כנראה בגלל עצבים

hayapollak

New member
אני הבנתי

מלאכי - החיים הרבה פחות כבדים ממה שאת מתארת כאן, האמיני לי, אתם צעירים,אוהבים, - מצב שבו אפשר הכללללל. אני מציעה שהוא ישקול אפשרות להיות אתך ואצלך בששי ואם צריך להחזיר את האוטו בבוקר בשבת - תחזירו יחד ותשארו שם, או שהוא יחזיר ויחזור אלייך בתחבורה ציבורית - אם זה ניתן. כן יש חיילים שמארגנים תיק ונוסעים בתחבורה ציבורית לבסיס, רק כדי להיות עם החברה... זה ממש לא נורא, יש המון חיילים שאין להם בכלל הסעה של ההורים לבסיס. גרים בצפון ומשרתים בדימונה, ההורים מסיעים? אולי יש לו חבר שיכול לאסוף אותו ממך בבוקר? הוא קצת מתפנק אם את שואלת אותי וכנראה קשה לו להתגמש. אז את מתגמשת עבור שניכם ואז יש גם כעס ותיסכול כי את מרגישה שזה לא פייר... דברי איתו ותבקשי ממנו להתגמש. אני כמו הילה במקרה הזה סבורה שהדדיות זה שם המשחק . האמיני לי אלו הם פרטים קטנים בזוגיות שניתן לפתור עם רצון טוב, חבל לקלקל מערכת יחסים יפה, בזוגיות יש קשיים הרבה יותר גדולים שצריך להתמודד איתם. הרימי ראש - החיים יפים.

משתדלת, משתדלת...

הכאב בטן שיש לי כרגע מהעצבנות שכל זה מטריד אותי די הורס לי את ההשתדלות

השאלה מה את משתדלת

האם את משתדלת בשבילך, או משתדלת בשבילו, או משתדלת בשביל שניכם... תחשבי על זה ותזכרי שמותר לך גם להיות קצת עצבנית לפעמים .

hayapollak

New member
מצטערת חמודה

אני מבינה אותך מאד, ההתעסקות שלך ושל אחרים בנושאים הרגשיים שלך - החיטוט הזה או כמו שאומר הבן שלי "החפרנות" הזו יכולה לגרום לאנשים מסויימים כאבי בטן. את סובלת פיזית - אבל זה לא פותר את הבעייה זה רק מטייח אותה. אז צאי קצת לנקות את הראש, מדיטציה, מקלחת, סיבוב בעיר, או כל דבר אחר שעושה לך טוב. וכשתרגישי שאת יכולה - תדברי אתו על הנושא. (זה שאת משוחחת איתנו ומשתפת זה יפה מאד אבל חוץ מכאבי בטן זה לא מביא אותך לידי פתרונות מעשים ולשינוי המצב שממילא קשה לך אתו.) שולחת לך חיבוק לחיזוק.

למעלה