בוקר
טוב

S

sunshineBK

Guest
בוקר *אור*../images/Emo13.gif

../images/Emo32.gifהאוף השבועי?! סליחה מיקל...

שלקחתי לך את הרשות.כמו חופית. אתה תסלח לי נכון? פשוט....לא חשוב. אז...אני רק ריתי להגיד שאני לומדת למבחן במתמטיקה כרגע. ובטח גם מחר אני לא אהיה פה הרבה וגם היום.. אז...שבת שלום ומבורך.רותם תרגישי טוב בובה... ולכולם-שימרו על עצמכם.(נראה לכם שאני לא אבוא לכתוב פה יום שלם?!?!?)

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאני חייבת לך הכל-תומר.

אני חייבת לתת לו תודה בפומבי על מה שהוא עשה בשבילי. היה איזה נושא במתמטיקה שנתקעתי איתו כבר שנה כי אני הבנתי אותו ואני פשוט לא הצלחתי להבין מאף אחד. ביום ראשון יש לי מבחן ואמרתי לתומר שאני לא מבינה משהו והוא פשוט ישב והסביר לי שלב שלב ו...הבנתי! כן כן -תומר! אתה היחיד שהצלחת!! אז תודה רבה לך ו...אני חיייבת לך!!!! תודה!

נועה...

פחחחחחח תחשבי שמה שאת קיבלת הרגע בחינם יש אנשים שמשלמים 60 שקל לשעה לקבל... ואני שמח שהצלחתי לעזור
בהצלחה במבחן (אני פה אם את צריכה עוד עזרה)

Ez sLeeP

New member
אם תומרוש יתחיל לגבות ממך כסף

את תמיד מוזמנת לבוא לNEXT BEST THING, תמיד 5 יחידות לימוד מאושר, שסיים בהצלחה מעטה את הבגרות (רק 89), ומתמלא הקלה כל פעם שהוא חושב על זה..

הלו! אתם רוצים שאני אקנא?!

אז הצלחתם!! כי אני מקנאה בכל ה-5 יחידות האלה שיודעים מתמטיקה! ועוד 89.. לי יש 56 בתעודה של שנה שעברה ב-3 יחידות. ד"א-תומר..יש לי עוד כמה בעיות...

Ez sLeeP

New member
לנחם אותך?

במועד א' קיבלתי 46. לידיעת הכלל, הממוצע הארצי, כך אמרו לי, עמד במועד א' על 43. בושה למדינת ישראל. בושה למשרד החינוך על מועד מזעזע. קשה מנשוא. מצד שני, שמעתי מלא ציונים בשמיים. אבל לא אכפת לי. לא למדתי במשך שנתיים מתמטיקה (בצורה פיזית הייתי בשיעורים, אבל מנטלית..), ואני מלא חרטה על-כך, כי זה היה נורא להשלים את כל החומר לפני הבגרות. והתוצאות הראשוניות מדברות בשם עצמן.

נוץ'!!!

אם תומר יתייאש את מוזמנת לפנות אליי
ואממ 3 יח"ל הכי טובים כי דוגרי הרוב יורדים לשם אז את מוזמנת לפנות אליי ולי היה 95 סופי שנה שעברה
(עד שיש לי במה להשוויץ צריך לנצל!
)

../images/Emo32.gif בעניין אחר...

אם אנחנו כבר ב
אז הנה אני, מדווחת לכם משעות אחרונות של פיכחות... כן כן ידידי! מסיבה אצלי בבית! אם אתם נמצאים בסביבות חיפה תקפצו אלי! יהיה ממש כיף! הנה שיר שחברותי רעות ועליז כתבו לכבוד יום הולדתי ובמפתיע עדיין מתאים: ביום שישי יהיה אלכוהול ביום שישי ישברו את הכל כולם יהיו נורא שיכורים ויעשו הרבה קולות ופרצופים מצחיקים ואז אנחנו נעמוד נצחק למרות שלהם מהזיכרון הכל נמחק אנשים ירוצו עם תחתונים על הראש ורז מהמשטרה יחשוש [סיפור אישי וארוך.. לא משנה] וכשהשמש תעלה והראש מן הדלי יצא שושי תצא בצעקה: "הבאתי את הגאולה!" היא תכנס עם פאה וחצאית ועמה ספר תורה וגם ציצית בחליל תנגן ואת כל השיכורים תסחוף ומה לעשות הנה הגיע הסוף אבל, אחרי שכולם חשבו שהקץ הגיע צחוקן של רעות ועליז, שחקים הרקיע ושוב בשורת מחץ מפתיע רעות את השיר סיימה!!! במקרה ואתם תוהים- שושי היא הכבשה השטנית שלי! רעות ועליז החליטו שהיא חזרה בתשובה ממעשיה הרעים... אולי יום אחד אשלח לכם תמונה! אז שיהיה לכולנו סופשבוע מצויין ורבוי בחוויות!!!
נושי.

../images/Emo32.gifמשהו מצחיק.

שמתי לב למשהו. כל יום שישי כל המשפחה שלי ישנה בצהריים-מה שיוצר אוירה היפאראקטיבית בבית. אני כמובן-מטורפת.התאום שלי גם,האח שחזר מהצבא מתפרק לו וההורים-מטורפים בטירוף ביזארי משלהם. אז היום זה היה ככה:אני ותאום שלי שרנו שירים מכוכב נולד וכל אחד מצטרף כזה,וגם לפני זה-אני והוא (תאום שלי) שרנו-הוא ניגן בגיטרה ואני שרתי.
זה ממש כיף. ואפרופו כוכב נולד-כל הבית ספר שלי שר את השירים שם כל הזמן!גרררר זה נמאס כבר. מה שכן-שמתי לב שממש כיף לצרוח אותם. שרתי את-כמו אש אש על הפנים (נה נה נה נה נה נה ) זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים (שירו איתי ניצנים) כמו אש,אש כל הפננים(נה נה נה נה נה נה) זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו...אש....על....ה.....פנייייים! מקסים. נושי-תהני במסיבה!

Ez sLeeP

New member
שושי!

SATAN WORSHIPER YOU! הפעם האחרונה שראיתי אותה היה ביומולדת של רוני וביץ'.. זה היה בספטמבר, וענבל התחרפנה עם הצלצולים בפלאפון. I MISS SHOSHY!

למעלה