בוקר
טוב

שירקאן12

New member
בוקר ../images/Emo42.gifטוב../images/Emo39.gif

בוקר נעים
שקט יפה מאחל לכם הרבה אנרגיות וסקס בבוקר. יום טוב לכם.

maxima

New member
בוקר טוב כולם...בהליכתי הבוקר ראיתי

סימנים בחול....
של גשם שטפטף כנראה בלילה והרוח בחלוני הבוקר ממש קרירה

צלליתה

New member
אתמול בלילה, מאוחר, הייתי על שפת הים

אז קודם כל, מלא, כמו בקיץ וגם בשעות מאוחרות, אחרי חצות, היה מלא, כאילו אין מחר ביצפר ועבודה ופתאום התחיל לרדת גשם. עדין כזה. קטןטן, אבל גשם. אני, לעומת כל הילדים השובבים ששחקו בחול במקום לישון מרגישה הבוקר היטב את העייפות. אין דבר היה שווה

צהריים טובים

ולי אתמול קרוב לחצות הציעו ללכת לטייל לחוף אבל היה קשה לנוע כי כאבה לי הבטן אז דחינו את זה ליום אחר לאחרונה דיי מחפשת את דרכי בעולמנו , לא יודעת מה לעשות עם עצמי התרופה האחרונה שנתנו לי הצליחה לשנות את האיזון בגוף אז רואה קצת מטושטש , לכן כותבת פחות בפורום ועייפה מאד כל הזמן רוצה לישון כמו הדובים בחורף

נסיכוש..בקשר לראייה המטושטשת..../images/Emo22.gif.אולי..

בקשר לשנת דובים.
..אז קודם כל זה המזג אויר....הסתיו באוויר...ותתנחמי אחותי גם לי בא לשקוע בשינה טובה ובריאה.
..רק לחשוב על זה כמה זה רחוק ממני.....אז תתנחמי....שיהיה ך חג שמח...בכל פעם שאני מאחלת לך חג שמח אני חושבת כמה חבל שאת גרה רחוק ממני..ANI WAY קבלי מלאן חיבוקים...

ערדניקית מתוקה ../images/Emo24.gif

הרצון לישון כי התרופה שנתנה לי הקפיצה סוכר מעל 500 בצום מנסים למצוא את הרופא בבילנסון לשאול מה לעשות וחוץ מזה אספר לך ב4 עיניים , התאום בין הרופאאים יהרוג אותי יום אחד, בגלל פספוס של האותיות הקטנות ההתמקצעות גורמת לי לנזקים בגוף , כי צריך להתאמץ שנותנים לי תרופות איך אומר הקרדיולוג את חייבת לסבך את הכל, חייבת להיות מיוחדת

למעלה