בוקר
חמישי

ל י ת י1

New member
קוליברי, בריאות לאמא ולחמות../images/Emo140.gif

והמון ברכות לסוף שבוע של ימי הולדת

בריאות שלמ הלחמות

תמצאו לכם מקומות אחרים לבלות בהם. טר"ם זה לא המקום המועדף.

ל י ת י1

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

בקושי מספיקה לעקוב אחריכן, רודפת אחרי מחוגי השעון, בשלב זה הם מנצחים אותי
רגלו של האדום כמעט וחזרה לעצמה. שלשום היה טיפול ככל הנראה אחרון. החבישות הוסרו, מעכשיו הוא עם גרב לחץ למשך שעות היום, לתקופה של חצי שנה. הבצקת המינימלית שנותרה תספג בעזרת גרב הלחץ. אחרי החג המטפל ביקש לראות את הרגל פעם נוספת כדי להיות בטוח שאכן אין צורך בהמשך טיפול. אין כמעט בצקת, אין כאבים, אין הגבלה בתנועה
מר"מ2 בביה"ח בו היה מאושפז יצרו סוף סוף קשר בכדי להודיע שביום שלישי הוא צריך להתייצב בחר"פ כדי להסתפח לר"מ2 שם. עד אז מבחינתם אין בדיקת רופא, ואין טיפול לרגל...... רפואה במהירות של
אבל אני ממש לא מתלוננת, קיבלתי את מה שרציתי - זמן להשלים את הטיפול הפרטי בלי שיפריעו לנו. אני עדיין לא בטוחה שזה סוף הסיפור, כשיחזור לפעילות תגיע שעת המבחן של הרגל, האם תוכל לעמוד בעומס הצפוי לה? נראה מה יהיה ונתקדם שלב שלב... קוראת את כולכן, לא אנסה אפילו להתייחס באופן אישי כי בטוח אפספס מלא.... בריאות, הצלחה, אצבעות מוחזקות שיגיעו הביתה לחג או לשבת הקרובה ובעיקר שקט....ימים של שקט
לכולן.

פולי44

New member
יופי, ליתי'לה, חדשות טובות

ובהחלט התקדמות מהירה יחסית, כנראה שהבחור רציני ועשה בדיוק מה שאמרו לו. נקווה שכשיחזור לפעילות תראו באופן סופי שהכל בסדר

etti1000

New member
החיים כנראה צופנים ה-פ-ת-ע-ו-ת ../images/Emo230.gif

עכשיו עכשיו קיבלתי טלפון חם מהתנור... החיל שלי מודיע : " אמא , אני עוד שעתיים יוצא הביתה עד יום א'...." ואני מצתהלת.... (צהלולים
) רגע אמא א-ב-ל אגיע היום אך לא אצא לחג.....
ועל זה תמיד אמרו לי ... בשביל להסתכל על החצי כוס המלאה צריך לעבור את החצי כוס הריקה..... ואני מסתכלת על זה וגם אמרתי לו ... שחגים בצבא זו חוויה...

פולי44

New member
איזה יופי, אתי

בדיוק כאלה הפתעות אני כל כך אוהבת. תהנו המון!

כל הכבוד על האופטימיות

וגם על התשובה המהירה. חגים בצבא חוויה. כן. ממש. אבל, העיקר שהוא מגיע היום. תהנו לכם.

אםפי7

New member
על חגים בצבא יש לשריונר שלי ביטוי

הוא לא היה בליל הסדר בבית, אחרי החג הראשון דברנו ושאלתי אותו נו, אייך היה ליל הסדר ? והוא ענה: "הייתי בסיור ועשיתי ליל סדר בערכה". מסתבר שנתנו להם ערכה עם כל סימני הסדר וקצת מיץ ענבים ל4 כוסות ותוך כדי סיור ה"גאון" שלי ניהל סדר. מאז חג בצבא הוא חג ב"ערכה". אז מעניין מה יתנו בראש השנה גם השריונר לא יהיה בבית. אתמול הוא אמר לי שיש להם 2 טבחים שבוע טבח א ושבוע טבח ב' הם מתפללים שהטבח היותר מוצלח יהיה בחג כי הטבח שיש השבוע יכול לקלקל גם גבינה 5% של תנובה ברגע שיפתח את המכסה שלה. אתמול הכין להם לחם מטוגן עם אורז לארוחת ערב מזל שיש חוק שאסור להכות את הטבח.

מעצימה

New member
אתי כמה כף....

כל כך שמחה עבורך...אין כמו ההפתעות האלו... ותזכרו שביקשתי שיהיו הרבה הפתעות בסופש הזה... חבקי אותו ותהני מזה שהוא כאן...עד החג צפויים עוד הרבה שינויים.

ginger38

New member
מתנה לחייל

שלום לכולם, מקווה שיש בפורום המקסים הזה מקום לעוד אמא שהתגייסה :) הבן שלי עדיין טירון, רק חודשיים בצבא והייתי רוצה לפנק אותו עם מתנה נחמדה לראש השנה - לא משהו מאוד גדול אלא משהו נחמד שינעים לו את השירות ויהיה לו שימושי. אשמח לקבל רעיונות . תודה רבה!

פולי44

New member
הי ג'ינג'ר ברוכה הבאה

בצל קורתנו, ברור שיש פה מקום, אלא איפה? משהו שינעים לו את השרות זה נורא תלוי איפה הוא ישרת, באיזה תנאים. אני הייתי קונה משהו כמו מחשב נייד קטן שיכול להעביר את הזמן, כזה שאפשר לראות בו סרטים ולשחק משחקים (כמובן לא בזמן השמירות, חס וחלילה) שיהיה לו בהצלחה!

../images/Emo20.gifהיי ג'ינג'ר ברוכה הבאה

הפרדס שלנו פה מקסים ממש שווה לבקר פה.. מתנה- כמו פולי גם אני חושבת תלוי מה ואיפה משרת , קרבי לא קרב? קרביים נורא אוהבים שיש להם סכין אולר טובה "לדרמן", אז זה יכול להיות כיוון. שתהייה שנה טובה:)

מעצימה

New member
ברוכה הבאה ג׳'ינג׳ר..

בהצלחה..לבנך בשרות...ולך הרבה כח וסבלנות..
הגעת למקום הכי טוב ונכון...יש כאן חברות חכמות ומקסימות... אמהות לחיילים מדהימים.... אולי לקנות לו איזה משחק מיוחד שיוכל לשחק עם החברה בין לבין..שיהיה נחמד. בהצלחה

colibri

New member
ג'ינג'ר, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תמיד יש מקום! באשר למתנה - כמובן, תלוי איפה הוא משרת, כמו שכתבו - אבל אם זה בתפקיד קרבי - יכולה להמליץ על שלוקר (אם אין לו עדיין). זה הדבר היחיד שהמנומר שלנו רמז לנו (אף פעם לא מבקש כלום) שהיה מעוניין לקבל (וכמובן קיבל, וזה שימושי ביותר).

למעלה