בוקר
חמישי

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif חמישי

מה שלומכן? המנומר שלנו לא יצא אתמול, בסופו של דבר - לא יודעת מה זה אומר לגבי היום והמשך סוף השבוע... נחיה ונראה. אנחנו בסימן בריאות סבתות: אתמול, במקום לנסוע לחתונה כפע שתכננו, בילינו עם חמותי - ב"טרם" ואח"כ במיון עד 1 בלילה. כשהתברר שהיא מתאשפזת ובסה"כ מצבה לא כ"כ נורא כנראה, נסענו קצת לישון והשארנו אותה עם גיסתי והאחיינית הגדולה. רק ב-4 בבוקר, כנראה, עלתה למחלקה... עוד מעט ניסע לראות מה שלומה. וחוץ מזה, בין לבין, אני צריכה לבחון קצת סטודנטים - מבחן מועד ב', ממש בדקה ה-99. אז זהו, נראה אם אצליח להגיע לעדכן. בינתיים, יום מצויין לכווווווולם ורק בריאות ובשורות טובות

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום חמישי

קוליברי, הרבה בריאות לסבתא
אצלי, מצב כזה של חוסר וודאות, יצא היום או מחר? יצא בכלל? ממש לא ברור. מקווה שהיום תהיה הפתעה והוא יגיע אבל גם מחר זה בסדר גמור. שיהיה יום טוב

פולי44

New member
עוד לא עשיתי כלום

בערב הולכת לעשות קניות לדברים שהוא אוהב. עכשיו, לעבודה

מעצימה

New member
היי..גם כאן משמח..

פולי שמחה מאוד בשבילכם...תהנו... יש הפתעות ודארועים חיובים הסופש הזה...

סמדר בנ

New member
בוקר חמישי

מתוח. תחילת סוף שבוע על רקע חדשות מהאו"ם ואיומי יורה ראשון. שייהיה סוף שבוע רכוע (וגשום
). קוליברי - איחולי בריאות לחמות.

בוקר טוב

קולבירי בריאות לחמות ולך ברכות להגשת העבודה מאתמול כל הכבוד , בכלל יש פה כמה בנות שבלולי מתגייסת עוד כמה שאני ממש מעריצה על השקדנות והלמידה שלכן איזה יופי.
אצל הכסוף הסתיים תרגיל מסכם בשטח ואצלי יש נשימת רווחה, עוד שלב עבר בהצלחה,כל הכבוד!! היום הוא יוצא עם חבריו למרכז הארץ מחר השכם השכם בבוקר יש להם בוחן כשירות קצין עוד שלב די קשה שיהיה בהצלחה,
מחר אין יציאות זה אומר שכבר סוגר 21 , מייחלים לשמוע שאכן יש יציאה ביום רביעי לראש השנה. לאור המצב מאחלת לכולם סופ"ש עם הרבה חיילים/ת שייצאו והרבה שקט שקט שקט....

מעצימה

New member
בוקר חמישי...בוקר טוב...

קולברי ברכות החלמה מהירה לחמות.... ומקווה שהמנומר יפתיע...ויגיע מהר מהמצופה... גלילאה..גם לך מאחלת שהכסוף יגיע במהרה...והלוואי והארועים לא ישפיעו.... החיילת שלי הגיעה אתמול...ישנה שנת מלאכים כרגע... לנו יש חתונה מחר של הבן של הבוס שלי..בערב שישי...ליד הכנרת...אנחנו במרכז..כנראה ניסע לאיזה צימר ללילה אחד.. הקטן יצטרף אלינו...והחיילת..לא חושבת....תבלה כאן עם חברים מן הסתם... מאחלת לכולנו שהרבה חיילים יגיעו לסופש וגם לראש השנה....

ל י ת י1

New member
גליללאה את זוכה בתואר "אלופת הספירות"../images/Emo13.gif

אמנם תואר מפוקפק משהו, אין לי ספק שהיית מוותרת עליו בשמחה... כל הכבוד לכסוף שלך ולחבריו על התרגיל המוצלח. שיהיה בהצלחה מחר, אם זה מה שאני חושבת שזה אז זו קריעה רצינית, אבל אחר כך חיוך גדול של גאווה. מחזיקה אצבעות שאת ראש השנה תחגגו יחד

כל הכבוד על ההצלחה

לא שהיה לנו ספק בכלל. מקווה איתך שייצא לראש השנה ותוכלו לחגוג כמו שצריך.

בוקר טוב

לא שומעת מהשוטר. שלחתי SMS שלשום ועדיין אין תגובה. זה דווקא סימן חיובי כי הוא בשבוע ניווטים ואני מניחה שאם היה במקומות החמים - היה מתחבר לנייד. הסגלגל - אוף, אוף.. הבדיקה של הרופא המנתח נדחתה ליום ראשון. אתמול חזר לבה"ד 1 על מנת למלא טופס טיולים. הקצינה הקשוחה לא הייתה. רק ביום ראשון יגיע אליה. עכשיו הוא בירושלים. אחותי אתמול ב-11 בלילה אמרה שהוא בדרך אליה. לא בור לי מה הוא עושה שם. איזו מריחת זמן. אלוהים. במחווה אלון יש מליון מדרגות ולא נראה שיוכל לעלות אותן. אני בעיצומן של ההכנות לחג, ובין לבין גם עובדת. שאלה למומחים: חלה לשבת - מתי קונים? כל התפריט כבר סגור. עדיין מתלבטת איזו עוגה לעשות. קוליברי - רפואה שלמה לחמה. מה שלום אמא שלך? נדמה לי שגם היא הרגישה לא טוב. גלילאה - שוב הספירות האלה.. שאפו על השלב. מעצימה - תבלו על הכנרת. אני גדלתי שם... חם מאוד, ויפה מאוד. פיטנגו - מקווה שביליתם יפה את החופשה הקצרה. רוני, קוראת את הזעקה שלך גם בפייסבוק, הבנים גדלים, וצה"ל זה חלק מהחיים שלהם. ליתי, איפה את, למה לא שומעים אותך? יום נעים לכולכן. מתגייסת

colibri

New member
תודה לכולם על האיחולים ../images/Emo140.gif

זהו, סיימתי עם המבחן - עולה חזרה למחלקה... חמותי - לא מדהים, אמנם קצת יותר ערנית מאתמול, אבל עדיין לא מצליחה לשתות כלום, וחלשה מאוד, וגם עלה לה החום
, אז תכף נלך לראות מה נהיה. אמא שלי - נפלה לפני שבוע, נחבלה פה ושם, בנס לא שברה שום עצם - חוץ משתי שיניים קדמיות שעקרו לה... אבל את זה לפחות אפשר לסדר, אני מקווה. מתאוששת מהחוויה... בקיצור - על דור ה
כבר דובר כאן רבות... אלה הם חיינו. יאללה, עפתי

למעלה