בוקר :
A All I Have New member 16/1/04 #2 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלירון... אני מתחילה לדאוג לך... את כל הזמן קמה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוקדם...
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלירון... אני מתחילה לדאוג לך... את כל הזמן קמה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוקדם...
J J To The Lo New member 16/1/04 #5 ...מה אתם עושים היום בערב...? מי בא איתי לשברולט? יהיה היום מוזיקה טובה-רוק ישראלי,מטאל,פאנק מאטל,אלטרנטיב,רוק גראנץ' וכו' נקווה לפרוגרסיב
...מה אתם עושים היום בערב...? מי בא איתי לשברולט? יהיה היום מוזיקה טובה-רוק ישראלי,מטאל,פאנק מאטל,אלטרנטיב,רוק גראנץ' וכו' נקווה לפרוגרסיב
R ReeL Me ²°°³ © New member 16/1/04 #8 מי פריק??? אולי את סתם סתם... *אפילו זכית בתואר הנחשף הזה.... אני שונאת את המוזיקה שהזכרת.... *את כל מה שהזכרת...*
מי פריק??? אולי את סתם סתם... *אפילו זכית בתואר הנחשף הזה.... אני שונאת את המוזיקה שהזכרת.... *את כל מה שהזכרת...*
J J To The Lo New member 17/1/04 #9 אני סתם אוהבת להגיד את זה...אתם לא! הייתם רוצים הכי עצוב שאני עדיין עם הניק J To The Lo...
J J To The Lo New member 17/1/04 #11 חחחח לא.... אני אוהבת אותכם בדיוק כמו שאתם... בקשר לניק,לא יודעת למה אני רוצה לשנות
R ReeL Me ²°°³ © New member 17/1/04 #12 ../images/Emo23.gif לאב יה 2 * ותמיד תישארי... הפריקית הקטנה... והיום דודה שלי חזרההההההההה איזה תינוק מושלםםםםםםםםםםםםםם יאייייייייייייייייייי מחר אני יילך להתנחל שם..
../images/Emo23.gif לאב יה 2 * ותמיד תישארי... הפריקית הקטנה... והיום דודה שלי חזרההההההההה איזה תינוק מושלםםםםםםםםםםםםםם יאייייייייייייייייייי מחר אני יילך להתנחל שם..