זהו, אני לא צועקת יותר וחותמת את ה צ ע ק ה ב-
פ פיקסון New member 6/10/05 #146 גם לי בא לצעוק שישרפו כל הגנבים והפורציםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זו ברכתי אלהם לשנה הבאהההההה
גם לי בא לצעוק שישרפו כל הגנבים והפורציםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זו ברכתי אלהם לשנה הבאהההההה
ה הקוסם המקסים New member 6/10/05 #166 למה מה האאאאאאאאאאאאא? ../images/Emo6.gif למה מי?.. האאאאאאאאאאאאאאאאאאא? למה איך? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? כיפפפףףףף.. איך? האאאא!!!
למה מה האאאאאאאאאאאאא? ../images/Emo6.gif למה מי?.. האאאאאאאאאאאאאאאאאאא? למה איך? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? כיפפפףףףף.. איך? האאאא!!!
ס סוף עונה New member 6/10/05 #169 יואווווווווווווו../images/Emo12.gif איזה עדין אתה ככה צועקים??????????? מצפה ממך ליותר
ס סוף עונה New member 6/10/05 #171 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif טוב, העדינות שלך לא עוזרת לי עכשיו
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif טוב, העדינות שלך לא עוזרת לי עכשיו
ב ברבורה האחת New member 6/10/05 #172 קוסם מתוק שלי זה נישמע כמו פולני שצועק , ועל זה נאמר מה הסבתא שלך היית אומרת?
ה הקוסם המקסים New member 6/10/05 #176 וסבתא שלי היתה אומרת על זה- .." תקשיב טופ (טוב).. טופ...וזה שצעקתו הכי חלשה, הוא זה שהכי כואב לו"..
M malka3 New member 5/10/05 #102 חזרנו עכשיו מבננה ביץ בלי עשן המנגלים רק ים שמש פירות בירה ואווירה..
ל ליאל212 New member 5/10/05 #114 פוחדת שיציצו לי במציצים.../images/Emo6.gif סססססססססתם עכשיו חזרתי מעל האש והיה כיף.