בוקר

זה מה זה לא מנומס להאנח.

האנחה הרי אמורה לבטא משהו, לשקף את גודל הארוע, עוצמת האנחה כגודל הארוע. אנחנו לא ניתן שמישהו יחשוב שאת הסבל הזה ניתן לכמת! לכן אצלנו משתמשים באנחה קטנה (אויש זה באמת קצת וולגרי, אוח קצר ותמציתי עובר הרבה יותר טוב) כי העיקר- העיקר הוא ליווי האנחה במבט הפנים המיוסר שמותיר את מי שנמצא בחדר בעמדה בה לא יוכל לתאר לעצמו את גודל הסבל. ואז כדי להמתיק את הגלולה אנחנו שותים את שהכינונו מראש: התה הפושר עם העוגייה שנשארה ממשלוח המנות של משפחת מרקוביץ'. תמיד טוב שיש משהו לטבול אחרי.

חחחח סופינקה

ואוסיף את שלי...
)))קושית, רוצי להביא את הגלגל רזרבי...חבל על האויר.. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף נוסח מרוקאי

נוסח מרוקאי??? ../images/Emo12.gif

יש גם נוסח עדות המזרח??? איפה קושית עם הגלגל, כל האויר בורח

katom1

New member
קחו אוויר ..

הרבה אוויר , כי תיכף מתחיל סוף השבוע שהוא רק המבוא ליום כפור . קחו אוויר , אבל תשאירו מקום לחיוך ענק . שנה טובה למקומיים .

ליאל212

New member
סופי צעקתי כאן לפני שבועיים לא נעים

לי אם אצעק שוב יחשבו שאני משוגעת ויכולים להזעיק שוטר או שניים.... אז שומרת על זכות השתיקה למרות שזה עומד כבר בקצה הלשון....הצעקה

טוב עכשו תורי זוזו ל>>>>>>>>>>>>>>>

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זהו מוכנה ליום כיפור

vered 37

New member
../images/Emo141.gifסופי..........

אם אני אצעק כמו שאני יודעת וואי וואי וואי.... יגמר לי הקול.. ואז_____________ לא ישאר לי קול ל............ YES YES YES !!!!

יעלילה1

New member
גם אני רוצה לצעוק.

אה, אה, אהההההההההההההההההההההההההההההה, אההההההההההההה, אההההההההההה, אההההההההההההההההה, אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. אהח...

אפשר גם?

דדדדדדדדדדדדדדיייייייייייייייייייייי בבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררר האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יעלילה1

New member
אבל כתבת בבבבבבבבברררררררררר

אז את אמורה לדעת מי זה שאת שמו את צועקת....

למעלה