יש ויש
ס סוף עונה New member 5/10/05 #104 והסבר בגוף ההודעה האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (לוקחת אויר) (וממשיכה) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה
והסבר בגוף ההודעה האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (לוקחת אויר) (וממשיכה) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה
ע ע פ ר ל ה New member 6/10/05 #157 ../images/Emo23.gif כל מילה שיש בה רגש ועצב,גורמת לי לבכות עכשיו.
ח חיה בשקט New member 6/10/05 #178 לפעמים החלומות של אתמול הן לא החלומות של היום ואני הולכת לחלום באמת..לילה טוב
צ ציפורני חתול מיאווו New member 6/10/05 #159 המגפיים בארון... ואני כבר יצאתי ממנו... שמעתי שישנם חלק שנחמד להתערבב איתם לכן אני פה. תודה על קבלת הפנים (עם) ורד
המגפיים בארון... ואני כבר יצאתי ממנו... שמעתי שישנם חלק שנחמד להתערבב איתם לכן אני פה. תודה על קבלת הפנים (עם) ורד
ס סוף עונה New member 6/10/05 #160 עם כניסה שכזאת, חובה עליך ליטול את הכדור הכתום לפני כן. לא יודעת, פוחדת שהניק ישתלט עליך
צ ציפורני חתול מיאווו New member 6/10/05 #173 נוטלת נוטלת ולא שוכחת... וואלה, נראה לי שיהיה נחמד פה אז אני בפנים?
צ ציפורני חתול מיאווו New member 6/10/05 #183 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתוקה את.......... מיאוווווווווווווווווווווווווווווו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתוקה את.......... מיאוווווווווווווווווווווווווווווו
ש שגית המקורית New member 6/10/05 #153 פיקסון מה שלא ידוע, לא נחשב קבל שחרור מהפינה, עברת מספיק היום עם הרכב...