ג-ד-ו-ל
D DREAMER שכמוני New member 4/10/05 #50 ג-ד-ו-ל ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif
ש שגית המקורית New member 3/10/05 #4 פנינוש תשאירי את השרשור שלי ... רק עוד קצת, בבקשה... ולגבי האוכל זה בילתי אפשרי לא לאכול, את יודעת כמה אמא שלי בישלה???
פנינוש תשאירי את השרשור שלי ... רק עוד קצת, בבקשה... ולגבי האוכל זה בילתי אפשרי לא לאכול, את יודעת כמה אמא שלי בישלה???
פ פנינה של יופי New member 3/10/05 #6 אני לא בישלתי כלום הייתי אצל אמא שלי, עכשיו אנחנו בבית עוד מעט נוציא להם תפוחים ודבש ככה שאוכל בשבילי זו לא בעיה
אני לא בישלתי כלום הייתי אצל אמא שלי, עכשיו אנחנו בבית עוד מעט נוציא להם תפוחים ודבש ככה שאוכל בשבילי זו לא בעיה
ח חיה בשקט New member 3/10/05 #14 גם אני הייתי אצל אמא שלי אמרה לי "כאן אין מטבח" "כאן הכל ורוד" "כאן לא מעשנים חשיש ולא שותים אלכוהול" לסיום אמרה לי "אוהבת אותך כמו תמיד ואל תאמיני לכל מי שאומר לך את זה והוא לא אני"
גם אני הייתי אצל אמא שלי אמרה לי "כאן אין מטבח" "כאן הכל ורוד" "כאן לא מעשנים חשיש ולא שותים אלכוהול" לסיום אמרה לי "אוהבת אותך כמו תמיד ואל תאמיני לכל מי שאומר לך את זה והוא לא אני"
N Netta79 New member 4/10/05 #42 איזה טעים אצל אמא../images/Emo6.gif כמה היא מבשלת , איזה כייף ... לקחתי אוכל לשנה !!! עכשיו אני בשביתה והמטבח אצלי לא ידע בישול מה הוא מאושרת עד הגג לשנה החדשה ~נטע
איזה טעים אצל אמא../images/Emo6.gif כמה היא מבשלת , איזה כייף ... לקחתי אוכל לשנה !!! עכשיו אני בשביתה והמטבח אצלי לא ידע בישול מה הוא מאושרת עד הגג לשנה החדשה ~נטע