בוקר

ע פ ר ל ה

New member
תקשיבי שגית...

חזרתי הבייתה לפניי מ'ס דקות כשביטני מפוצצת מטעמים
וכואבת. לא השארתי מקום לקינוח
ובראש,יודעת כמה בא לי על קינוח?אבל לא מסוגלת להכיל.

הגיע הזמן להתחיל את החג

להרגיש בלבן לחלום בלבן להגשים בלבן.. השנה הזאת היתה מעיפת עבורי השנה הזאת היתה עוד כמה שיעורים עבורי השנה הזאת הביאה אותי עד הלום שנה בא גדלתי שנה בא צהלתי שנה בא מצאתי שנה בא כמו תחתנתי שנה בא חיכיתי לעוד שנה טובה יותר יפה יותר צנוע אף יותר ולבבית ביותר שתהיה לכולכם שנה אהובה ערב ראש השנה שתהיו לראש ולא לזנב שתנהגו כאדם ולא כחיה שתלמדו עוד על אהבה ושתסבו יחד תמיד לא כדי לא להיות לבד אלא כדי להרגיש עם כל אחד ..מיוחד שלכם "חיה בשקט" ניק שנפתח אתמול לכבוד השנה החדשה וההרגשה הכי פשוטה ושקטה

למה למה להשמיץ../images/Emo3.gif

ערב חג, ערב ראש השנה אני אומנם מחליפה את דינה עכשיו ולעתים יש צורך במחיקות בפורומים (יש לי אחד כבר יותר משלוש שנים) אבל אני לא מתה על מחיקות וגם לא מתה על שרשורים ענקיים או לאחד שרשורים
מבטיחה, לא מוחקת

avihuav

New member
|רמקולאז לפני האיחוד של כל שירשורי

השנה טובה הבאה עלינו לטובה , חג שמח לכל באי פורום זה ושכל מישאלות ליבכם יתקימו החל משנה זו, בריאות , עושר ואושר , לכל אחד ואחד ולכל עם ישראל ותפוצותיו, אמן אמן כן יהי רצון

ואם כבר מדברים על השנה החדשה...

שנה של שלום ובטחון שנה של שפע אמיתי, שיהיה מה לטחון אבל אם טוחנים - שניכנס גם לדיאטה ושלא נגיד אחר כך: יו,כמה גדלנו לפתע.. שנה של עושר ואושר וים של חיוכים שנה שמזוכים במפעל הפיס ב-דיוק כשצריכים שנה שיש אהבה אמיתית כזו שמרטיטה את הלב שנה שעושים מה שמתחשק צ'יק צ'ק ובלי להתעכב שנה שאפשר להסתכל במראה ולומר במלא הכנות 'אני אוהב אותך שם, הבנת?' ככה בעדינות, לפעמים נראה שהיא מתרחקת, לפעמים היא שוב פ'ם קרובה, אבל אין ספק ולו גם לרגע, שזו הולכת להיות באופן חד משמעי וחד פעמי וחד כווני, דפנטלי - השנה הכי הכי טופה! שנטובה!!

ואם כבר מדברים על השנה החדשה

שמעתם מה מספרים עליה???? אבל שששששששששש שלא ישמעו השכנים, שמעתי שהיא..........
(אלוהים ישמור) עזבו,יש דברים שהשתיקה יפה להם

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo124.gif)))כוכבים(יאיר) ידידי

מה צופן גורלי? נו,מה אומרים הכוכבים לקשתים המתוקים? והנושא המדובר: אהבה

יאללה לקחתי../images/Emo13.gif

בעיקר את ה"שנה שאפשר להסתכל במראה ולומר במלא הכנות 'אני אוהב אותך שם, הבנת?" שנה טובה איש

ע פ ר ל ה

New member
יאללה אנשים../images/Emo25.gif

זזה לארוחת החג,למיפגש המשפחתי המחזק והמעודד... חג שמח לכולכם
))) ואני עדיין מצפה לתשובה הולמת לשאלתי איש הכוכבים... שנה מצויינה ומשביעת רצונות. עפרה

ערב טוב וחג שמח ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

השנה טובה הבאה עלינו לטובה , חג שמח לכל באי פורום זה ושכל מישאלות ליבכם יתקימו החל משנה זו, בריאות , עושר ואושר , לכל אחד ואחד ולכל עם ישראל ותפוצותיו, אמן אמן כן יהי רצון

למעלה