בוקר
טוב

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

7han

New member
בוקר ../images/Emo24.gifטוב

בוקר טוב לכולם הבוקר אני קצת שמחה
קצת מודאגת
הילדים היום יצאו לטיולים מצדאחת שמחה שהם נהנים מצד שני מודאגת קצת לא נורא זה יעבור הילד טיול שנתי של כיתה א
אז פעם ראשונה שהוא יוצא לטיול והבנות לג בעומר עם כול מה שנלווה לזה האמת אני סתם אמא דאגנית יתר על המידה טוב מחכה לי מלא עבודה אז שהיה בוקר טוב לכולם ויום נעים מי שיוצא הערב
ישעשה חיים הבת שלי בטוח כן היא הולכת לחגוג עם חברות תחזור מחר יאללה מספיק לחפור יום טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif וחג ל"ג בעומר שמח ../images/Emo117.gif

חנה אל תדאגי יותר מדי
הילדים יהיו בסדר, מכירה את זה גם אני קצת דואגת אבל הם יעשו חיים וישכחו אותנו. רק להערב.... אנחנו מוזמנים למשפחה וניקח איתנו את הקטן. הגדול יצא עם חברים בטח עד אור הבוקר. מי שידאג לו בטוח יהיה בעלי
אהבתי את כל השירים החדשים שהעלתם בפורום.. דקלה, AJ באמת מזכיר לי מאד מישהו....
אבל גשם יש רק 1
חנה, ההכנות עוד לא כל כך בעיצומם, רק סוגרים עכשיו מה שחשוב... מסעדה, תפילה בכותל וסיור במרכז דווידסון...יש לי עוד כ-3 חודשים. לכולם מאחלת חג שמח ותיזהרו מה

asia84

New member
../images/Emo117.gifבוקר אור לכולם +ל"ג בעומר שמח../images/Emo117.gif

חנה לא לידאוג לילד שיהנה הם ילדים שיהנו אבל הכיף הכי זה אצל הבנות שלך במדורות
רונה בהצלחה עם הכנות לבר מצווה
ותסדרי את מחשב שלך שנוכל לדבר מידי פעם במסן טוב נשיקות בוקר טוב לכולם
בסוף לא עשינו מסיבה לאחראית כי הייתה המון עבודה פה ועוד נתקעתי פה עד מאוחר אתמול אבל לא נוראה העברנו את זה להיום אבל נקווה שיצא היום כי מגיעה לה מכול הלב שנעשה לה אז על הבוקר כבר קנינו שתי עוגות מעולות רק חבק שתיה אבל נסתדר איכשהו
יאללה יש לי עוד מלאה עבודה לסיים שאני הספיק לארגן פה את עיניינים של מסיבה עוד
אהה ל"ג בעומר שמח לכולם תהנו במדורות איך שמזמן לא הייתי במדורות
שוב בהצלחה לכולם במבחנים נשיקות זזתי להמשיך לעבוד המשך יום מקסים לכולם
תהנו במדורות ותיזהרו כמובן

../images/Emo170.gif אני לא יודעת איך לסדר ../images/Emo7.gif

כנראה שאצטרך להוריד שוב את המסנג'ר שמעתי שיש אתר שאפשר להתכתב משם גם אם אין מסנג'ר... משהו עם HOME אני אחפש ואנסה לתקשר משם.

7han

New member
רונה תנסי להוריד עוד פעם את המסנגר

אנחנו מתגעגעות אליך ובהצלחה עם ההכנות הזמן עובר מהר ומה עוד רצתי להגיד לך אפשר לדבר דרך תפוז עם הבן אדם שאת רוצה לדבר איתו נמצא באותו רגע באתר תלחצי על פתח שיחה וזה יהפוך למני מסן בהצלחה תנסי להוריד שוב אולי זה יעזור או לעשות שחזור מערכת לתקופה שהמסן עבד

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ישלך מסנ' של WINDOWS על המחשב [windows messenger] ואפשר לחפש בגוגל מסנ' אונליין.השתמשי בו כשהייתי בחו"ל הוא יחסית נוח~

בוקר טוב ../images/Emo98.gifול"ג בעומר שמח../images/Emo170.gif

היום אני מרגישה יותר טוב בזכותכן
היום יש סיב למסיבה לג בעומר וזה אומר ש........ יש
ויאמיייייייי
ו........
שיהיה לכם יום מקסיםםם
תהנו היום
אוהבת אותכם מאוד זיוון!!

MalkiNuna

New member
ל"ג בעומר 행복 ../images/Emo117.gif שיהיה הרבה אור בלב!

אני כל כך מזדהה עם האמהות ששולחות את הילדים לעשות "קומזיץ" כמו שאנחנו היינו אומרים כשהיינו ילדים וזה היה מזמן.
כששלחתי לראשונה את בני בכורי, שדרך אגב קוראים לו עומר, לא לפני שווידאתי כי יש לפחות הורה אחד שנמצא איתם כל העת וגם ביקרתי באמצע הלילה (כמו
), וזאת אחרי סדרה של אזהרות שלא היו מביישות כבאי מתחיל, חששתי מאוד והרצתי בראשי תרחישים של אללה יוסטור ואחותו. בשנה שעברה והשנה הוא לא רצה לעשות "קומזיץ" בטענה שזה לא מעניין, הוא בן 15, כמה לא מעניין זה להיות לבד בנים ובנות ליד מדורה בכיף ולאכול דברים טעימים? (אולי הוא פוחד שאני יבקר אותו שוב).
אז כמו בשנה שעברה, גם השנה אנחנו נקושש כמה עצים עם בננו בן ה 5, נעם, ונבעיר לו מדורה ונאכל דברים טעמים, לזה בעלי שיחייה דואג.

שלי עומרי והוא בן 16 ../images/Emo6.gif

את במקרה תימנייה? בעלי תימני ומה שתיארת מתאים לו יופי
האמת שזה תורשתי אצלם. גם הניקיון....

7han

New member
אהה רונה אז גם בעלך תמני../images/Emo6.gif

גם שלי לא ידעתי חחחחחחחחחחח

תימני אסלי עם תלתלים והכל ../images/Emo6.gif

חצי תימני, אבא שלו נולד בעדן (אמא במצרים) הגדול יצא קופי שלו והקטן בהיר כמוני.... אחד שחור אחד לבן חחח.....ועוד בלונדיני כשהיה קטן חשבו הוא מ-ולדימיר

ASSIAGIRL

New member
ואני שלמה ../images/Emo6.gif

רק שהרוב אפילו לא חושבים לכיוון הזה שאני תימניה
.. ואני אומרת... מה זה משנה
(קמתי משינה
, אני מבקשת לא לשים לב לשטויות שיוצאות מפי אל המקלדת ומהמקלדת למחשב ולפורום הזה
..)

MalkiNuna

New member
אצלי אפילו מבקשים הוכחות

חחחחחחחחח השעה מאוחרת אז הראש קצת... היום זה באמת רק קוריוז זה לא באמת משנה כל כך המוצא, הכל כל כך מיקס, אבל ישנם מאפיינים לכל תרבות ואין מה להתווכח עם די אן איי לסיכום: כל התרבויות יפות והיופי בעיני המתבונן

למעלה