בוקר
טוב

שירקאן12

New member
בוקר../images/Emo141.gif טוב../images/Emo104.gif

שלומכם הבוקר קצת קר לא בכל אופן אצלי קר מאוד (סקס יחמם
) יום טוב ושקט לכולם.

שרושקה...גם את העלית חיוך על פניי על הבוקר

בעצם קריאת המילים ש ר ל ה....[רק שחסר לי התות]
יאללה רק להוסיף על זה שמנת...יאמי...

שירקאן12

New member
השיר מה זה מרגש...חם לי

תודה ש ר ה לה שיר מרגש ביותר....
התענוג שלי... ערדניקית לצורך העיניין הייתי מוכן להיות הבויילר
עד המקלחת.....בתנאי..... בכללי לא רק מחייכים היינו גם פוצחים במחולות
אגב הסרתי את החתימה ...מקווה שכעת ישרור שקט בממלכה

בוקר טוב כולם ,בוקר טוב שירקאני..

מצטרפת להעדפתך...רק מה...עכשיו כשאני חושבת על זה...אחר כך..לצאת ממיטה חמה מחבקת ומלטפת ולרוץ למקלחת [אם דאגנו מבעוד מועד להדליק את הבויילר] ברררררררר.....אבל.....הייתי מוכנה לסבול גם מקלחת קרה..בתנאי........... ןבנימה אופטימית זו ולרגל כניסתה של השנה החדשה..אני מקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה נשתף אחד את השני/יה בענינים היותר מעשיים, מאשר ב...לו....המילה לו..חוזרת ונשנית יותר מידי ...חשבתם על זה?????? ולחימום האווירה שולחת לגברים שבחבורה..... בנות גם אתכן אני אוהבת...

ש ר ה לה

New member
ערדי. למה את בכלל שואלת לגבי כתיבת סיפורים?

עמוס עוז שואל מישהו אם לכתוב סיפור אולא???? הגיע הזמן שתאמיני ביכולותייך מבלי קבלת אישור על כך. הן את האישור הרי קיבלת כבר. מי עוד פה זכה במקום ראשון בתחרות סיפורים??? רק את!!! נכון???? ראשית קבלי ברכותיי
וסליחה שלא בירכתי קודם.... שנית קבלי את אהבתי
ושלישית תמשיכי להיות נשמה טובה בדיוק כפי שאת...
'פלורנס נייטינגל'

שרושקה..את יודעת שאני אוהבת אותך א ב ל....

הגזמת הגזמה פראית גם פלורנס נייטינגל וגם עמוס עוז באותה נשימה?????גדול עליי..

ש ר ה לה

New member
זה בסדר ערדי חביבה. כיון שכוונתי חיובית טהורה

וכיון שככה אני חשה כלפייך, הרשי נא לי להשאיר את "ההגזמות הפרועות" במקומן... את אדם העוזר להמון אנשים כפי יכולתך.. ואני מאוד מעריכה אותך על פועלך.....

מים חמים או קרים

העיקר לשטוף את הגוף במים ולקום ליום חדש פעם אהבתי מים קרירים היום רק מים חמים הייתי נכנסת למים קרים מתעוררת שמה מדים ונוסעת לעבודה הקור של המים היה מעיר אותי היטב כיום מים קרים ואני יוצאת מהמקלחת רועדת כמו נייר אז יש אוטומט שמחמם מים בשעות קבועות ואז קמה מהמיטה ישר למקלחת חמה לפעמים קמה מהמיטה כולי רטובה מהזיעה בשעות הבוקר המוקדמות וזה כייף שיש מים חמים

ben 911

New member
בוקר טוב שירקאן. ../images/Emo42.gif

מאחל לך הכי חם שיש
הכוונה לחום מענג מפנק משקשק.
חושב שגם בגיהנום חם קצת, לא כן?

למעלה