בוקר
טוב

asia84

New member
בוקר ../images/Emo140.gifטוב

בוקר אור לכולם
טוב די אביך בחוץ ובגלל הרוחות המטורפות שבחוץ כבר איזה 4 ניתוקים של מחשב היו לי פה חבל"ז ולא יכולתי אפילו לעבוד כי המדפסת השתגע בגלל הניתוקים והייתי חייבת להתקשר לשרות שיעזרו לי
כי אנחי בעצמי כבר לא יכולתי להסתדר עם זה ועכשיו גם מזכירה לא הגיע כבר היום השני שלה הלך אלי פשוט גם טלפונים שלה אני צריכה לטפל ועוד שלי בקיצור מחכה לי יום קשה מאוד ועוד מפרעים לי פה באמצע הודעה עכשיו מה ביקשתי כמה דקות שקט טוב יאללה שיהיה לכולם בוקר מעולה והמשך יום מקסים ונעים
חנוש מה את עושה שם בואי לעזור לי

7han

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gifומקסים

בוקר טוב ומקסים הבוקר פתחתי שרשור פעם ראשונה אז סלחו על הטעיות הקשות שעשתי מזג אויר גיפה רוחות שגם לי כול שניה מנתקות אתהמחשב אוסיתודה על העזרה בשרשור יאה מסכנה איזה יום עמוס יש לךחנוש שלך עסוקה אבל החנוש הזאת[אני] פנויה אז יאללה באה לעזור לך יאללה נחזור לעבודה ואוסי תודה המשך יום נעים לכולם ובנות מקווה שתראו את הדרמה

asia84

New member
בשמחה בואי ../images/Emo8.gif

חנה אין בעיה
יש עמדה השיב אותך שם רק שיחות לקבל ולעביר חחח ולפתוח את דלת ערורה זו סתם יאללה תודה שמחה על הומור שלך בשמחה הכול בייביי המשך יום מעולה לך
ועבוד איתך עוד על שירשור טוב. היא עוד שם מדגמת במקום לעזור לי יאאא איתה חנושששש

nurit224

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

ואייי היום רק יום שני ואני כבר רוצה שהסוף שבוע יגיע אוףףף אין לי כוח ללכת לעבודה עכשיו
(שוב לשמוע אנשים צועקים עליי בטלפון ולנסות להתאפק מלענות להם בקוריאנית איזו מילה שהם בטח לא יבינו חחחח...
) טוב בכל מקרה שיהיה לכולנו יום טוב והמשך שבוע טוב
אה כן יש פה מישהי שראתה את הדרמה EAST OF EDEN ? דרמה של 56 פרקים ?

צהריים טובים לכם!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איכססססססססססססה ממש מגעיל בחוץ
שיהיה לכם המשך יום מקסיםםם, וכמובן שבוע נפלא!!

צהריים טובים ../images/Emo24.gif

אצלי טפו טפו טפו הכל עובד בינתיים אבל בקושי אפשר לנשום, מהבוקר עם מזגן... אבל מרגישים את המחנק באויר. ראשית לחנה, מזמן אני רוצה לראות את הסדרה ולא יוצא לי אז מבטיחה איך שמסיימת את אילג'ימה אני מנסה אותה. תודה על השירשור המקסים... כן ירבו
אסיה יקירתי
מצאתי כתבה מעניינת על אהובת ליבך (וגם ליבי) יון און היאה נבחרה בסוף אפריל ל-“Best Jewelry Lady” איזו חמודה.... למרות שהייתי מחליפה לה את השמלה. המשך יום מקסים לכולם

ASSIAGIRL

New member
איזה מקסימה היא../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

והנעליים שהיא נועלת... למותתתת
בחיים שלי לא ראיתי כ"כ הרבה נעליים מדהימות יותר מהנעליים שבדרמות האסיאתיות
יש להם טעם נהדר בנעליים ובבגדים.. (חוץ מכמה פקשושים פה ושם
...)

asia84

New member
תודה מהממת ../images/Emo140.gif

רונה באמת גם אני הייתי מחליפה לה את שמלה אבל נעליים נראים מהממם כמו שחמדה אמרה
והנה מצרפת תמונה משם

../images/Emo92.gif ../images/Emo25.gif

גם אני אהבתי את הנעליים שלה אבל בחיים לא אוכל ללכת על עקב גבוה למרות שזה מאד נשי בעיניי. קיבלת הודעה שלי במסנג'ר לפני ששבק חיים?

asia84

New member
כן קיבלתי ..

אהה עכשיו הבנתי למה את לא במסנג'ר חחח כי שבק לך חיים הבנתי אוקי אני אשלח לך מסר לגבי זה עכשיו אוקי

7han

New member
היי רונה תודה

אני מזה מחכה שתראי את הדרמה דרמה יפה מאוד השחקן פשוט מעלף גם הראשית לא רעה בכלל

מזמן רציתי לראות בגלל מייק ../images/Emo8.gif

בינתיים יש לי בעיה במחשב. המסנג'ר לא מגיב לי ולא יודעת מה לעשות. אולי להתקין מחדש? גם תוכנת הדבקת הכתוביות הפסיקה לעבוד. נראה לי שנכנס לי וירוס למחשב ואני צריכה לעשות סריקת וירוסים... שפעת חזירים למחשב...חחחח..... אז בינתיים אם את לא רואה אותי במסן, תביני למה...

למעלה