בוקר של תובנה

בוקר של תובנה

בוקר חדש עם תובנות חדשות, בטוח שהכי טוב לצחוק ולהינות מהחיים עוד יום אהבה שחלף ללא אהבה שתעטוף אותי, כבר התרגלתי אין בי יותר חלומות של אהבה אתמול קבלתי תשובות מאד ברורות לגבי העתיד והבוקר קמתי עם החלטה לנוח כמה שיותר להפסיק להתאמץ לקחת מהחיים מה שהם יתנו לי , בלי תקוות או חלומות יודעת שהבדיקות שאני עוברת הם רק לצורך אבחון לעשות את הניתוח להחלפת מסתם בלב אני לא אוכל לעבור הסיכון גדול מדי , זה כרוך בהרדמה כללית ויש בעיה ריאות שלי בקיצור כל עוד הלב יעבוד אני אחיה , ברגע שתהיה בעיה הכי קטנה במסתם הימני של הלב זה יהיה רגע הפרידה שלי מהחיים בגלגול הזה , מנסה לשמור על שקט, להמשיך לחיות עם הסיכון הבעיה שאני חיה לבד , וזה מעט מסבך את העניין יודעת מה הביא את הלב למצב הזה , אני שלמה עם המצב לא מנסה להתאשפז שיטפלו בלב כי לא בא לי לחטוף בדרך שפעת מעדיפה להיות בבית שלי במיטה שלי , כל עוד זה אפשרי ואני אחראית לעצמי , לא פשוט להתמודד אבל מתי היו לי חיים קלים ?

לא קל נסיכה יקרה../images/Emo24.gif

אבל היי חזקה כפי שאת יודעת להיות ונסי לשמור על אופטימיות. בטוחה שאת תעברי את זה כמו גדולה. אם יש משהו שיכולים לעשות כדי לעזור-אנחנו פה לרשותך
.

המון מחשבות

בבית צברתי המון חומרי גלם שעסקתי בתפירה ובציור , ספרי קריאה , סתם ציוד יודעת שאנשים ימצאו לזה שימוש, יודעת שאחי ישליך אותם לפח האשפה מנסה למצוא אנשים שיקחו את החפצים בכדי לנצל אותם חוטי רקמה ובד גבינה וכל מיני בדים לתפירה בכמות גדולה חשבתי לעשות משהו , אבל רוב היום זרוקה במיטה עם כאבים בבית החזה הפרופסור הציע לי להתאשפז בבית חולים במחלקה פנימית ושם לצאת לבדיקות אולי ישקלו להחליף את המסתם בלב למרות הסיכון את יודעת מה קורה במחלקות פנימיות כרגע , אז מעדיפה לשכב במיטה שלי בבית אבל המצב מחמיר מיום ליום בריאות לא תצא מזה , זה מתדרדר מיום ליום ברגעי המנוחה פחות כואב \ אבל כמה אפשר לישון , לפעמים ישנה גם 12 שעות ברצף קמה קצת למחשב ונזרקת חזרה למיטה מאד כואבת ועייפה אני הייתי שם עבור ההורים שלי התנסתי בזה יודעת מה עובר בגוף , עצם העובדה שאני צריכה לקום להכין מזון לפעמים מוותרת על ארוחה מסתפקת בכריך עצם העובדה שמסתדרת לבד בבית זה עדיף מאשר להיות מאושפזת כי פה יכולה להיות באינטרנט להמשיך בעשייה שלי בכתיבה שעוזרת לאחרים וגם זה מעודד אותי קמעה

למעלה