בוקר של חג

בוקר של חג

החג הזה הכניס אותי לבלבלה גדולה , כאילו נעצר העשייה בעולם שלי הכניסה לחג היתה עם דכאון קיומי והמון כאבים בגוף ובנפש יכולה לומר שהחיים קצת מאד מבולבלים , אני מפספ]סת דברים יודעת שלא כך הדברים צריכים להתנהל בחיי כיום מקווה שאחרי החג איך שהוא אצליח להתאפס ולעלות על דרך המלך יודעת שמפה ןהלאה צריך להסתדר קצת אחרת בחיי וזה מביא אותי למצבי לחץ כמו בדיקה שאליה אמורה להגיע ולא דאגתי לקחת טופס 17 אז מחר בבוקר צריכה לרוץ לקופת חולים ומשם לבית החולים לעשות הבדיקה מה שיכול היה להמנע אם הייתי קופצת בחול העועד לקופת החולים בקיצור הגיע הזמן להתאפס על התאריכים והמטלות בחיים להתחיל לאכול סדיר , לנסות להביא איזון לגוף ולנפש לפני שנכנסת ללחץ שנגרם ביום הזכרון ובנתיים הבוקר אוזניי קשובות לזמר עברי ברשת ב בתוכנית הכל זהב שישי הילדים התחלפו בשיריו של חיים חפר ובשה ארגוב והביצועים של כל מיני זמרים שמתארחים באולפן וכל פרי הקלטות שבוצעובעבר ומשודרים שוב וזה מוכיח איזה אוצרות יש לרשות השידור בארכיונים וכל כך נעים להקשיב לשיר בשפת האם שקטים ורגועים שירים של פעם שמלווים את בוקר החג שלי

בוקר טוב נסיכה ../images/Emo39.gif

מקווה שמצב הרוח השתפר וגם האנרגיות חזרו. ככה זה עם החגים-זה עושה מצבי רוח ומשנה את מצב האנרגיות בין רגע. תכף חוזרים לשגרה-לטוב ולרע

לנושנוש

New member
צהריים יפים. שמחה לשמוע שאת

אוספת את עצמך.
עם בעיות כמו שיש לך בלב רצוי ללמוד איך מורידים את הדרמה בחיים למינימום. תמיד טוב לזכור שכל דבר שמגיעה לחיינו בסוף גם יעזוב. אני עדיין חושבת שאת צריכה למצוא לך קבוצה בשר ודם.

יש אופציה

החברה שאני איתם בצט נפגשים במציאות לעיתים קרובות בחול המועד פספסתי מפגש איתם , וחבל כי המפגש איתם עשה לי טוב ואני צריכה לא לעופף מעלה אז אין התרסקות מטה , ככה שמרתי שנים לפתע הרשתי לעצמי להתאהב וזה הוציא אותי מהאיזון זה נגמר, כך שאין סיבה להמשיך לרחף , חזרתי לקרקע , ויודעת שיש מי שאוהב אותי אבל לא מרשה לעצמי לרחף את הציפיות החזרתי לארון והבדיקה מחר תתן תשובה למה קשיי הנשימה החמירו לאחרונה

לנושנוש

New member
אני חושבת על קבוצה בהנחיית פסיכולוג או....

מטפל או קואוצ'ר. אולי אפילו סדנת הילינג או טיפול עצמי לתווך ארוך. קבוצת תמיכה לניפגעי סרטן או חולי לב? אולי יש דבר כזה בבית חולים או דרכו? אני לא חושבת שאסור לך ליצור זוגיות או חברות עם גבר, רק האשליות הרומנטיות אצלך ממש גדולות לדעתי. אם תצליחי לא לפתח אשליות לגבי משמעות של גבר כזה בחייך הרי לא אמורה להיות שום בעיה. מקווה שתרגישי טוב.

המטפל האחרון אמר בפירוש

שלי אין צורך בטיפול , כי הוא חש שהוא לא עובר מסך המטפלת שקדמה לו טענה שהמודעות הגבוהה שלי מקשה על המטפלים להגיע אלי ולמעשה אני טפלתי בה ולא היא בי , והיכולות שלי הן להכיל אחרים בתוכי גבוהות מאד אם יכולתי להתמודד עם הפגיעה בזכרון הייתי הולכת ללמוד פסיכולוגיה או אפילו עבודה סוציאלית ולטפל באנשים , כי בזה אני טובה הייתי בקבוצות תמיכה , כמו שאת הצעת ושם אמרו את צריכה לטפל פרטנית לא בקבוצה את דומננטית מדי , וצריכה את הטיפול האישי בך , לא במסגרת קבוצה והמטפלת הראשונה שטפלה בי אמרה את לא צריכה טיפול את צריכה חברים טובים אז היום אני יותר פ]עילה בצט , שם נוצרים קשרים , ויעש דו שיח ושם ממלא לי את החיים כי יש מפגשים בפועל , ככה נוצרים קשרים במציאות לגבי ליצור זוגיות , לא רוצה, אחרי מה שעברתי לא אוכל להיות לו שותפה לחיי זוגיות בריאה אפשר ידידות ולא מעבר לזה וזה יכול להיות בצט , שם מדברים בכייף

למעלה