בוקר של השנה החדשה

בוקר של השנה החדשה

שהשחר עלה ישנתי לי היטב חולמת על ילדים קטנים וזה היה כייף להתעסק עם ילדה קטנה בחלום חבקתי ונשקתי אותה והתעוררתי לבוקר חג שברדיו שרים שירים עבריים וזה כייף השנה החדשה כבר פה ומקבלים אותה בארוחה טובה בחיק משפחה זה כייף (אפילו שהמשפחה היא המשפחה של החברה שלי , אבל מכירה אותם עשרות שנים ) היתה זו לי הפעם הראשונה לחגוג ראש שנה בטעם אשכנזי , וזה שונה מהסגנון הספרדי אבל הבאתי איתי משהו מהמסורת שלי ריבת דלעת לבנה שעליה מברכים בערב הראשון ועשו לי כבוד אחרי הקידוש ברכו את השנה עם הריבה שהבאתי והרגשתי בבית בחיק המשפחה וזה כייף כי ההורים של החברה "אמצו" אותי כבר לפני שנים ,כייף שיש חברים שכאילו אכן היה זה ערב חג נפלא עבורי , להיות בחברה טובה ואני לראשונה אצלהם בראש השנה אז יש בזה משהו חדש אצלי ועבורי , הפעם הייתי מוקפת במשפחה מורחבת ואוהבת ואומרים שערב ראש השנה היא משליך לכל השנה שבאה אחריו , שתהיה זו שנה טובה מהשנה שקדמה לה

היום גיליתי לפני עבודה רבה

היה אתר שבו שמרתי יצירות שלי , מנסה להכנס אין גישה לאתר , ואני לא שמרתי את כל הסיפורים שנכתבו שם ויש לי בלוכ שהוא לא פעיל ושם יש קרוב ל300 שירים ועוד הרבה סיפורים חושבת שתחילה לגבות במחשב שלי לא לסמוך על אתרי אינטרנט שפתאום נסגרים ואין לי תיעוד של היצירות אולי זה הזמן לסנן מה רוצה לשמור ומה לא , תחשבו יצירות שנכתבו משנת 2003 ועד היום להתחיל לשמור ולבדוק מה לשמור ומה לא , בקיצור מחכה לי אסיף רציני לקראת חג סוכות

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

בדיוק סיימתי את שליחת המיילים להורים בגן
. איזו הרגשה של שבת יש באוויר
נסיכה,לא נעים כשזה ככה,אולי שווה להתחיל לשמור את הדברים אצלך במחשב גם. מה לגבי פנייה לאגף הטכני של אותו אתר אחרי החג?

ניסיתי לפתוח בלוג נוסף פה בתפוז

אבל התפוז לא מאפשר פתיחת בלוג נוסף תחת השם הזה שלי וכל הדברים נכתבו ופורסמו תחת השם נסיכת הכוכב וזה שומר על זכויות היוצרים שלי איך אני יכולה לפתוח בלוג נוסף בו אשים את היצירות שלי?

טכנית בשם אחר ניתו לפתוח

אני רוצה שני בלוגים של אותה כותבת כי זה שם עט שלי ככה אני מופיעה בגוגול , לכן יש לי שאלה מה עדיף לי : , ליצור תחת שם דומה או להקפיד באותו שם כדי לשמור על זכויות יוצרים, להמשיך בבלוג הקיים שהוא לא רק יצירות יש הבדל בין כתבי דיעה או ספורים מהחיים לבלוג ההוא לכן יצרתי את ההפרדה מראש

אולי לא הבנתי אותך, אבל

אני התכוונתי לפנות לתמיכה כדי להחיות את הבלוג הראשון... אשר לבלוג השני, אולי תתפשרי על שם מאוד דומה, כמעט זהה. נניח כמו: נסיכת הכוכב, נסיכת-הכוכב. גם עליו יהיו לך זכויות יוצרים. לא?

גם אני חושבת שכדאי לפתוח בלוג חדש

שיוקדש ליצירות שלך. מכיוון שבכל מקרה את היא הכותבת, זכויות היוצרים יישמרו לך בכל מקרה ובאמת את יכולה לפתוח שם משתמש דומה (אם כי עד כמה שידוע לי כיום אי אפשר לכלול בשם משתמש סימנים מלבד אותיות ומספרים). כשהבלוג הנוסף יתמלא בתוכן, גם הוא יופיע בגוגל ויהיה קל למצוא אותו. (מניסיון, הרבה מהכניסות לבלוג שלי הן דרך גוגל, כשמקישים ערך מסוים בגוגל שמופיע בבלוג שלי, אז הבלוג שלי הוא אחת מהתוצאות הראשונות שמתקבלות). ובכל מקרה תוכלי גם להוסיף קישור לבלוג הנוסף שלך בחתימה. יש לא מעט בלוגרים בתפוז שנוהגים כך, פותחים כמה בלוגים (תחת שמות משתמש שונים) בנושאים שונים.

תודה עזרת לי מאד

נטע את נהדרת , אוהבת את הראש שלך מתוקה ויקרה שלי שתהיה לך שנה נהדרת , את עזרת לי המון , זהו שחלק מהדברים הכתבו תחת השם "הנסיכה של הכוכב " ואז שהעברתי אותו לבלוג קצרתי לשם "נסיכת הכוכב " שזה אותה משמעות והזהות קיימת כאן וגם כאן ועכשיו נותר לפתוח את הבלוג ולהעמיס אותו בחומר המוכן ולחכות לתגובות שני אנשים ששלחתי להם קבצי וורד התחננו בבקשה תפתחי בלוג ותמשיכי לכתוב

PacketMan

New member
../images/Emo4.gifאולי תנסי לכתוב את השם :

נoיכת הכוכב
בצורה כזו כמו שאני כתבתי כאן ועם האות - o קטנה באנגלית , במקום האות - ס בעברית (זה נראה בדיוק אותו הדבר
)

PacketMan

New member
../images/Emo13.gifומה עם נסיכת הכוכב

אבל עם כוכבית באמת. נס*כת הכוכב.. (חשוב שיהיה לך גם כוכב
אם אני לא טועה..)

PacketMan

New member
נ0יכת הכוכב...../images/Emo41.gif

אפשר לכתוב את המספר- 0 במקום האות: או קטנה באנגלית.. למקרה שתרצי עוד נסיכות כוכבים ..
אבל זה לא נראה אותו הדבר.. אז עדיף לחפש מקשים אחרים שדומים לאותיות בעברית..

למעלה