בוקר של אוררררר,,,,

נשית~37

New member
../images/Emo42.gif

הלכתי להרטיב את התאים היבשים שלי... נחזור אחרי הפרסומות..

sahr12

New member
שנעזור לך להרטיב???חחחחח

את התאים התכונתי זה קרה לפני..כ- 4 שנים..כך ..אני מריץ את מה שקרה לי במעלית... אני במעלית בבניין משרדים רב קומות..בת"א..מעט צפוף אבל לא נורא.. לפניי נעמדה צעירה..כבת 25..בחצאית שחורה..וחולצה לבנה.. האדם האחרון שנכנס למעלית..גרם לכולם מעט לזוז על מנת לאפשר לו..להידחק פנימה..וכך הצעירה עושה צעד קל לאחור..אנ חש את גופה כמעט בי נוגע... אני מעט מעז..וזז לפנים..כך כאילו בלי משים בה מתחכך..והיא..לא מגיבה ולא נרתעת..האם זהו סימן.. אני מעז מעט יותר..כשהמעלית נעצרת באחת הקומות.אני נצמד עוד טיפה..אך הפעם..הזין שלי כבר מתוח..ונוגע בטוסיק..הסקסי שלפניי....אני מרגיש תנועה של הצעירה..היא זזה כלפיי..כך שהזין שלי בין הטוסקים שלה.. ליבי..דופק בעוצמה..אנ חושב..שהיא שמעה את דפיקות ליבי וחשה כמה אני מתרגש.. בנתיים אנשים יורדים מהמעלית...אך הגברת נשארת..במקומה...למרות שהתפנה מעט מקום.. אני לוקח..סיכון..אוחז..במותניה...ולוחש לה על אוזנה..שאנו צריכים לקומה האחרונה..ולוחץ על הלחצן המתאים..ותוך כדי הצמדתה אליי..יותר חזק.. והיא לי נענית...ומחייכת.. כל העניין הזה קרה מהר..ותוך דקה וחצי..אנו בקומה האחורנה.. אני מושיט לה יד..ובלי מלים לעבר המדרגות העולות אל הגג..ועל יד דלת היציאה אל הגג...הצמדתי אותה לקיר..הורדתי את תחתוניה....והיא פתחה לי את המכנס... הרמתי אותהמעט..והיא כרכה רגליה מסביב למותניי.. הזין שלי..שיחק מעט בדגדגן..אך....לא להרבה זמן..היא הייתה רטובה...ואני עמדתי..לגמור...חדרתי אלייה...בפעם אחת...עד הסוף..היא נאנקה...נעתי בתוכה...יוצא לאט..ומכניס..חזק...מנשק..את צווארה..את שדייה מלקק.. היא יללה מהנאה...הרגשתי איך גופה..נמתח...פניה האדימו..היא צרחה מעונג..באורגזמה מהירה...ואני.....שלפתי את הזין..סובבתי אותה..וכשהיא עם הגב אליי..שמתי את הזין בחור של הטוסיק...ולפני שהספקתי להכניסו..גמרתי בשפריץ ענק על הטוסיק החםםםםםםםםםםםם הסתדרנו...רציתי להמשיך..ניסיתי לאמר לה משהו...היא אמרה לי אל תדבר...תלך...היה טוב...אבל לא רוצה ..להמשיך עם זה..ירדתי לקומה שאליה רציתי להגיע...חיכיתי..בכניסה...חזרתי לבניין כמה פעמים..אבל לי נשאר רק הזיכרון....והיא נעלמה.. כמובן סיפור שנגנב....חחחחחחחחח

יאללה, איזה פספוס,,,

מילא שאין לי גיסים /גיסות,, מילא שאין לנו אסיפות הורים יום יום,, אבל, גם במעלית,, רק אני צריכה לעלות,, עם המעאפנים האלו,, עם ריח של זיעת בצל,, זיעה נוטפת,, איכככככסססססס,,,, תגיד לי,,, באיזה בנין משרדים זה היה,,,? אולי ישחק לי המזל הפעם,,,?<

למעלה