בוקר של אוררררר,,,,

שבוע טוב לכולם/ן

מה את משוויצה? גם אני התעוררתי כבר לפני שעתיים... קמתי לשבוע חדש... גדוש בעיסוקים וחוויות... עם פנים מחייכות ואור בעיניים.

בוקר אור......./images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם/ן , שבוע של התחלות חדשות ממממ...חורף באויר ,כיף
מתי יהיו אייקונים של חורף? קפה?--->

איזה חורף באויר?

את רומזת שאפשר להשאיר את הבגד-ים בבית? (אגב ההופעה ביום רביעי במלון ספורט)

sahr12

New member
כשאני קמתי היה עדיין חשוך......

לקחתי תכלבים לסופר,ולעשות פיפי.....חחחחחחחחח שבוע יפה לכולנו...היום מחליפים תשעון לשעון חורף.....נרוויח עוד שעה.. הדבר היחיד שאפשר להרוויח במדינתו...זה רק זמן..חיים על זמן שאול... ובכל זאת אופטימים......חחחחחח יאאלה קפה....

מיכל31

New member
בוק אור לכולם

שבוע יפה וגדוש בעבודה. אוףףףףףףףף מאיפה להתחיל?????

קסומה

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo42.gif

היום הבוס חוזר לעבודה............אוף!!!!! אז תתחשבו בעצביי הרופפים... שיהיה שבוע טוב לכולם בשורות טובות למחכים....

גל ים..

New member
בוקר מקסים שולינקה וכולםםםםם

אז זהו יום ראשון התחיל שוב פעם..אוף איך שהזמן רץ כאילו הוא ארנבת.. ובאמת הלוואי שהשבוע הזה יביא איתו מעט שלווה לכולנו... יום מקסים גל

אחחחחח,,,,איזה בוקר,,,

עוד סוף שבוע שנגמר,, וטוב שכך,,, אז,,, על מה מדברים היום,,,,?

מיכל31

New member
שולילי

מדברים על זה שבעלה בא לקומזיץ בתנאי שאת מכינה לנו איזה ריקוד....... 100$ מתאים לך?

שו ריקוד,,???

אני??? השתגעת לגמרי,,, חחחחחחחחחחחחחחחח,,,, שיבוא,, אני מוכנה להכין לו משהוא אחר,, חביתה,, אולי בלינצס,,,

מיכל31

New member
חחחחחחחחח אין לא יעזור לך

כבר יותר משבוע את מענטזת לנו וירטואלית, יאללה קדימה הופעת בכורה.... חחחחחחח איפה את מרשה להדביק לך את ה-100$ ?

לא,,, אבל,,

יש לך מתנדב אחר,,, אני בטוחה שהוא יעשה את העבודה,, לא פחות טוב,, אגב,, עוד נשארו לך הצמר גפן מהחתונה,,, אלו שהדביקו לך,, נראה לי שמשהוא יצטרך אותם ,, ולא אני,,חחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
לא אבל אפשר לארגן חחחחחח

את אומרת אם אין מה לנענע מלמעלה לפחות שיהיה מה להקפיץ מלמטה??????? סעררררררר........חחחחחח יו איך אני מחכה.

למעלה