בוקר שלישי

ברור!!!!!!!!!!!!!!

עם קונטיינר מגיעה

Rainbow100

New member
הבאבא שויו,- הצליח לך

גם קבלתי שיחת טלפון וגם ישנתי מעולה כמו
כמעט .
בוקר יום שלישי / שביעי.

איזה כיף קשת!!!!!

מוזר, דווקא הלילה עם כל האופטימיות והתחושה החזקה בבטן שיהיה בסדר...... אצלי זה היה לילה מאד מאד לבן!
משהו... לא נתן שקט.
בנוסף....
השמיים רעשו אצלנו ברמות מטורפות , בלי רגע דל.
(למרות שאין פה מקום "לציפורים" הגדולות ובכל זאת
)

גם אצלי הצליח לך פעמיים. פעם קיבלתי הודעה תש

תשובה לשאלה משבת ששאלתי על המיקום של השריונר שלך -לא יודע.
ואחרי זה טלפון. נסע עם המ"פ למקום אחר וניצל לטלפן . פיסטוקית דווקא השריונר שלי אומר שיש להם אוכל בשפע.
אבל אין טעינה לטלפון. הטעין היום איפה שהיה.
אז...שויו גם היום להתפלל הרבה

אני מתוסכלת

אני יודעת שלא שיתפתי אתכן מזמן מה קורה, אני פשוט במערבולת רגשות,כל כך כועסת,לא מבינה איך נותנים ל"ילדים קטנים" להיות מפקדי פלוגות בצבא. אנסה לעשות קצת סדר- אבל זה הולך להיות קצת ארוך כי אני כל כך "מלאה":
כפי שאתן זוכרות שבי וחבר שלו שוחררו ביום חמישי לאחר לחצים גדולים בגלל באמפטיגו. כשהגיע הביתה קיבל טלפון מהמפק"צ להיות בכוננות לקריאה שלו. אבל בכל מקרה ביום חמישי אמרו להם לחזור ביום ראשון. בקיצור כל השבת שבי ניסה להשיג את המפק"צ אבל הוא לא ענה לו, ובנתיים הפלוגה ירדה דרומה.כשלא ידע מה הולך ביום ראשון איל הציע שאתקשר למ"פ לשאול כי המפק"צ לא זמין. התקשרתי והוא ענה לי בכעס ששבי נשאר בבית עד שיבריא ואחר כך יצור קשר עם המפק"צ. בכל הסופ"ש מרחתי לו משחה וחיטינו את הפצעים ואכן היה שיפור ניכר, וכמובן שבשעת מלחמה לא עושים חשבון.
בקיצור ביום ראשון בבוקר שבי והחבר נסעו לבסיס ששם שהתה הפלוגה, כשהיגיעו התברר שהם ירדו כבר לשטח,אבל חוזרים בערב להתארגנות, בקיצור המ"פ והמפק"צ לא עלו איתם לבסיס, אבל הסמל והסמ"פ כן. שבי והחבר ראו רופא בבסיס שאמר שהם עדיין לא בריאים לגמרי אבל כשירים.
בקיצור המ"פ נתן הוראה שהם לא יורדים לשטח, הוא לא מוכן שהם יהיו עם שאר הפלוגה, כל הסגל כולל הסמ"פ חושבים שהם צריכים להצטרף אבל הוא עושה להם ברוגז.. כמו ילד קטן.
בקיצור אנחנו מתוסכלים מזה ששבי שבוז לגמרי, ולא יודעים מה לעשות...איך אפשר לנער את המ"פ הזה שיבין שזאת מלחמה ולא גן ילדים....
כל כך בא לי להתלונן עליו על כל המחדלים שהיו איתו, אבל אני יודעת שזה יפגע בשבי...
מה עושים?????

Rainbow100

New member
מצטערת,- לא הבנתי.

בשבוע שעבר הפעלתם לחצים גדולים על המערכת הצבאית בגלל אמפטיגו של הבן. בסופו של דבר הבן שוחרר הביתה כבקשתכם. הבן חזר ביום ראשון לצבא ורופא צבאי קבע שהוא עדיין לא בריא. המ.פ. לא מאשר צירוף שלהם לפלוגה עד שיבריאו לחלוטין.

שבי מתוסכל שהוא לא בשטח עם החברים שלו?! נו מה לעשות גם הגולנצי'ק שלי יוצא מדעתו שלא קיבל צו 8...
עוד יום יומיים יבריא לחלוטין ואז יצורף לפלוגה.
מצטערת אני לא מבינה את הבעיה.

ל י ת י1

New member
ענת מבינה את התסכול

אבל נסי לראות את הדברים מנקודת המבט של המ"פ.
יש לו פלוגה שהוא צריך להכין למלחמה.
ממש לא מתאים לו לצאת למלחמה עם פלוגה שלמה שנדבקה באמפטיגו.
ואני ממש לא חושבת זה בא ממקום של לעשות ברוגז כמו ילד קטן, להפך - הוא מגלה אחריות כלפי כל חיילי הפלוגה ומאוד מבין שזו מלחמה ולא גן ילדים!
אז למרות ששבי שבוז ומבואס מכך שהוא לא עם החברים שלו, אני דווקא חושבת שהמ"פ צודק.

בוקר טוב ליום שלישי

ואני, מאז שראיתי את המילואימניק, והייתי בשער הבסיס,
ממש פחות רגועה,
וממש יותר לחוצה ,

מקווה שאתבדה,
לא יכולה לדאוג ל-2, גדול עלי, לא רגילה,
מצדיעה לקשת, ליומטוב ולשאר האמהות ברוכות הבנים,

Rainbow100

New member
רוזנת קבלי

ה"פטנט" שלי הוא לחיות את הרגע ולהרגע בכל פעם כשאני מקבלת מסר מכל אחד מהם , גם אם המסר הזוי במיוחד ...
.

Rainbow100

New member
אני מצדיעה למרים פרץ

שיש לה בן שקיבל ביום שישי צו 8 והיא צוטטה אתמול בידיעות אחרונות "כל הורה בארץ יודע שיש מצבים שבהם נקראים לדגל".

ל י ת י1

New member
אישה מיוחדת במינה

מרים פרץ בשבילי משולה לעמוד ענן לפני המחנה.
כל כך הרבה אפשר ללמוד ממנה על תעצומות הנפש, על אמונה, ציונות ועוד ועוד....
מצדיעה לך מרים פרץ

מגלית

New member
בוקר של אופטימיות???

כ"כ מקווה כבר לשמוע שהוחלט על הפסקת אש!!!
אתמול בערב, בדרכי הביתה מהעבודה הקשבתי לגל"צ.... דיבר שם איזה פרשן (אחד מיני רבים) ומה שהוא אמר העלה לי את הדם לראש
(ותעיד ליתי שקיבלה ממני טלפון "ע צ ב נ י " ) - וכך הוא אמר: "אני חושב שאין מנוס מפעולה קרקעית, אין מה לעשות, צריך לסכן את החיילים כדי שיהיה שקט בדרום".
אדוני הפרשן - אני בטוחה שאין לך בן בצבא, או אח בצבא או שאתה אדוני המלומד שכחת מה זה צבא - אחרת לא היית אומר מילים כאלו הזויות!!!
אני מאוד מבינה את תושבי הדרום שרוצים שקט!! זה ברור ונהיר - אבל -
לשם כך להכניס פנימה חיילים - כשאף אחד לא יודע מה מחכה לנו שם???
אלוהים ישמור!!!
טוב, נקווה לבשורות טובות היום.
הבוקר, מרוב געגועים לאדום שלי...לבשתי חולצה שלו...התחרפנתי? כנראה

יום שקט - אמן!!!
ושויו - ברכות למינוי "הבאבא שויו". הולם אותך הכינוי

mikilk

Active member

אני לא רוצה שיכנסו
מתפללת שימשיכו להפציץ את האימממ אמא... מהאוויר
אבל אסור לתת לאמוציות לגבור על ההחלטות.
מבחינת ההורים - בוודאי שלא ייכנסו - אלוהים אדירים מה שיכול לקרות שם בפנים.
נראה לי שגם מבחינת הממשלה מעדיפים שלא - אבל אם הצבא יחליט שזו הברירה היחידה??

49צהוב

New member
בוקר טוב

גם אני מריחה באויר את הפסקת האש- מקוה שהאף לא מטעה אותי
ובינתיים עוד בוקר קשה בדרום

אתמול אירגנה מישהי משלוח חבילות לדרום- בין היתר היא ביקשה לאסוף ספרים ומשחקים
חשבתי לעצמי- הלוואי הלוואי וזה מה שהחילים שלנו צריכים כעת - ספר , או שש בש להעביר את הזמן

החיל הפרטי שלי התקשר אתמול- קצת עסוק אבל לא יותר מידי- שישאר כך

יום טוב

mikilk

Active member
צהריים של יום

עוד יום של הפגזות לדרום.
מקווה שבאמת הכל ייגמר בקרוב וללא כניסת החיילים לעזה
ליבי עם תושבי הדרום על הימים מורטי העצבים

פולי44

New member
צהריים טובים, יום שלישי

מצטערת על הניתוק, הראש שלי במקום אחר לגמרי, זה כנראה קשור גם לזה שאין לי כרגע בנים בצבא, רק בעוד שבוע
עוברים עלי ימים קשים, משתדלת להישאר חזקה, ויש לי פה את מגלית אהובתי שתומכת בי, ואתן כולכן בליבי
מתפללת שלא תהיה כניסה קרקעית ושיהיה כבר שקט,הגיע הזמן
תהיו חזקות, יקירותיי

למעלה