הו, תודה
מ משו אמיתי New member 9/3/07 #34 שיבובים. שיר שבועי של עברי: ממ, "הכאב הזה". שיר שבועי לא-של-עברי: "לא גמור", איה כורם. אלבום שבועי: - תמונה שבועית:
שיבובים. שיר שבועי של עברי: ממ, "הכאב הזה". שיר שבועי לא-של-עברי: "לא גמור", איה כורם. אלבום שבועי: - תמונה שבועית:
י יעל טאובר New member 10/3/07 #36 שבוע מגעיל. שיר שבועי של עברי: Always love ככה כתבתי במבחן באנגלית בחיבור על מישהו מפורסם האמ, נדמה לי שאיש יקר. שיר שבועי לא-של-עברי: ה-מון קולדפליי אלבום שבועי: האמ, עברי לייב תמונה שבועית: מלכה מתוסכלת (?)
שבוע מגעיל. שיר שבועי של עברי: Always love ככה כתבתי במבחן באנגלית בחיבור על מישהו מפורסם האמ, נדמה לי שאיש יקר. שיר שבועי לא-של-עברי: ה-מון קולדפליי אלבום שבועי: האמ, עברי לייב תמונה שבועית: מלכה מתוסכלת (?)
ג גיא לידר New member 10/3/07 #38 הבוקר שאחרי. שיר שבועי של עברי: אומ.. ביום שמש יפה. שיר שבועי לא-של-עברי: "כמו שלך", "דני מכור לבמבה" ומשו של אברילגרוס . אלבום שבועי: של ביט 69 תמונה שבועית:
הבוקר שאחרי. שיר שבועי של עברי: אומ.. ביום שמש יפה. שיר שבועי לא-של-עברי: "כמו שלך", "דני מכור לבמבה" ומשו של אברילגרוס . אלבום שבועי: של ביט 69 תמונה שבועית:
C Covers girl New member 10/3/07 #39 ../images/Emo85.gif../images/Emo42.gif שיר שבועי של עברי: זכיתי לאהוב, רק בגלל הטקס עמ"י. שיר שבועי לא-של-עברי: Juicy Open/ Dj Ozi , Chasing Cars/ Snow ptarol . אלבום שבועי: - תמונה שבועית: אהבתי את התמונה, לא אהבתי את האיכות שלה אחרי ההקטנה. :/ שבוע טוב לכולם.
../images/Emo85.gif../images/Emo42.gif שיר שבועי של עברי: זכיתי לאהוב, רק בגלל הטקס עמ"י. שיר שבועי לא-של-עברי: Juicy Open/ Dj Ozi , Chasing Cars/ Snow ptarol . אלבום שבועי: - תמונה שבועית: אהבתי את התמונה, לא אהבתי את האיכות שלה אחרי ההקטנה. :/ שבוע טוב לכולם.
S SRonush New member 10/3/07 #43 הלוואי שבאמת תהיה מחר שביתה. שיר שבועי של עברי: זכיתי לאהוב. שיר שבועי לא-של-עברי: את יפה-שייגעצ, לב מפלסטיק-שייגעצ, כמו שלך-ביט 69, דני מכור לבמבה, ועוד כמה שירים שילדים מפגרים שרים בקולי קולות באוטובוס בדרך למסיבה הנהגתית של הצופים אלבום שבועי: המ תמונה שבועית: היה ממש כייף!
הלוואי שבאמת תהיה מחר שביתה. שיר שבועי של עברי: זכיתי לאהוב. שיר שבועי לא-של-עברי: את יפה-שייגעצ, לב מפלסטיק-שייגעצ, כמו שלך-ביט 69, דני מכור לבמבה, ועוד כמה שירים שילדים מפגרים שרים בקולי קולות באוטובוס בדרך למסיבה הנהגתית של הצופים אלבום שבועי: המ תמונה שבועית: היה ממש כייף!
S Six66 New member 10/3/07 #48 גם אני רוצה שיר שבועי של עברי:Nights In White Satin שיר שבועי לא-של-עברי: אהבה באור וצל - אריק ברמן אלבום שבועי: אריק ברמן 1 תמונה שבועית:
גם אני רוצה שיר שבועי של עברי:Nights In White Satin שיר שבועי לא-של-עברי: אהבה באור וצל - אריק ברמן אלבום שבועי: אריק ברמן 1 תמונה שבועית:
מ מורביט New member 11/3/07 #49 שבוע טוב../images/Emo13.gif שיר שבועי של עברי: האנשים החדשים שיר שבועי לא-של-עברי: שבתות וחגים אלבום שבועי:קרן פלס תמונה שבועית: היה כל כך כיףף
שבוע טוב../images/Emo13.gif שיר שבועי של עברי: האנשים החדשים שיר שבועי לא-של-עברי: שבתות וחגים אלבום שבועי:קרן פלס תמונה שבועית: היה כל כך כיףף
צ צמרמורות נעימות New member 11/3/07 #50 ../images/Emo60.gif מפה אפשר רק לעלות. שיר שבועי של עברי: כבשים. שיר שבועי לא-של-עברי: מקום אחר/היהודים. אלבום שבועי: שבוע טוב. מפה אפשר רק לעלות.
../images/Emo60.gif מפה אפשר רק לעלות. שיר שבועי של עברי: כבשים. שיר שבועי לא-של-עברי: מקום אחר/היהודים. אלבום שבועי: שבוע טוב. מפה אפשר רק לעלות.
צ צמרמורות נעימות New member 11/3/07 #51 עכשיו שאני מסתכלת על התמונה, אני מזה לא דומה לעצמי. יצאו לי שפתיים של לא יודעת מה וזה רק אני או שהאף שמן? טוב נו,אני חיה את הכיעור כל יום. יהיה טוב!
עכשיו שאני מסתכלת על התמונה, אני מזה לא דומה לעצמי. יצאו לי שפתיים של לא יודעת מה וזה רק אני או שהאף שמן? טוב נו,אני חיה את הכיעור כל יום. יהיה טוב!
M matanky New member 11/3/07 #53 יעל .. ועל זה נאמר- טוב ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח כמה שזה כיף להעתיק מיעל משפטים
י יעל טאובר New member 11/3/07 #55 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל הזכויות שמורות?
N Naych New member 11/3/07 #58 איחור שבועי ../images/Emo9.gif שיר שבועי של עברי: אממ... הכאב הזה? שיר שבועי לא-של-עברי: בן ושלמה ארצי - 17 אלבום שבועי: James Blunt - Chasing time: the bedlam sessions תמונה שבועית: חלק מהכרזה רציני אני
איחור שבועי ../images/Emo9.gif שיר שבועי של עברי: אממ... הכאב הזה? שיר שבועי לא-של-עברי: בן ושלמה ארצי - 17 אלבום שבועי: James Blunt - Chasing time: the bedlam sessions תמונה שבועית: חלק מהכרזה רציני אני
ל לילוש לנצח New member 12/3/07 #60 ^^ שיר שבועי של עברי: הכאב הזה שיר שבועי לא-של-עברי: כנסיית השכל- רחוק רחוק אלבום שבועי: נו תמונה שבועית: אין
^^ שיר שבועי של עברי: הכאב הזה שיר שבועי לא-של-עברי: כנסיית השכל- רחוק רחוק אלבום שבועי: נו תמונה שבועית: אין