בוקר שוק לכולם!

בוקר שוק לכולם! ../images/Emo42.gif

שיר שבועי של עברי: שיר שבועי לא-של-עברי: אלבום שבועי: תמונה שבועית: שיהיה סופ"ש מקסים.

עייינת

New member
איף איזה שבוע ../images/Emo7.gif

שיר שבועי של עברי:
שיר שבוע לא-של-עברי: אמ.. אני מניחה שפולן ליבס של בילי טאלנט. אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הכניסה לפורימון בצופים. זה שבגללו שברתי ת'גב.

כן ../images/Emo12.gif טוב נו, בערך ../images/Emo3.gif

אני ענבר, שמיניסטית.. וואי נזכרתי מי את ! נראה לי.. P: את אחות של טניה? [ספיר סיפרה לי שמישהי שברה את הגב... את חמשושית?]

בוקר טוב!

מישהו במקרה הקליט את הטקס אתמול????. התקלקל היס, ואין לי איך לראות...

matanky

New member
צהריים טובים =]

שיר שבועי של עברי: להבין את המים שיר שבועי לא-של-עברי:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
שיהיה סופ"ש מקסים.
תודה=] גם לך!

נמ...

שיר שבועי של עברי: כמה כוכב שיר שבועי לא-של-עברי: ממי- מירי מסיקה. אלבום שבועי: ה-DVD שיהיה סופ"ש נעים לכולנו:)

mayushaa

New member
שבת שלוםם =]

שיר שבועי של עברי:צוכה בוחקת שיר שבועי לא-של-עברי:רק בשביל לקבל חיבוק אלבום שבועי:אין חח תמונה שבועית:אין לי תמונההה עם כל התחפושת עדיין \= אבל זה גם משהו חח

בת 1986

New member
איי אמ... ../images/Emo26.gif

שיר שבועי של עברי: הכאב הזה...
שיר שבועי לא-של-עברי: מעליות - דודו טסה
אלבום שבועי: הראל סקעת?....
תמונה שבועית:

ונטורי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo163.gif../images/Emo192.gif

שיר שבועי של עברי:אלף בנות דתיות שיר שבועי לא-של-עברי:שיר נבואי קוסמי עליז - יוני רכטר אלבום שבועי:
תמונה שבועית:אני פשוט אוהב תתמונה הזאת!

liron010

New member
סופשבוע רגוע.. P=

שיר שבועי של עברי: "מטייל אוסטרלי", "צמיד אהבה" ו"יום טוב", כ"כ התאימו לי. שיר שבועי לא-של-עברי:"הלילה יעבור" - יפתי, "מרגיש אחר" - סינרגיה אלבום שבועי:הממ. "זה לא אותו דבר" תמונה שבועית: אין

Liroy999

New member
סופ"ש מדהים וקסום לכווווווולםםםם!!!

שיר שבועי של עברי: הכוס הכחולה שיר שבועי לא-של-עברי:במרחק נגיעה מכאן-יזהר אשדות. אלבום שבועי: יותר טוב כלום מכמעט (התאהבתי באלבום מהרגע הראשון.) תמונה שבועית:

../images/Emo205.gif

שיר שבועי של עברי:"כשהכל יעבור" ו"הכוס הכחולה". שיר שבועי לא-של-עברי:"רק לנו"-של שילה פרבר. אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הוא חי
!

שבת שלום

שיר שבועי של עברי: הכאב הזה שיר שבועי לא-של-עברי: זאת שבמקומי-קרן פלס אלבום שבועי:
תמונה שבועית:

למעלה