בוקר שגרתי

@tagel

New member
בוקר שגרתי

השעה שבע בבוקר... לא ישנתי הלילה, זה ברור גלשתי בין הפורומים, מחפשת לשורר, לשיר, לא מבינה למה לא יוצאות לי המילים למה רק שנאה ממלאת את ליבי. גלגל``צ ברקע כבר כמה שעות... מי מתייחס למבזקים בלילות הקרים שדרן יקר, רק תן לנו שירים אנחנו הרי ילדי הרשת אלו ששנתם בקביעות נודדת... תן לנו משהו למלא את החלל הריק, והוא כמו גדול נותן... נתן הלילה הכל, רק להצדיע לו על העריכה וזהו... ואז, פתאום נתקעים לשיחה מלב אל לב, והזמן טס, והשירים, לא שמתי לב אליהם פתאום... רבע לשש, משפשפת עיניים בהלם קרב...אוף רציתי לישון הלילה. עולה לגג, מעשנת, חוזרת, מנסה לכתוב שיר...לא הולך.. שבע ודקה...חדשות גלי צה``ל...באמת תודה... אנסו נערה בצפון, ירו על חיילים, פוליטיקה שקרית מזל שלא ישנתי...לא מקנאה במי שהתעורר לשמע המבזק הזה מכה איומה לקום לבוקר שחור... אז הוא אמר אמש שיהיו היום 16 מעלות בחוץ...מה אכפת לי אני מאוהבת בשמיכת פוך שלי...הולכת להתכרבל מצידי שכל העולם יתפוצץ, לא רואה ממטר... גם אותי העולם לא רואה, אז זה בסדר ברדיו השדרן מנסה לשעשע עם שירים שמחים... לך הביתה לישון, לא מאמינים לך...העולם הרוס אין לי מה לכתוב, נותרתי אילמת, כבר לא כותבת תראו מה יוצא לי...מכתבים, גיבובי שטויות עפתי לישון...סיוט יקר, התאזר בסבלנות, אני מגיעה... יש למישהו הסבר למה כולם סובלים כאן? למה לעזאזל אני לא מצליחה לשורר? נגמר לי ביי

tagel

השיר שלך מזכיר במידה מסוימת את השיר: ``אהבה מתה`` של.....ההיא, החברה של אריאל הורוביץ, שברח לי השם שלה מהראש... ואני מצטט: ``וברדיו לשדרן, יש גם היום מצב רוח מצוין, הוא לא ידע, שאצל כולם, אהבה מתה`` ואם יורשה לי לשאול למה ``בוקר שחור`` ? אני אישית רואה ``בוקר אדום`` נוסף לכלכלה הישראלית, אבל למי זה משנה? אונס? כן, שמעתי על 2 מקרים. אחד על צעיר מיפו בן 15, שאנס 12 ילדים בגילאי 8-13. ממש ממש מזעזע.....ושמעתי בשולי החדשות בבוקר, על צעירה בת 13.5 שנאנסה על ידי מספר חלאות אדם. ראיינו את הנאנסת משמרת.....שנאנסה לפני 12 שנים. אני ממש לא יודע למה הביאו אותה להתראיין..... היה חסר להם כנראה חומר...בכל מקרה היא עודדה את הנאנסת. מה עוד היה לנו? ממשלה עדיין אין לנו, וזהו.....סתם יום סטנדרטי. ואם כבר בקטע של שירים..... יש את השיר שנקרא ``חדשות?`` או כפי שידוע בכינוי בציבור ``עוד יום...`` של החברים של נטשה. אני אוותר על ציטוטים מהשיר.... סתם עוד יום סטנדרטי ששום דבר לא יקרה בו.... אפשר להתנחם בכך, שמכונית תופת התפוצצה בחברון, לפני שהספיקה להגיע לארץ לא? אז יאללה, בוקר טוב לך, וחייכי....זה יעזור!

המיואשת

New member
למה למה למה למה למה???

ממש עצוב לי לשמוע שככה אנשים מרגישים... עצוב לי לשמוע שלא יוצאים להם השירים... שקשה להם להביע את רחשי הלב.. ושבעצם בא להם מהעולם להעלם.. באמת שלא התכונתי שיצא לי שיר אבל זו האוירה אז שוב תרגילה תרגיעי בבקשה כי תמיד יש אפשרות ומשהו ורוד יותר ולפחות חישבי על סופשבוע שמתקרב ולא תמיד כ``כ רע.... שימי לב לשמש הנחמדת שהיום זרחה בכלליות הרי לך טיפ: כל מה שהחזאים מודיעים מזג האויר יהיה שונה לגמרי אז לא טפשי את מצב רוחך להרוס בגלל כזה דבר שטותי? הקיצר בחיים לא הכל ורוד אבל גם לא אפור כך שכדאי שאסיים עם השטויות שאני כותרבת כי נראה לי שהמסר שהעברתי הובן לכם... אז סופשבוע נעים לכולכם:)

למעלה