בוקר שבת

הוא חמוד יחפה

וגם חתיך יחסית...

ראית איך ריטה פתחה עליו פה? יווו התוכנית הזאת כבר נהייתה בדיחה. אני בקושי זוכרת מי שר מרוב הריבים שם.

ריטה גם כן ירדה מהפסים

מהרגע שלקחו לה את אייל גולן אשר איתו היתה לה כימיה מיוחדת, הרי הפרצוף שלה הפך לספינקס ומאוד לא נעים לצפיה. לגבי השיפוט שלה אני כבר לא רוצה לדבר. לא יודעת מה עובר עליה בכלל. אבל כל השיפוט בתוכנית הזאת לא עושה לה טוב לדעתי. היא מפסידה מזה המון. פתחה עליו פה מאוד לא יפה וזכותו כשופט להגיד את דעתו, מה גם שהוא לא התלהם כלפי המתמודדים, הוא רק לא הצביע כמו אידיוט העיקר להעביר. בכל אופן, הוא מאוד מוצא חן בעיני. אני מאוד אוהבת את האומץ שלו ללכת נגד הרוח הכללית של השופטים הדביליים האלה.

ריטה לגמרי הייתה היסטרית

העליבה את המסכן כאילו הוא פלש לה לבית והעליב את הילדים שלה. וכולה תוכנית ראשונה שלו. חח והרני הזה כזה בלון נפוח עם הצעקות שלו. אוי זה כזה מופע אימים נשבעת לך. בשקט אם היו מראים בדיוק את מה שהיה היום בארץ נהדרת זה היה עובר כמערכון פארודי.

תוכנית כזאת גרועה, כל אחד צריך שולחן נוסף לאגו שלו. מתמודדים יבשים לאללה. ומוקי חמוד, צעיר, מודרני יותר מתאים לאקס פקטור ולא לפה.

זה בדיוק מה שאני הרגשתי

הרגשתי שהם ממש לא אהבו את העובדה שהביאו להם את מוקי אשר נחשב לבועט מוזיקלי וממש לא אחד שהולך עם הזרם של ריטה ואייל גולן...
ההתנהגות של ריטה הייתה מחפירה וממש התביישתי בשבילה. מצטערת, זה לא מקצועי ולא אתי מה שהיא עשתה היום. אף אחד לא חייב לה שום דבר ולא חייב למתמודדים שום דבר. הוא הולך עם האמת שלו ועם ההתרשמות שלו מהמתמודדים עד עכשיו. הוא בא על תקן שופט ולא על תקן מטפלת או מנטור. ורני רהב מרתיח לי את הדם יותר ויותר עם כל תוכנית שעוברת

כן הם שייכים עם כל הכבוד

למיינסטרים, קצת לדור האלטיזעכן
רני בכלל תמוה מה הוא עושה שם ואהבתי שמוקי אמר לו את זה בפנים. יש לו ביצים.

לגבי ריטה הרגשתי שהיא קצת נעלבה כי הוא העליב את הבייביס שלה ואכפת לה מהמתמודדים אבל עדיין זו לא צורה. יכלה להגיד לו את זה בהפסקה שלא כולם רואים, היא נגררת אחרי הפרובוקציות של רני רהב. הם צריכים להגיד לו תודה שהוא הסכים לקפוץ באתרעה קצרה מהיום להיום.

חחח חרסונסקי זה הצחיק אותי

חרסונסקי חרסונסקי

כן, תשמעי היופי ברגש זה שהוא בא פתאום, מפתיע, מוריד את החומות של הטכני...אבל הם בתוכנית הזאת פשוט לקחו את זה והורידו את לזנות. לא פחות. ריטה ההיסטרית, והבהמה הזה שלא מבין כלום במוזיקה. תביאי לו עז שתשיר עם סיפור חיים מרגש והוא יעביר גם אותה.

dibablas

New member
רני רהב

נראה לי שהביאו אותו על תקן הפרובוקטור שיעשה רוח וצלצולים ועל הדרך יביא להם רייטינג גבוה בגלל המהומות, לדעתי יש סיכוי טוב שהם מצטערים על כך, בסופו של דבר צריך גם לעבוד עם הבן אדם ולהיות במחיצתו כמו גם העובדה שהוא פעם אחת פשוט עשה שם בלאגן עם אי ההצבעה שלו למי ששר באנגלית לדעתי בעונה הבאה הוא לא יהיה, כמו שהיו והתחלפו הרבה שופטים בכוכב נולד וחלק היו עונה אחת כך גם הוא לדעתי.
כפי שלאייל גולן מצאו מחליף גם לו ימצאו מחליף.
גם לגבי ריטה אינני בטוח שהיא תשאר עונה הבאה

עוד חכמולוג שמביא נתונים אנתרופולוגים

של איזה שבט נידח ביערות הגשם בברזיל

על הדרך הוא מכניס גם את התימנים למשוואה

מסכימה

לא נראה לי שהוא או היא ימשיכו לשנה הבאה. צביקה הדר נראה לי ימשיך כי התוכנית הזאת היא הבייבי שלו מהיום שנולדה.

dibablas

New member
אני רואה עכשיו את התוכנית במאקו

לגבי שני הביצועים הראשונים:לא שהם היו מצוינים, אבל נראה לי שהגיע להם לעבור, מילא שהוא לא אהב, אבל למתמודד הראשון (סלחו לי שלא זוכר את שמו לא כזה עוקב אחרי זה) הוא אמר שהוא לא אמן טוב.
מילא היה אומר שלא שר מספיק טוב, אבל ככה?האמת היא שאולי באמת יש בכך סוג של התחסדות כי גם שופטים בעבר נכנסו במתמודדים, אז לא יודע.
לגבי השלישית-מוזר לי שמוקי לא העביר, כי היא שרה ממש טוב לדעתי...
אכן סוגיה כבדת משקל שיש לבחון מכל צדדיה השונים

dibablas

New member
לא יודע אם שמתם לב לזה

אבל נראה שיש כאלה שפשוט נותנים להם שם יותר זמן כאילו רוצים לתת להם לעבור ושיהיה יותר זמן ואפשרות שהם יעברו ע"י הקהל לעומת אחרים שלא...
ככה זה נראה לפחות, לכאורה הכל לכאורה

Aronsona

New member
בוקר טוב לכן

אני עוד נמנה על אותם 35% שראו שלשום את הכוכב הבא.
ואני מאד לא אהבתי את הקטילה ויהירות של מוקי ובהחלט הזדהיתי עם מה שאמרה ריטה.

סוף סוף אני רושמת אי-הסכמה בינינו

אני באמת לא יודעת על מה אתם מדברים, אבל אני לא שמעתי בדבריו קטילה אלא דברים נכונים. אבל בגלל שהורגלנו לקבל מהשופטים האלו רק פוצי ומוצי וליקוקים, אז פתאום בא מישהו ואומר את האמת אז זה מתקבל כקטילה או כיהירות. זה נכון שמוקי בא כדי לתת לרני רהב את הקונטרה שהוא כל כך זקוק לה. באמת הגיע הזמן שמישהו יושיב את הרהב הזה בחזרה על כסאו. רני רהב לא כל כך זקן ומוקי כבר לא כל כך צעיר, ככה שאין פה עניין אפילו של כבוד למישהו מבוגר. אבל אני לא יודעת אם יש משהו בעובדה שגם האיש שלי קיבל את העצבים ממוקי. במקרים כאלו אני מפרידה כוחות. אני רואה בחדר והוא צופה בסלון

Aronsona

New member
קטילה היתה לצרפתי הראשון בן ה-16

שמצא לנחוץ להגיד לו "אתה לא זמר". זאת קטילה אמיתית לילד בן 16
טיפשות היתה בביקורת שלו על ענבל שאמר לה: "לקחת את השיר למקום שלך עש שסוף סוף היו לדץ ביצים"
אז פעם ראשונה טיפשות כי אנחנו לא רוצים שהם ישירו קריוקי וזה בדיוק מה שענבל עשתה ופעם שניה, נראה לך שזה המקום להגיד לדץ אל מול כולם: עד שסוף סוף יש לדץ ביצים" ? לי לא.

למעלה