בוקר שבת

תראה

אני לא רוצה להישמע רצינית מדי, אבל תכלס הוא צדק. דריי הוא לא אמן מספיק טוב וזה מה שהוא אמר לו. הוא לא אמר לו שהוא לא זמר טוב. אלא לא מספיק טוב בשבילו. גם חמודים בני 16 שבאים לתחרות כזאת צריכים לקחת בחשבון שמישהו יגיד להם שהם לא בדיוק מתת האל בשירה.
לגבי ענבל בקמן, גם כאן הוא צדק כי היא לקחת את השיר של רמי קליינשטיין (אליו הוא התכוון כשאמר שסוף סוף שיר עם ביצים גדולות) והיא לקחה אותו אליה למקום שלה בקטן.
תראה, אני נשארתי אדישה כמעט לכל הביצועים. הביצוע היחיד שאהבתי היה של קורקוס 'רעיה'. איך שהוא התחיל לשיר אני ידעתי שמוקי יעביר אותו. כשמישהו יודע מה הוא שר ועושה זאת טוב, אז זה לא משנה אם הוא שר מזרחית או טורקית. הוא פשוט שר אמיתי מבלי להתאמץ כלל וכלל. השיר התאים לו כמו כפפה ליד. איך סיימון אומר? הכל תלוי בבחירת השיר. על בחירת שיר או נופלים או זוכים.

Aronsona

New member
אנחנו חלוקים מאד גם לגבי צורת ההתבטאות שלו

לדריי, גם אם הוא צודק וגם לגבי ענבל. הביצוע שלה היה מדהים בעיני כמו גם בעיני צביקה וריטה ובסופו של דבר גם הוא בעצמו העביר אותה בסוף.
את יודעת זה ב"אזני המאזין".

קשקשה 9

New member
התוכנית הזו

הפכה לתכנית על הכל חוץ ממוזיקה.
אם זו תכנית על אנשים וסיפר על חיים לא קלים ונוגעים ללב ,יופי.
אם זו תכנית על שירה ומוזיקה אני שואלת את עצמי איך זה שהנבחרת ברמה בינונית ומטה?
על מה בדיוק הם נשפטים? על מי יותר מסכן או שר יפה יותר?
מישהו שם התבלבל וניסה ללכת על כל האפשרויות ולכן משהו מתפספס
שלא לדבר על כך שאני מרגישה כמו אחרי מנת יתר של סיפורי חיים ,פיתחתי עמידות ולא הרבה נוגע וכך גם העניין אבד.

לגמרי

במיוחד מזדהה עם המשפט האחרון שלך:
"פיתחתי עמידות ולא הרבה נוגע וכך גם העניין אבד"
זה בדיוק מה שאני מרגישה עם התוכנית הזאת ואוליי בגלל זה השירים והביצועים לא עוברים אליי כמו שקרה לי בשנים קודמות.

לדוגמא ביצוע שהזיל דמעה מעיניי בעונה שעברה

http://www.youtube.com/watch?v=AhZEK2F7ObA

dibablas

New member
זה מה שמציב את ההתנהגות הגסה של רני

וריטה להצבעותיו של מוקי באור יותר לא חיובי,
כאילו מה קרה הבן אדם בכל זאת העביר שלושה אנשים וכבר אחרי הפעם השניה שהוא לא העביר התחילו לצאת עליו, אחרי הפעם השלישית זה ממש התפרץ (רני רהב העביר לו בעקיצה מטופשת כדרכו כבר אחרי הפעם הראשונה!)
מילא אם היה ממשיך לא להעביר עד סוף התוכנית והיו מעירים בנימוס, אבל כך?
וכן, האמירות שלו היו לא משהו, אבל מספיק להתחסד כאילו שלא היו אמירות כאילו של שופטים למתמודדים בעבר בתוכנית הזו ובאחרות.
ראיתי את אקס פקטור והיו כמה אמירות מעצבנות ומתנשאות של עברי לידר, אפילו לא זוכר מה (תכל'ס הוא לא מספיק חשוב בשבילי שאזכור, עוד טיפס צפונבוני מתנשא...) שהיו עוד פחות יפות מהאמירות של מוקי...אז מה?
קיצור קצת הגזימו

dibablas

New member
אני חושב שהשימוש בסיפורים האישיים הוא גם

בעייתי מוסרית.
זה שהמתמודדים מסכימים לכך לא אומר כלום, הם מסכימים כי כנראה זה התנאי שמציבים להם...אבל הם נאלצים לחשוף את חייהם הלעיתים קשים ובעיתיים ולדעתי זה בכלל לא במקום.
מרוב סיפורים אישיים, ריבים בין השופטים, קשקושים של רני, פרסומות ו"הודעות" של אסי ואסתי (שמות מאוד דומים אגב שמתי לב כרגע) בקושי נשאר זמן למוזיקה...

נכון

בסופו של דבר הכל זה עניין של טעם וריח. גם לשופטים יש טעם והעדפה מוזיקלית. מאחר ומוקי רחוק מהמיינסטרים והוא גם בא כנראה עם בטן מלאה על כל מה שהוא ראה עד עכשיו במיוחד מרני רהב, אז הוא קצת הרשה לעצמו להיות בוטה ולהגיד את ה"אמת" הפנימית שלו. זה מה שנקרא לעשות "הכרה" עם הצופים אשר הרבה מאוד אפילו לא מכירים אותו ולא יודעים מי הוא בכלל. בכל זאת, לאחר ה"זובור" שעשו לו רני רהב וריטה, הוא הבין עם מי יש לו עסק והתרכך. מוזיקלית אני לגמרי הייתי איתו. אני לא שופטת את האישיות שלו כי הוא לא זה שעומד כאן למבחן כבן אדם אלא כשופט נטו. ככה שמבחינה מוזיקלית אני הייתי מאוד מבסוטית ממנו ומבחינתי זה היה משב רוח רענן לאחר שבועות של דשדוש במקום.

אני גם לא אוהבת שפתאום מביאים לי ציטוטים מתוך שירים של מוקי שנכתבו לפני יותר מעשור. בעוד שאת הילדים המשתתפים בכוכב הבא, לא בטוח שנזכור אותם מחר, הרי את מוקי לא נשכח כל כך מהר. אין צורך להרוג את השליח כדי להציל את מי שעוד לא נולד בכלל.

מוקי מצביע לעניין

איפפפ הבהמה הפופוליסטית הזאת שתשתוק תפה שלה. הביצוע של האחים היה באמת יבש ומרדים מה לעשות?

"הארץ שלנו! המדינה שלנו! ציונות! הזמר העברי! כבוד!" הכלב הדשן והמסואב הזה, כאילו אכפת לו באמת ממה שקורה במדינה.

לגמרי

הוא אמר לדוד דריי משהו מאוד נכון. הביקורת שלו היא כאין וכאפס לביקורות שהוא יקבל כאשר ייצא לעולם הרחב בתור זמר.
הילדים האלה כרגע מוגנים באולפני קשת. הם בחממה. השופטים מפנקים אותם ונותנים להם סופרלטיבים. ברגע שהתוכנית מסתיימת הם מתמודדים לבד עם מה שקורה בחוץ. לא פעם הם מוצאים את עצמם מרוסקים לבד על האדמה והם לא מבינים למה. הרי בכוכב נולד אהבו אותם נורא ופירגנו להם מאוד. אז זהו. שבכוכב נולד לא מכינים אותם למה שמחכה להם בחוץ.
מוקי שופט מצויין. ובלי שום קשר לשיפוט שלו, הוא פשוט כל כך נאה
לא ידעתי שהוא כזה

נדלקת עליו אה יחפה?

הרני הזה הצביע כחול כל הערב, אני חושבת שלא היה ביצוע אחד שהוא לא הצביע כחול. נו באמת זה שיפוט זה?

ודוד דריי שר בלי טעם ובלי ריח וגם מיושן, סגנון שלו מיושן לאללה רק חסר לו ורד בכיס והוא היה יכול להופיע באורוויזיון 75'.

לאודר6

New member
את יודעת שיש תמיד מי שיחזק אותך...

אני לא צופה בימי שלישי בגלל מפגשי המוזיקה שלנו...

אבל ביום ראשון צפיתי ואני מודה בפה מלא שהוא לגמרי מצא חן בעיניי...

סוף סוף מישהו שמקשיב למוזיקה ולא לחנפנות ולבולשיט...

|*|
נפתח פורום "איש משפחה"

|טי-וי|
חולים על סטואי? חולמים שיהיה לכם כלב כמו בראין? פיטר גריפין מהווה עבורכם מודל לחיקוי? אז כנראה שפורום איש משפחה הוא המקום בשבילכם
|!|
בואו לדבר על המשפחה הכי מופרעת ומיוחדת בטלוויזיה בפורום שנפתח מחדש http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=1609 שימו
|לב|
פורום סוגיות פסיכולוגיות אצל ילדים שינה את שמו ונקרא כעת פורום ייעוץ להורים. אתם מוזמנים להעזר בפורום ולהתייעץ http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2300

מוקה22

New member
כל האהבה יום הולדת שמח

איזה גיל יפה

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ושיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה

אני זוכרת ימי הולדת של אנשים הקרובים אלי, ולא רוצה ולא אוהבת לחגוג לעצמי ו/או שיחגגו לי, פעם בשנה נזכרת ש"גדלתי" בעוד שנה וזה לא ממש עושה לי טוב,
לגבי מתנות, האדם שרוצה לתת צריך להכיר אותך כדי לדעת מה את אוהבת/מעדיפה כדי שתהני ממנה, לי מספיק פרחים

סטבי וונדר
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA[/URL]

הדסהש1

New member
יום הולדת שמח...אני מקבלת מה שאני מבקשת..

ואני צנועה בדרישותי...לפני שנתיים בנותי קנו לי תיק עור ...
שנה שעברה ביתי קנתה לי שעון יד לבעלי קנו טאבלט
ליום ההולדת 70...ועשו לנו תמונה על בד עם כל הנכדים
והבנות בצורת לב...משהו מושקע...

למעלה