בוקר שבת טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום כולם../images/Emo24.gifהיכן לייצ'יק???

שבת שלום
חשבתי הבוקר לשלוח מסר ללייצ'יק לראות מה שלומה. קודם פתחתי את ההודעות והנה אני רואה שגם אמי מתעניינת. לייצ'יק השמיעי קול (קוקריקו תרנגול), אנחנו דואגים לך. חונה, ממש מתפעלת מהמסקנה שהגעת אליה לאחר הבילוי בבר המצווה. נכון אסור ללכת עם ציפיות, זה שהייתה לך מספיק תבונה להגיע למסקנה שהגעת, על זה אני מסירה בפנייך את הכובע.

zigd

New member
vera2../images/Emo54.gif

vera2 ידיעותיך בידיעת הארץ גדולה . נכון מדובר בכפר ורדים . מכירה את המקום ? zigd

eruka6

New member
פזי שבת שלום../images/Emo108.gif

אתמול כתבתי לך בקשר לפגישה ולא ענית לי, אולי לא ראיתה את ההודעה יתכן ןהשרשור מבולבל קצת.

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif יעלי, אריקה וכוולם ../images/Emo6.gif

כפי שראיתם, הפעם כתבתי לפני שקראתי. כי אחרת יתכן ולא הייתי מספיקה להגיע לכתיבה. הילדים בדרך לכאן
תודה על תשומת הלב וסליחה שגרמתי לכם לדאוג. היום, אחרי שיחת עידוד ומוטיבציה מיעלי, הצלחתי סוף סוף לשבת ולגרום לראש לעבוד ולידיים להקליד.
חם לכולכם מכל ה

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם שלום לייצ'יק. חסרה טשטוש

שלום לחברי הפורום
כל כך שימחת אותי לייצ'יק שאין לך מושג. לא ניתן לך יותר להעדר, נעשה הפגנה ליד הבית שלך/של הבת שלך/של הבן שלך לא חשוב איפה, לא מוותרים עליך. טשטושה ציפיתי לאיזה סיפור עסיסי לשבת, אנא, עשי משהו. רק סיפור שלך יכול לעורר אותם. כולם כולם כל אחד בנפרד תורם אין מה לומר, אך תפסו קצת עייפות אפשר לומר. מקווה להתעוררות רוחנית. שלכם

maxima

New member
צהריים טובים...משהו מהמייל..../images/Emo13.gif

הכי חשוב זה שיתוף פעולה ועבודת צוות...
אני ואשתי צוות. נכון, לכל אחד יש את הקצב שלו. אני למשל קצת איטי. הבוקר אשתי סירקה את הגדולה ביד אחת, הכינה ארוחות בוקר ושני כריכים לבית הספר ביד השניה, עירבבה את החלב לתינוק (כנראה בעזרת הסנטר), ענתה לאיזה שאלה לגבי שיעורי בית, והזכירה לבן הגדול לצחצח שיניים. בינתיים אני הרתחתי מים לקפה. אחר כך אשתי הכינה קפה עם המים שהרתחתי, אספה את השיער של הגדולה לקוקיה ביד אחת (איך בכלל היא מצליחה לעשות קוקיה ביד אחת?), שמה את החלב בקערת מים קרים כדי שיתקרר קצת, סידרה את הפרוסות בילקוטים והוסיפה בקבוקי מים (עם הכתף?). בו בזמן אני הוצאתי את הקטן מהמיטה. אשתי החליפה לו טיטול, שלחה את אחיו להחליף בגדים (הוא בוחר בגדים כמו אבא שלו), בדקה שכל מה שנדרש למערכת נמצא בשני הילקוטים, הפעילה את המדיח, העבירה את הבגדים ממכונת הכביסה למייבש, והכניסה בגדים למחזור נוסף של כביסה. אני בזמן הזה הספקתי ללחוץ על כפתור ההפעלה של המייבש. האמת היא שהתכוונתי ללחוץ גם על כפתור ההפעלה של המדיח, אבל בזמן שעשיתי את המסע בן שני הצעדים מהמייבש למדיח, ראיתי איך אשתי בתנופה אחת מכניסה מלח למדיח, סוגרת אותו ומפעילה אותו כשביד השניה היא מאכילה את התינוק מהבקבוק. שאלתי הבוקר במשרד. מסתבר דווקא שלהרבה גברים יש נשים מהירות נורא. מנחם אומר שהדבר הכי חשוב שהגבר צריך לדעת בבוקר זה לא להפריע (למשל לא לעמוד בדרך בין המייבש למדיח) כי זה פוגע בעבודת הצוות.

eruka6

New member
לזהות מין של זבוב../images/Emo108.gif

אשה נכנסה למטבח ורואה את בעלה מתרוצץ עם מחבט בידו. היא שואלת אןתן "כמה זבובים הצלחת להרוג" "עד עכשיו" משיב הבעל הרגתי שני זכרים ושלושה היא שואלת בסקרנות איך אתה מבדיל בין הזכרים לנקבות? הבעל משיב שני הזכרים היו על פחיות הבירה ושלושת נקבות.היו על הטלפון

ora11

New member
ערב טוב zigd../images/Emo99.gif

ביום רביעי הייבו בחתונה בקיסריה ואף אחד לא הגיב ולענינינו הכלה היא מכפר ורדים ואולי גם אתה היית בחתונה וגם יש לי בן מאומץ שגר בכפר ורדים ועד היום אנחנו בקשר לפני שנים אימצנו גם בת בנוסף לילדי הביולוגים. באמת היגיע הזמן לבקר בכפר ורדים. שבוע טוב

למעלה