קפה לא מוכן ,אני חוזרת למיטה... פעם הבא שאתה בטיילת ,כך מצלמה,ותשלח לנו כמה תמונות מהמקום ...כך נוכל לראות איפה אתה מסתובב..בוקר מצויין ... מה קרה לננה? לא רואים אותה ..
זיגד בכפר ורדים יש לי משפחה מכירה היטב את המקום ואכן אויר ההרים שם צלול כיין תתחיל לארגן סוף שבוע
אופי אין דבר יקר יותר מ
ומילות אהבה של נכדים. לכולם המשך ערב נעים ושבוע טוב ולסיום תכנית מצוינת לפעילות גופנית לבני 40 ומעלה: ניסיתי זאת. זה עובד. אני עושה זאת מעל 3 פעמים ביום שגרת פעילות גופנית אם אתם בני 40 ומעלה. יתכן ותעדיפו להתחיל בפעילות קלה ואח"כ ככל שתהיו מיומנים בכך תוכלו להגביר את הקצב. לחלק מכם זה יכול להיות מאמץ קשה מדי. תמיד תתייעצו עם הרופא לפני התחלת תכנית הפעילות גלגלו למטה.... עכשיו גלגלו כלפי מעלה... זהו, מספיק לפעם הראשונה. אפשר לאכול משהו, ובינתיים להסתכל בטלויזיה-----------------------
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo66.gifבקר טוב למשכימי
קום.שבת שלום. מאחר ויש לנו אורחים לארוחת צהריים ועל מנת למנוע מהילדים לשלוח ידיים למחשב ולשלוח כל מיני הודעות אני אשבית את המחשב על מנת למנוע בזיונות .
השכמתי קום אבל לא מיהרתי למחשב נהנתי מאויר הבוקר הצח והרענן הקשבתי לרינת הציפורים המתעוררות שתיתי קפה של בוקר בתוך השקט של השבת יום נהדר של שלווה ואהבה לכולם
בוקר טוב לכל חברי הפרום: את תחילתו של יום , פתחנו בסיור בחורשת ארזי הלבנון הנמצא למרגלות ביתי, (פתחנו הכוונה אני וכלבתי ) . אוויר הרים צלול כיין , גופי התמלא בחמצן נקי ללא עשן המכוניות , וכך חזרתי לביתי שמח וטוב לב . בראות כזאת נתתי מבטי לכוון החרמון . ( הלא מושלג ) ומצידו השני של ההר נשקף לו הים התיכון , ברור שאת הרי הלבנון ( הצד שלנו ) רואים בכל רגע , לא חדש . וכך התחלנו את יומנו כאן בצפון הרחוק . zigd
לפני שאנחנו נוסעים לטיול של שבת למדרחוב של זיכרוו רוצה לספר לכם על חגיגת בר המצווה שלקחנו בה חלק אתמול, קצת קיטרתי על השעה המוקדמת ביום שישי (18.00) אבל משפחה (ומשפחה מאוד אהובה וילד מקסים שבמקסימים) אז הלכנו - זה היה במועדון האוסקר בראשון לציון- מקום בו המלצרים שרים, ואוירה לא של אולם חתונות אלא משהו שונה ושמח...זו היתה חגיגת בר המצווה הכי שמחה שהיינו (ואנחנו היינו ברוך השם בעשרות רבות) כולם רקדו עם כולם - הילדים נהנו ורקדו - וגם לא היו עייפים ונודניקים... האוכל היה מצויין ולא הכביד בגלל השעה המוקדמת... יצאנו מה זה שמחים ומרוצים...בקיצור כדאי ללכת בלי דעות קדומות.....ופשוט להנות.